75

Анонимен

преди 6 години

Към 1917 г. Ленин е вече със силно инфектиран мозък, спирохетата разяжда нервнта му ситема. Страда от припадъци, умствената му дейност е забавена... годините на разврат в Швейцария дават своето пагубно отражение.

74

Боби

преди 6 години

До хм!Нищо не постигат, освен че са промили мозъците на глупавата част от хората, включително и твоя.

73

Крали Марко

преди 6 години

НАЙ ВЕЛИКИЯ НАРОД НА.ЗЕМЯТА!!! СЛАВА И ПОКЛОН!!! РУСИЯ Е БЪЛГАРИЯ И БЪЛГАРИЯ Е РУСИЯ !!!

72

Анонимен

преди 6 години

Руснаците празнуват загубата на Украйна, Беларус и Крим през ПСВ

71

Анонимен

преди 6 години

Доста извратено семейство са с Крупская...

70

Анонимен

преди 6 години

Най омразните хора в европа. Най омразния режим . Да горите , където вие мястото . Касапи.

69

Анонимен

преди 6 години

Ленин е жертва на платената любов под формата на Treponema pallidum.

68

РБК37

преди 6 години

България в последните си 600- 700г. не е била нито бивша колониална държава, нито финансов център, нито високотехнологично развита държава,нито пък огромни природни ресурси. Ние за Запада сме и преди и сега сме хора втора ръка, и докато преди около 30г. е имало, и икономика, и спорт и наука и още какво ли не с което да се гордеем, то всичко беше благодарение на ВСОР

67

Анонимен

преди 6 години

руската империя винаги се управлявала от деспот с неограничена власт, а т.н. октомврийска революция през 1917 само доказва горното

66

Анонимен

преди 6 години

Как са искат да празнуват тоя срам. Все едно Германия да празнува началото на ВСВ. Срамът е голям.

65

хм!

преди 6 години

До БобиИ все пак, в интерес на истината, те го постигат в голяма степен!

64

Анонимен

преди 6 години

Кубрат е дядо на Путин, а русия е провинция на Велика България

63

Циник до 71

преди 6 години

Какво за САЩ? В тях са и ножа...и сиренето!В целия цивилизован свят - всичко се равнява по цар-Долар!!!!Икономика номер 1 в света!Когато фактите говорят - и русофилите трябва да мълчат!Апропо - не харесвам Щатите - заради гнъсната им външна политика!Но не съм сляп!

62

Анонимен

преди 6 години

Комунистически мизерни;ци и ненормалници. Кланят се на сифилистични мумии, пият лосиони, живеят в комуналки с *** и слушат стара соц естрада.

61

юбералес

преди 6 години

Ленин е най-голямото чудовище в световната история. Развали една прилична империя и доведе народа и до канибализъм.

60

!

преди 6 години

Руснаците са пили и преди болшевиките .това всички северни народи го умеят добре .Аза САЩ какво ще кажеш ,дали е фалирал с неговите 16 или 20 трилиона дълг ,а ? Значи трябва да се очаква от САЩ същата участ както и от СССР ПО ТВОЯТ ЛОГИКА !

59

хм!

преди 6 години

А "Войнишкото въстание" не е ли опит за революция у нас? ВОСР е категоричен пример за целия свят че народът има абсолютното право да управлява и правораздава.

58

до 65

преди 6 години

Истината е, че сега сме СВОБОДНИ, каквито не бяхме близо 50 години под комунистическия диктат.А тези 2 милиона са в САЩ, Канада, Турция и Западна Европа, така че бъди рахат, те живеят по-добре от нас, които сме тук в България.

57

Циник до 59

преди 6 години

Мне... всичко, което съм написал е 100% истина.Може да се провери!А "пристрастни червенокаскетни" коментари не могат да променят фактите!"Колоса с глинени крака" фалира още преди Горбачов! И до днес е във фалит! Партийната олигархия се трансформира в бандитска такава! Само Руснаци могат да направят от супер-ресурси - супер булшит! Ако бяха немци - щяха да са номер едно! Болшевиците направиха - народ от върли алкохолици! И до днес крадат - НАРОДНИТЕ БОГАТСТВА ЗА СЕБЕ СИ! ФАКТ!!@

56

Анонимен

преди 6 години

Комунистите по принцип обичат венерически заболявания и се кланят на хора с венерически болести. Имам си и примери от най-новата история.