20

Анонимен

преди 6 години

ИЗБРАЛИ СА ЛИНИЯ КЪДЕТО ДА СИ НЯМАТ ПРОБЛЕМИ С ***!!!ВСЕ ПАК СЕ РАДВАМ, ЧЕ НЕ Е ЛИНИЯ КОЯТО ПОЛЗВАМ :D

19

Суека

преди 6 години

Трябва да има кондуктори (контрольори) , но трябва и да има НОРМАЛНИ ЦЕНИ за пътуване на фона на покупателната способност на населението и неговото физическо и психическо здраве !!! Всичко друго е ДЕМАГОГИЯ !

18

Анонимен

преди 6 години

Всичко друго се коментира, само цената на билета, която е безобразна се приема за даденост.Да ви дигнат пак билетите двойно. И винетките, и данъците.На *** народ това му се полага.

17

Анонимен

преди 6 години

Гратисчиите номер 1 престъпник в България...А какво стана с незаконните цени на билетите, by the way, тях що не ги бори никой?

16

Анонимен

преди 6 години

Я през "факултето" да тръгнат първо - 55 и 56 -"билеке" да искат ! Упс забравих, тея се возят безплатно ,защото са електората.

15

Анонимен

преди 6 години

По времето на соца една карта за гр.транспорт струваше 5 лв.,а едно билетче 6 стотинки и всички пътувахме с карти и билети.Сега алчните общинари надуха цената на картите и билетите и гратисчиите се увеличиха.Това ли е прагматичната поолитика на общината или поредната глупост за преливане от пусто в празно.

14

Анонимен

преди 6 години

Малко е един кондуктор. Направо двама та ако хукне да бяга да го заклещат по средата. А най-добре и по едно обучено куче за респект.

13

Анонимен

преди 6 години

А какво стана с обещанието безплатен транспорт, когато въздуха е мръсен. ААА Амнезия както винаги, ААААА не помните, ааа вижте пари имаме по престъпна схема, ааа и ни давата още пари за Сиво-кафява София(Зелена, зелена!).Кажи им ЦГД и това е.

12

65

преди 6 години

Избрахте тази линия,защото пътуват хора бедни ,да работят в София. Които щат не щат ,ще дупчат билет.Що не се набутате в 79 при *** ,а?.Ще ви спукат от бой.Само полиция трябва за тия гратисчии

11

Iv.Il.

преди 6 години

Тази година прекарах в Брюкел един месец, возих се на автобуси с нещо като ДЕБИТНА КАРТИ4КА, като се влиза от предната врата. Няма кондуктори. Как ще ги стигнем белгийците, ако назначаваме кондуктори?

10

Ядосан

преди 6 години

Боже, как може такова мислене изостанало. В нито една държава няма контролъори в транспорта( освен 3 свят). Ако глобата е 250лв всеки ще си пътува скарта, понеже няма да си заслужава да пътуваш нелегално. Развитите държави роботизират, за да може хората да са по полезни с друга работа на обществото, а нашите *** се чудят как да слагат неефективни позиции....пази Боже

9

Анонимен

преди 6 години

От чисто любопитство, що избрахте за пилотния проект маршрута на линия 27, а не примерно на 111 или 78?

8

Анонимен

преди 6 години

А до кв.Факултето,Филиповци,Хр.Ботев,кога?

7

Анонимен

преди 6 години

В провинцията автобусите са с кондуктори, но там няма такова навалици в час пик като в София. Пак мислят глупости за да усвоят едни пари!

6

Анонимен

преди 6 години

Църноречки,изобщо не е сложно изцяло да се мине в автобусния транспорт с кондуктри.Ще назначите хора колкото е необходимо.Тъкмо ще отворите нови работни места.Дават се пари за излишни глупости,включително и за надути заплати в ЦГМ.Просто не ви се занимава с проблема и го замитате под килима защото всички знаем кой е етнос е 100% гратисчия.

5

Анонимен

преди 6 години

На мен пък ми харесва тази мярка. Защо едни да плащат за други, които също ползват?

4

Анонимен

преди 6 години

От сега е ясно, че тия кондуктори ще са за българите, а ромите както винаги ще пътуват безплатно без да ги санкционират.

3

Анонимен

преди 6 години

Искам да питам, в покрайнините на византийските квартали, ще има ли кондуктори, или само за трако-славяните важи?

2

кака Лара

преди 6 години

И това отново е поредното безумие от страна на г-жа Фандъковаот което няма да излезе нищо добро !То би могло да има ефект ако се върнем 50 години назад когатоСофия е била с население под 1 000 000 души и в нея са щъкали около стотина автобуса и трамваи обслужващи Столичния градския транспорт !

1

Анонимен

преди 6 години

Да им направат и по една застраховка на кондуктурите, че.....