25

gegewik

преди 6 години

Бсп да напусне парламента заедно с ***....Иво Христов.

24

Моделиер

преди 6 години

Ох! Дайте му някакво хапче да отслабне, че скоро ще трябва да му шия костюма от платнище за танк

23

Сноудън

преди 6 години

Нещо пребледняло туй момче, суджука ли не достига хренете го бе няма ли в ЕС качествени храни за Мухоойко великия самодържец. Ще вдигаме или ще смъкваме кръвното как сме ?

22

Бай Х

преди 6 години

и на кво ще застане начело .....на бистришките тигри ли

21

Анонимен

преди 6 години

*** то есето ще изкара ли до догодина?

20

до 14

преди 6 години

Знам, че няма да ми отговориш, но какво точно е излъгала и кой довя гоя самозванец ?

19

Шишков

преди 6 години

Боко Тиквата отдавна не кара влака. От време на време иска по нечия оставка за пред тълпата, но уволнения след това е многократно компенсиран, защото е виден активист в нечиа мафиоткса структура.

18

ivailo

преди 6 години

Като гледам Бойко как все по недостойно се държи си мисля, че вече е готов и тлъстия си за.дн.ик да подложи на европейските началници.

17

Джедай Мастър

преди 6 години

Веселчун )

16

Хмм

преди 6 години

Хайде сега престанете да храните. Председателството ще даде повече работа и повече работни места. Това е факт. Престанете да търсите винаги лошата страна на нещата. Вместо да се възползваме, всеки реве! Направо ми е жал за всички реващи и против всичко. Стегнете се малко!

15

Жокер

преди 6 години

Успех в предсетателството г-н Борисов! Да ги заведете да видят мрежата НИ !

14

Анонимен

преди 6 години

По добре ,,Тиквата" отколкото лъжкинята.

13

Сноудън

преди 6 години

Тиквата е готов да застане и зад парче стар суджук стига Юнкер да го тупа по рамото със старите си съсухрени ръце. Къде другаде Юнкер ще намери такъв подлизурко и *** .В ЕС става напечено и Юнкер ще търси спасение на изток при господаря си Путин след като съсипа недоносчето Ще бъде интересно да наблюдаваме как Тиквата утре ще се кълнеч е е най-големият русофил пред паметника на Рейгън и американските летци в София.

12

Hafen die Wahrheit

преди 6 години

Успех в председателството на ЕС, господин Борисов! Само напред и нагоре! И незабравяйте, че за ГЕРБ гласуваха повече от 32% от българите! Ние разчитаме на Вас!

11

Анонимен

преди 6 години

Като за Шенген - боядисваме една барака на границата и влизаме... сега боядисваме НДК и сме готови. Важното е, че нямаме приоритети, но пък и нищо не искаме. Председателството е само 6 месеца

10

Стар БеСеПар

преди 6 години

До Анонимен 9Ами той другаря Путин ни помага, ти какво мислиш, че стои и гледа ли?Знаеш ли що пара излива за борбата ?

9

Анонимен

преди 6 години

До Стар БеСеПарСамо Путин ще ви помогне да го победите Бойко и ЕС. Така помогна на Тръмп.

8

Анонимен

преди 6 години

Не знам на какви резултати се надява тиквата от това председателство което ни се полага по ротационен принцип , но започва да ми прилича на истерия. На края да не се чудим защо ручахме жабетата.

7

Анонимен

преди 6 години

Тлъстият Чичка за да се покаже и наведе до земята, за да покаже колко е верен и предан, колко може да се разчита на него за сметка на целокупния български народ, не само ни е продал но и продал. Осъзнал е, че е ужасващо т--п, не отговаря на никакви критерии за да е там днес, ще удължава агонията си и агонията на държавата. Дреме му за българите поради което заслужено е подиграван и мразен толкова силно. В кулоарите на ЕС е за присмех с вида и незнанието на език, с ганьовските обноски, но слушка.

6

Стар БеСеПар

преди 6 години

Не бързай Бойко, не бързай!С коалиционните ни партньори от ДПС ще ти спретнем вот на недоверие веднага след гласуването на бюджет 2018.