21

лудница

преди 6 години

Хора това е някаква лудост,длъжниците ги съдят без да са получили призовка и без да присъстват в съда а убийците ги пускат защото защитата се крие и не получава призовка!?представете си що за съдебна система имаме.

20

Бай Х

преди 6 години

то и съдията да питате и той ще каже че ще се укрие

19

Мосю Густав

преди 6 години

Добре го хранят...

18

Анонимен

преди 6 години

Абе в Италия се оправят по друг начин... между семейства.

17

БГ Реалист

преди 6 години

... Лицето Йоан Матев го бройте - БЕГАЛ ! ... До няколко дни ще да е някъде по топлите острови в една друга част на света , откъдето екстрадиране - няма ... И още по "НЕОЧАКВАНО" Близките му изобщо няма да са го разбрали ;) и няма да знаят откъде е имал пари за това "ПЪТЕШЕСТВИЕ" ;) ... А близките на убитото момче могат да разчитат единствено на два варианта - ЗАКОНА НА ДИВИЯ ЗАПАД ... всички знаем какъв е ... или БОГ да го накаже рано или късно , както и ще стане обаче !!! ...........

16

Димитров

преди 6 години

КАКВО СЕ УЧУДВАТЕ. Прокуратурата няма никакви доказателства, нямат отпечатаци, кръв, мотив, оръжие на убийството (имат нож за който спекулират но не е открита нито кръв нито отпечатъци по него нито днк) нямат свидетел, дори по чудо да докажат че той е убиеца, не може да се докаже дали не е било при самозащита или пиянска проява. ЗАКОНА РАБОТИ ако му дадеш минимум днк по оръжието на убийството, съпроводено със запис на деянието или свидетел.

15

Анонимен

преди 6 години

Има доказателства, че е виновен но не е осъден - аз ли нещо не разбирам или човекът е голям връзкар. Пожелавам на съдиите и прокурорите подобна съдба/да изпитат тази болка/, тогава ще се променят нещата. Че няма съдебна система в БГ е ясно и доказателство за това са всекидневните новини за такива.

14

дедо гоше

преди 6 години

ето още един повод да се излезе на улицата ама пусти овце...вижте в румъния за нкякакви си готвени промени какво прават по площадите, така се върви преди събитията а не след тях както сме свикнали тук...ТЪЖНО!!

13

Анонимен

преди 6 години

ТОЗИ ВЕЧЕ Е СВОБОДЕН!!!БИЛ ГО НАПРАВИЛ ДОКАТО Е НЕПЪЛНОЛЕТЕН!!! ЗНАЧИ 5 ГОДИНИ!!ЛЕЖАЛ Е ВЕЧЕ 8 МЕСЕЦА!!И ДА ГО ОСЪДЯТ ЗА ДОБРО ПОВЕДЕНИЕ ПАК Е НА СВОБОДА :D-------------------ПРОБЛЕМА Е В НАКАЗАТЕЛНО ПРОЦЕСУАЛНИЯ КОДЕКС!! КЪДЕТО СЕ КАЗВА, ЧЕ НЕМОЖЕЛО ДА СЕ СУМИРАТ ПРЕСТЪПЛЕНИЯТА !НАЧИ ВСИЧКИТЕ МУ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ КАТО ОБИР ПРИЧИНЯВАНЕ НА ТЕЛЕСНА ПОВРЕДА НЕОКАЗВАНЕ НА ПОМОЩ УКРИВАНЕ , УКРИВАНЕ НА ДОКАЗАТЕЛСТВА И КАКВО ЛИ ОЩЕ НЕ ЗА ТЯХ НЯМАЛО ДА ПОЛУЧИ ПРИСЪДИ!!! ИНАЧЕ ЩЕШЕ ДА ЛЕЖИ ДОЖИВОТ

12

Темида

преди 6 години

ШОККККК няма правосъдие в БГ....ШОККККК айде бе бъдете шокирани.Пожелавам на всички съдии и прокурори които си вършат работата "съвестно" по този начин да им убият децата или внуците по брутален начин! И дано ги убият вече "осъдени" по този начин убиици пуснати на свобода след 1 год условна присъда!

11

Румен

преди 6 години

докато близките ронят само сълзи и се оплакват пред медиите....ще е таканапишете им имената на тези,които ще го пуснат този убиец...защо ги криете?страх ли ги е?защо?не помня някой да е пострадал,пускайки убиец на свобода...вижте при *** дали е така...убиец,колко живее ,пуснат от съда...затова след 10 години те ще са повече от българите и ще ги управляват

10

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен8Адвокат е майка му------------------------------Глупости! Тя е само за парлама лепната там и да има достъп до него.

9

Анонимен

преди 6 години

Това, че ще избягя от България е по-малкото зло. По-голямото зло е че, в България си остава подкупната правосъдна система.Те живеят богато от най големите престъпления. Представете си колко пари са спечелили от това келе.ме, за да го пуснат на свобода ?!

8

Анонимен

преди 6 години

Интересен кръговрат - бащата крал-крал на митницата и сега харчи пари по адвокати и съдии. Да знае всеки - крадени пари щастие не носят.

7

Анонимен

преди 6 години

Адвокат е майка му

6

Анонимен

преди 6 години

Ако това беше в САЩ досега пуснатия убиец да е с куршум в челото .

5

Анонимен

преди 6 години

До Селтака Адвокати и съдии си получават подкупите и не им пука. Колкото повече убийци на свобода, толкова повече черни пари в джоба на адвокати и съдии.

4

Анонимен

преди 6 години

И да избяга, и да се укрие, има по-висши сили от българския съд, които ще му въздадат за деянието - и на него, и на семейството му. А от Божия гняв бягане няма.Справка: директорката на училището.

3

анонимен

преди 6 години

това че ще избяга от бьлгария е по малкото зло това момче е с дефектен генпуснато по улиците ще убие още някои за 5 лева

2

Анонимен

преди 6 години

Ние ги хващаме, вие ги пускате.