313

П.Петров

преди 6 години

До Анонимен 327О и останалите "Велики Сили" имат някакъв пръст все пак?! Не дължим все пак свободата си само и единствено на руския император и Руската империя?!Истината е, че свободата ни е в резултат на:1. Борбата за църковна независимост(Русия е против);2.Априлското въстание(Западът не може да си затвори очите за зверствата);3.Руско-турската освободителна за нас война;4.Логистичната подкрепа на българите и саможертвата на опълчението на Шипка, където една битка може да обърне войната

312

браво

преди 6 години

Звучи грозно, звучи невероятно, че го е казал, ама е на 100% ВЯРНО!

311

Анонимен

преди 6 години

Доста посредствен въпрос г-н Петров. Защото това противоречи на договорката за Балканите на Великите Сили...

310

Анонимен

преди 6 години

Наистина има и такива, за жалост. Обикновено те си купуват дипломи, те имат връзки, те си плащат подкупи, за да са на хубава работа и т.н. Но, съществуват и други българи - качествени хора, които обаче никой не забелязва.

309

П.Петров

преди 6 години

До Динко,И защо така Армения,Грузия,Азербайджан,Казахстан,Туркменистан не са "освободени", а стават част от Руската империя? Нима съдбата ни щеше да е различна, ако мястото ни на Балканите не беше толкова стратегическо за цяла Европа и връзката и с Близкия Изток? Прекалено много пропаганда си слушал и гледал !Не омаловажавам саможертвата на падналите руски,украински,белоруски, финландски и румънски войни за нашата свобода, но подбудите на власт имащите съвсем не са като на редовите войници!

308

Анонимен

преди 6 години

Ние сме сами, нямаме никакви икономически, политически или културни приятелски отношения с нито една държава, както тук на Балканския полуостров, така и по света. Съдбата ни се решава от американското посолство, което нарежда кой да ни управлява на местно ниво и съответно да докладва обратно.

307

Анонимен

преди 6 години

313 абсолютно прав е Христов за това какво сме били преди 44. Много е трудно за някои умни и красиви да приемат тази истина, противоречи на опорните точки от Козяк

306

Анонимен

преди 6 години

Не намесвайте Русия и Путин. Руснаците отдавна не искат вече да чуват дори за нас по обясними причини, а те станаха много.

305

Динко

преди 6 години

Априлското въстание -2000 четници, 2 милиона сиерджии!Руската армия по време на войната-200 000 само са "спомагали" и "омиротворявали"!Почти сами сме размазали турците!

304

Един от всички

преди 6 години

Христов е пределно прав за всичко, което обяснява и разяснява. Изгелдал съм къде що има из интернет и телевизии с негово участие. Аз по-адекватен човек от него не знам. Дори и по-черноглед, няма коментар или анализ, който да не е изключително точен и верен, че и логичен и закономерен. Всеки сам да си прави изводите, ако може.

303

Анонимен

преди 6 години

Mного натрапeни определения ,от нечист човек който гони определени цели .

302

Анонимен

преди 6 години

Никой НЕ НИ Е ОСВОБОДИЛ другарю Динко,просто стечение на обстоятелства СЛЕД БЪЛГАРСКОТО ВЪСТАНИЕ И МАСОВИТЕ КЛАНЕТА, И ПОРЕДНАТА ВОЙНА между ДВЕ ИМПЕРИИ за ВЛИЯНИЕ НА БАЛКАНИТЕ заради желанието на *** ТИ да владее Босфора!!В тая война участвуват и сърби например,и власи ЗАТОВА ПОМОРАВИЕТО Е ДАДЕНО НА СЪРБИЯ,А СЕВЕРНА ДОБРУДЖА НА т.н. Румъния която като такава съществува от средата на 19 век!!УЧЕТЕ БЕ ***,УЧЕТЕ.

301

Анонимен

преди 6 години

Коментарът му за ромите избива рибата а те ромите си заминават от България за съжаление на такива като ***...ла на снимката,другите му определения за българиТЕ са точно КОПИЕ на думите на ЧЕРВЕНАТА БУРЖОАЗИЯ НАРЕКЛА СЕ "БИЗНЕСМЕНСКИ И РАБОТОДАТЕЛСКИ ОРГАНИЗАЦИИ",ТРЕТО КАТО Е ТАКАВА ЧИСТА ДУША КАКВО ПРАВИ ТОЧНО В ПАРЛАМЕНТАРНАТА ГРУПА НА БУРЖОАЗИРАНАТА БКП??***,,Л,ЛИЦЕМРИ И БЪЛГАРОМРАЗЕЦ,който докато говори по телевизията си оглежда дали ноктите му са добре изпилени!!Мър..ляк болшевишки!

300

Динко

преди 6 години

Много се плюе напоследък Русия и социализъм и това в страната, в която има две турски партии.Много бързо забравихме братя българи,кой ни освободи.Няма да се учудя, ако след години децата учат,че американските тюлени и капитан Америка са сразили Османската империя!

299

Анонимен

преди 6 години

Простотият в..... е повсеместна за жалост - злоба, ......, мръсотия, балкански чалга манталитет. *** Балкански върти клюки и интриги, пие ракия и замезва със шопска салата и все чака някой отвън да го оправи - преди СССР, а сега ЕС и американците

298

П.Петров

преди 6 години

До ДинкоДалече съм от каузата му, но ме дразни целенасоченото омаскаряване чрез продажните медии на интелигентен човек за това, че е казал истината.Иначе за паметника, червената армия не ни освобождава (Виена), а окупира (Варшава,София,Прага,Будапеща).ВСВ започва след като Хитлер и Сталин сключват пакт за приятелство и нападат заедно Полша. Захарова е дипломат, а думите на дипломатите винаги имат подтекст. Захарова ДГД! Паметникът е израз само на раболепието на БКП. Не е там мястото му и не е това височината му!

297

без-извинения

преди 6 години

Много истина се съдържа в кратките извадки от интервюта на професора. Човекът в пет изречения е казал повече смислени неща от хиляди речи, държани по телевизията, конгреси и парламентарни изказвания. Диагнозата е страшна, но докато не се назове болестта, не може да започне лечението. Ако отидеш на доктор и ти съобщи страшните думи РАК, остават Ви няколко седмици живот, първоначалният шок е голям, но имаш шанс да предприемеш нещо, за да не се случи най-лошото или да се правиш, че ти няма нищо

296

А бе, Христов!

преди 6 години

Кой направи българите недисциплинирани, мързеливи и нагли?Тази трансформация се случи точно през онези 45 години, през които се внушаваше, че никой не бива да бъде без работа и че детето на АБПФК винаги е с предимство. Това унищожи възможностите за реална конкуренция и повечето хора наистина станаха недисциплинирани и нагли,защото знаеха, че няма да останат безработни. Това породи и мързела.А малограмотността? Кой внушаваше, че по-простоватите са по-достойни? Кой ги толерираше? БКП-идеологията

295

hgh

преди 6 години

Ами прав е човека. Айде да не убиваме вестителя!Във България приемаме непознатия като враг по подразбиране и после като опознаем човека, ни става приятел или си остава враг, а в културните нации и обратно, приемат непознатия по подразбиране приятел.

294

Динко

преди 6 години

Иво Христов е най-адекватният депутат.Аз съм му фен!