8

Анонимен

преди 6 години

Според Continental - техните гуми излизат с 7.5мм грайфер, като е в рамките на нормалното за около 10 000км да губите по 1мм. Значи на всеки 35 000км нови гуми. Което при мен е буквално всяка година. А Continental им е сложил wear off indicator(индикация за износване) на 1.6мм. Но българските парламентаристи знаят по-добре от производителите... какво си говорим въобще. Гуми под 7мм грайфер да няма и това е... слагате ги и след един месец купувате нови. Да се пълни от ДДС-то гушичката тиквунска

7

чифте пищови

преди 6 години

Какво значи написаното "...чифт нови гуми струват...". С един чифт ли ще караме или с два?

6

От Сандански

преди 6 години

Никакви зимни гуми - тук сняг не пада, няма да пълня гушите на гумаджийската мафия.Карам си с летни гуми, грайфера е 5-6 мм, ОК са.

5

ПорЦелан

преди 6 години

Купих колата преди 8 години с летни гуми. Купих за зимният сезон зимни. Сега колата е на 115000 хил. гумите определено са за смяна обаче грайфера е перфектен. Сега като си купя нова кола направо ще я искам с всесезонни, ще ги карам 4 или 3 години и ще слагам направо нови.

4

Анонимен

преди 6 години

Моят грайфер е 7 милиметра. Сега трябва да ги пиля, за да станат 4 милиметра ли?

3

Анонимен

преди 6 години

Аз карам без преглед, застраховка, платен данък, без винетка и с една зимна гума-резервната. Челното ми стъкло е строшено. Винаги когато пътувам, давам десет лева на един комшия ченге, да се вози с мен. И след всяко пътуване, седмица го поя с ракия. Досега проблеми не е имало.

2

Анонимен

преди 6 години

Това важи за софиянци, ние от провинцията пари нямаме за ядене, те за гуми ми говорят.Зимните не са задълже в случай, че грайферът на летните е над 4 мм, няма да сменям гуми. Ако ударя някой, ще постъпя като достоен български смел мъж и ще избягам скорострелно.

1

БМВ 316 метан

преди 6 години

Карам баварката с четири гуми регенерат, четири различни шарки, летни, две от тях с обърната наобратно шарка.... Е няма драма зимата, драпа по баори, драпа навсякъде баварката, резко връщам два зъба надолу и правим всички да ми гледат стоповете, няма прошка, не е работата в гумите, а в моженето, владееме ги нещата, караме на слалом, минаваме спрелтаците, женичките, батките, играем къси-дълги и засичаме тея със зимните гуми, нямам прошка!!!