17

Румен до kolio99

преди 6 години

Аз не съм полицай,обувките си ги купувам сам!Така съм си купил такива кубинки,за 80 лева,и не са мръднали !И са най-качествените обувки,които съм носил!***,обиколи магазините и виж какви ***,Турски и Китайски се продават и колко струват,преди да пишеш,***!

16

Лъчо Мозъка

преди 6 години

Тия кубинки, както и калпавите, грозни униформи, ги уреди Цецо. Комплект униформа и кубинки струва 1600 ЛВ. Няма грешка - ХИЛДА И ШЕСТСТОТИН ЛЕВА е цената на тези разпуснати, безформени дрехи, които носят полицаите.

15

kolio99

преди 6 години

До Румен до kolio99ами ти ако така ги продаваш е друг въпроса:-))))плюс това за 98 лева трябва да имат подгряване на подметката и сами да се мажат с вакса:-))))

14

Румен

преди 6 години

до 11 Фирмата не е ЕТ Хитър Петър!Фирмата е най-голямата,произвеждаща ,качествени,български обувки от естествена кожа!Тук в България и даваща хляб на стотици работници,българи!Ако "новината" е опит да се очерни името на фирмата и да се вземе поръчката ...НЯМА ДА УСПЕЕ!

13

Разпутин

преди 6 години

Че защо в случая полицаите се жалват пред обществото относнотехните проблеми, свързани с облеклото и оборудването им ?Вместо за това да "хванат за гушите" техните началници които саги измамили и присвоили огромни средства от държавния бюджет !

12

Румен до kolio99

преди 6 години

до kolio99 Пишеш глупости!Това са най-качествените кубинки в последните поне 5 години!98 лева са в склада!Полицаите карат със стари кубинки,новите,които им се дават ги продават по 80 лева!Айде не пишете глупости!За протеста ,да няма да покажат новите,дадени им тази година?Как да ги покажат,като ги няма,продадени?

11

До Румен

преди 6 години

Белята не е в уменията и труда на работниците, а в манталитета на всеки ЕТ Хитър Петър, който за да намали разходите и най-вече за да е евтинко ще закупи и внесе всичко от Китай за без пари - и подметките, и кожата, и конците, и машините, и боята, и лепилата, а после ще ги пусне на каквато си трябва цена.Това, че насътвореното не става за нищо, боли го ***! Важното е парите да се въртят и манифактурата да се развива, а и нашенецът отдавна се изучи, че отговорността е на братята освободители

10

глупав

преди 6 години

ехх,коя ли фирмичка ,че облажи душичката с доставката на кубинки"отговарящи"идете в цеха на фирмата в Габрово и вижте как и под какъв строг контрол се произвеждат кубинките!

9

kolio99

преди 6 години

До Руменработата е там че се шият от едни фирмички дето гледат да приберат парите и хич им не дреме за качеството, те тия да не мислиш ,че ги продават по 20 лева

8

Анонимен

преди 6 години

И както са им вързали връзките след малко ще ги хвърлят на жиците.

7

Румен

преди 6 години

Аха!Не отговаря?Облеклото не се купува от пазара!Защото е българско производство ли,не отговаря?Разбрах!Уволнете българските работници,затворете завода!И купете кубинки по 500 лева ! Американски!Произведени в Китай!

6

Анонимен

преди 6 години

Това не е кубинка а някакви кундури.Който е ходил казарма преди 89 година знае какво е кубинка.Аз имам едни в гаража мога да им ги дам да ги тестват.

5

kolio99

преди 6 години

ББ що не е показал галошите и наметалото си:-))))

4

До 1

преди 6 години

Гордееш ли се

3

Анонимен

преди 6 години

Евро полицейска кубинка. Тодор Живковата милиционерска кубинка още някои пенсионери си я носат .

2

123

преди 6 години

А сега да вземат и да видят и каква работа вършат. Почти никаква. Статистическа агенция "Престъпления".

1

Анонимен

преди 6 години

Показаха цървулите на Бай *** чак в Берлин.