118

Р Пл

преди 6 години

Браво Иво! Спечели ме за каузата. Ще гласувам за теб. Просташко е да скачаш на площада и да викаш" кой не скача е ч....вен". Просташко е да съсипеш предприятията, като ги прех-ватизираш и след това ги продадеш за скрап.Просташко е да изколиш добитъка в кравефермите, щото така решили от Софето.Просташко е да дадеш право на хората да гласуват, пък те да не знаят родния ти език.Просташко е да дадеш на детето ти да гледа Слави по телевизията, как показва магарии и да му се смееш-опростачвайки децата

117

Анонимен

преди 6 години

Българинът като цяло е много невъзпитан и няма цедка на устата и това се смята за прямост, но всъщност е отражение на простотията и манталитетът. А на такъв пост е недопустимо дори и да е вярно. Кой по света ще допусне такова изказване. Оставка като онзи дето се изказа по Нова телевизия.

116

Mitkyla

преди 6 години

Абе байчо от кой си получаваш ти заплатата бе? Дали не е от тия българи *** които си плащат данъците и са те избрали да стоиш там в парламента? Ти си най-големия ***,защото се храниш от всички нас,подло и безочливо създание такова! Вън от парламента подлого ***,и не само ти ами всички останали!!!

115

Анонимен

преди 6 години

Както винаги от ГЕРБ доказват за пореден път, че са калинки и СЕ ГОРДЕЯТ С ТОВА." Две неща са безкрайни на този свят-вселената и човешката глупост, но за първото не съм много сигурен" АйнщайнКакво толкова ново е казал човекът? М? Аз не съм *** и го разбирам, но не разбирам брътвежите на Тиквата. Тиквата е карма, която тябва да понесем, ако искаме да поумнеем. Докато народът продължава да се радва като го наричат материял ще ни упраляват тикви, защото той си ги избира.

114

ТОДОР ЖИВКОВ:

преди 6 години

"На мен не ми трябват умни, трябват ми хитри хора"из речта на 9 ия конгрес на БКП

113

Анонимен

преди 6 години

Аз пък си мислех, че са около 90% простите

112

Анонимен

преди 6 години

Че да не би да е излъгал.То ако не беше така,нямаше вече девет години да ни управлява един индивид с улично образование и каруцарски речник.Кой каза репликата:"Аз съм ***.И вие сте прости.Затова се разбираме."

111

Анонимен

преди 6 години

Това е една от истините, които се знаят от по-нормалните хора, но никой не говори за нея.От 6 милиона може би 4 са много прости

110

Димитров

преди 6 години

Мен само ме дразни, че нивото на средният жител не е еквивалентно на просперитета на държавата. България и Гърция имат абсолютно сходни нива на средно ниво на интелигентност на гражданите си. Гърция мин заплата : 683 евроБългария мин заплата: 235 евроИрландците 1,563.25 евро (по ниско интелигентни от Гърция и България) Така че професора не си е направил проучването

109

РБК37

преди 6 години

Иво Христов е умен мъж и малко не се вписва в рамките на "простащината" която ни заобикаля нас ,но това че е казал Истината ,а Истината не се харесва на много хора ,а управляващите и дупетатите сега ще се лицемерят и ще се показват загрижиноста си за бг народа ,а в същото време и те това мислят ,но не смеят да говорят за това ,щото си подписват политическата си смърт .А това .че народа във всички държави го считат за ....... е Истина ,но не се говори на висок глас.

108

Анонимен

преди 6 години

Професор?!Срам за всички българи е това човече.

107

гост

преди 6 години

Брей..........от Герб взеха, че се обидиха! Ама като докарат народа до просешка тояга ще бягат в чужбина.

106

Аз зная

преди 6 години

Не така!Не така!Много добре ти се изплъзна истината от устата.Щом тебе са избрали другарите тоест ***,не може по друг начин да бъдат наречени!Само с истинските им имена!!!!

105

Анонимен

преди 6 години

Имаше и смяна на чипове по-рано. Впрочем всички тези "недопустими" изказвания имат своето основание. Иначе нямаше са бъдем на този хал, братя

104

Анонимен

преди 6 години

Иво Христов Роден: 1966 г. Киев, УкрайнаЯСНООООО

103

Мао цзе Дун

преди 6 години

А бай Тиквунь напусна ли ,когато нарече народа си ,,лош матрял,, ???

102

Анонимен

преди 6 години

Когато вождът напусне поста си заради "лошия материал", тогава герб може да искат оставката на професора.

101

До 99

преди 6 години

За едни е прав за други - не. Аз не се обиждам. Обиждат се тези, които се припознават в думите му. От коментарите и реакциите е видно, че има-няма са към 80%. Хайде със здраве.

100

Даола

преди 6 години

Ива Христо казва истината - след 27 години борба за физическо оцеляване 80 % от българите дори вече не могат да изразяват своите мисли. Училището също допринася за това. Едва ли *** някъде в света толкова немотивирани млади хора, без мечти и планове за бъдещето като в България. И онези, които се трудят от 9 до 6 / че и до повече/в някоя чужда фирма за прилична заплата, и те са за съжаление.... Нека проф. Христов говори истината !

99

Анонимен

преди 6 години

Ивчо, промени прическата си ,на млад партиен,селски секретар,но нрава не!Ако ще и академик да се нарече!