41

Mr.STARBUCKS

преди 6 години

Една седмижа офанзива,и американското знаме , наред с японското и южно корейското,ще се веят на къщата на Празчо :)

40

Инвазия невъзможна

преди 6 години

Защото! Просто американците са смазани демографски. Нямат шанс ако направят сухопътна операция. Китай няма да толерира американски бази на границата си. А и е прекалено рисковано. Конфликта може да ескалира и да стане необратим процес.

39

Анонимен

преди 6 години

Смърт за сащ. Смърт за сащ. Смърт за сащ. Смърт за сащ. Смърт за сащ. Смърт за сащ. Смърт за сащ. Смърт за сащ.

38

Анонимен

преди 6 години

До ***- *** бе ти се извъди голям разбирач бре соросоиден*** ,като толкова знаеш защо не пробваш да отидеш доброволец и да воюваш в СК,там ще те посрещнат подобаващо.

37

ГУРБЕТЧИЯТА

преди 6 години

НО НЕ ПРАВЕТЕ КАКТО НАПРАВИХТЕ ВЪВ ВИЕТНАМ ,ДИРЕКТНО СЪС СУХОПЪТНА ИНВАЗИЯ !ПЪРВО АТАКУВАЙТЕ С РАКЕТИ ,ПОСЛЕ С АВИАЦИЯ И НАКРАЯ СЪХУПЪТНА ИНВАЗИЯ !

36

123

преди 6 години

По мнение на военни експерти Северна Корея, като потенциал няма нищо общо с досегашните противници на САЩ. Сухопътна инвазия ще донесе много проблеми на американците, защото тук голяма част от технологиите не са приложими. Трябва боен дух и мотивация, а СК има мотивация, ще си защитават територията. Мисля че, САЩ ще затънат в блатото на втори Виетнам. А, и още нещо, нека юпитата дето са виждали автомата само във филмите да не комантират военни теми.

35

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 33 :За феновете на неконтрлируемия Ким искам да кажа, че той се готви да продава бомбите си на всеки който е готов да му плати.Бате, изкърти *** бе! Я кажи - Ким ти писа писмо лично на тебе, та да ти каже, че продава или ти звънна да ти каже?

34

до 34

преди 6 години

Твърдение казано "ей така". Нещо за доказателство ще приложиш ли или само се намираш на приказка?

33

Анонимен

преди 6 години

Че то при сухопътна инвазия на САЩ в Северна Корея един говежди войник няма да оцелее.А и нищо чудно да последва яка ракетна корейска инвазия в самия краварник.

32

Анонимен

преди 6 години

За феновете на неконтрлируемия Ким искам да кажа, че той се готви да продава бомбите си на всеки който е готов да му плати. Това корренно променя ситуацията в света. По този начин Русия, Китай, Иран или всяка друга страна може да се окаже със съсед притежаващ атомна бомба която е готов да употреби. Замислете се за тази перспектива и тогава се възхищавайте на Ким.

31

до 27

преди 6 години

Не смятам. Цитирам официални данниЧисленост на редовната войскаСК-945 000САЩ-1 373 650

30

до коментар 25

преди 6 години

Няма да издържат казваш северно корейците дори няколко дни?А ако се окаже че наистина имат капацитет за балистични ракети и пуснат дори десетина по Сеул, Токио, Сан Диего, Вашингтон и други?Сигурни ли сте такива ракети лесно се прихващат и свалят?Северна Корея е изолирана страна, играят си на комунизъм и крал-слънце, но никому нищо не правят.Дано се размине, че милиони могат да загинат.

29

гербист от ЕНП

преди 6 години

Да видим дали американците ще одобрят плана за инвазия на 16.Януари.2018г., интересно дали ще посмеят или дали Корея ще вземе превантивни мерки.

28

Анонимен

преди 6 години

Пичове абсолютно ви подкрепям че Северна Корея ще духа супата Сащ ще ги пометът имам втори братовчед Вилислав той е фашист и преди една година може би като се видяхме като взе да спори с мен Северна Корея ще смаже Сащ ама дано се унищожат взаимно викам му брачед ти си спал на течение къде са Сащ къде е кореята..

27

Анонимен

преди 6 години

баси окупаторите...ще запалят света тея американци

26

до коментар 24

преди 6 години

Не можеш да смяташ :)С.КореяЧисленост наредовните войски:1 106 000Ще им скъсат шошонките...

25

касапин

преди 6 години

Коледа наближава и на Тръмп може да му се прияде севернокорейско дебело прасенце!

24

:)

преди 6 години

Колкото и да се плюнчите тук, истината я знаят всички нормални и трезвомислещи хора, а тя е че - С.Корея няма да издържи дори няколко дена на масирана американска атака. Няма да е нужно дори да се използват ядрени оръжия срещу комунистическата ***, с конвенционални такива Тръмп ще унищожи най-накрая дебелият психар Ким и четата му и ще го прати при Кадафи и Саддам!

23

Малко цифри

преди 6 години

Показател, СК, САЩНаселение, 25 млн, 324 млнГодни мъже за военна служба, 10 млн, 120 млнВоенен бюджет, 7.5 млрд $, 587 млрд$Въздушна техника, 944, 13762Танкове, 5025, 5884Бронирани трансп. ср-ва, 4100, 41062Самолетоносачи, 0, 19Подводници, 76,70Разрушители, 0, 63

22

онбашията

преди 6 години

това разбира се е така, но вече е малко късно, северна корея има работеща водородна бомба и ракети, само да дебаркират войски и ще има изпепелени градове. така че по-точния отговор как може да бъде спряна севернокорейската ядрена програма е никак. и като не може да бъде спряна, по-добре да не ги дразнят.