11

Анонимен

преди 6 години

Май дали ще е в Мавзолея или погребан няма значение.И ние нашия го погребахме и какво? Нула пресечена.

10

Анонимен

преди 6 години

"Нека първо да се разберем, че случката преди век в Петроград не е революция"...Недей така! Ще ти се скарат от Запад. Не четеш ли вчера статиите, канал "Viasat History" не гледа ли? Вече в революция щото отъждествяват Путин с царя. По Хистори разказваха за репресиите на царя срещу останалите без хляб хора. Путин (в статии), както царя, не допускал народно недоволство...Прочети :)

9

До 4

преди 6 години

Герб превърна гласуването в България във фарс.

8

Анонимен

преди 6 години

Събитията в Русия през 1917 може да се разглеждат като връщане във недоразвито феодално общество. Отново е въведено крепостничеството - никой няма право да напуска родното си място, въведена е инквизицията и религия в която всички трябва да вярва. Новата религия е комунизма, тази религия има пророци, които са написали свещенни книги, които се цитират по партийните събрания. Партийните секретари са проповедници на светите книги. Инквизицията се грижи невярващите да бъдат елиминирани

7

Реалист

преди 6 години

До Анонимен 2 Прав си приятел, революция е когато се преминава от нещо добро , към по добро.В случая е точно обратното.

6

рускиня до 4

преди 6 години

Не знам, как гласуват в "демократична страна" , но казуса с избор на американски президент,който набра по-малкия брой гласове (Обама) е факт.

5

рускиня до Бож.

преди 6 години

Както си некадърник в живота, така си некадърник и в поезия.Рими на ниво на чалга жанра. Простотия, цинизъм. Май професор Иво Христов имал предвид точно теб.

4

Анонимен

преди 6 години

до1:Гласуването в една комунистическа страна не може да се сравнява с гласуването в една демокрация

3

Така е

преди 6 години

И при нас обществото е дълбоко разделено.Избрахме си президент обединител според русофилите , ама нещо обединението никакво го няма.Трябва да помним миналото , но да живеем с настоящето , за да градим бъдещето.

2

Анонимен

преди 6 години

Нека първо да се разберем, че случката преди век в Петроград не е революция

1

Анонимен

преди 6 години

Дава равни права на жените. Във Франция, Англия, Швейцария жените не гласуват до 60-те години.