25

до 33

преди 6 години

След като не ни трябва АЕЦ Белене, нека вкарат в затвора виновниците за ограбването на държавата заради загубите от Белене. След като няма осъдени до сега управляващите стават съучастници в грабежа.

24

възмутен

преди 6 години

Долен Тръмп създава конфликти и после иска друг да вади горещите кестени. Вече и послушниците им от НАТО нямат доверие на краварите. Докато Тръмп се прави на мъж пред медиите Северна Корея ще им изпепели краварника.

23

до 32

преди 6 години

Какво Белене и за какво ти е при положение,че ще е нерентабилно????Или да го има пък другото не е важно...

22

гост

преди 6 години

Краварите откакто отказаха да подпишат договора за глобалното затопляне и спряха финансирането на ООН, се превърнаха във враг на човечеството. Постоянно създават военни конфликти с цел да си продават оръжието. Затова и управляващите ни се скараха с президента за лобирането на старите американски летящи ковчези. Искат ембарго срещу Русия и едновременно им се подмазват за помощ. Заради краварите оставаме без руска газ и без АЕЦ Белене.

21

Hafen die Wahrheit

преди 6 години

23Дрън Дрън, може Русия да е дала ноу хау на КНДР, но силата и идва от стоковият и обмен. С Русия бяхме до тук. Тръмпела щом упря да се моолии на джюджанка ясна работата. В случая Тръмп, трябва да наблегне на срещата си с Дзинпин, защото КНДР над 90% от стоко-оборота и е с Китай. В този смисъл каквито и санкции да налагат САЩ и други страни, докато в Китай не се размърдат конфликта няма да приключи.

20

Анонимен

преди 6 години

РАНО ИЛИ КЪСНО ВСИЧКИ СА НА КОЛЕНЕ ПРЕД РУСИЯ!ПРИМИТИВИТЕ ОТ ФАЩ, НЕ ЗАСЛУЖАВАТ МИЛОСТ!

19

анонимен

преди 6 години

проблемьт на света е сащ от 1945 г не мирясаха не оставиха света на мирасев корея не е нападала никого и не е хвьрляла атомни бомби не се занимаваитес другите а изтеглете ам воиски от далечния изток и не дразнете сев кореяако избухне 3 своина сащ ще са гл виновник и ще си понесат фаталната отговорност

18

Анонимен

преди 6 години

Пенсионерите в Северна Корея не ровят в кофите за огризки от храна.

17

Уточнение

преди 6 години

До БРАВО НА САЩПо-голяма глупост не бях чувал! Когато САЩ бомбардират Хирошима и Нагазаки в началото на август 1945 г. войната отдавна е свършила: още на 9май 1945 г., тъй че коментарът ти е пълна скръб.

16

Анонимен

преди 6 години

Бай Дончо не моли за помощ а казва на джуджето да усмири марионетката си Ким. Всички знаят, че цялата дандания около ракетите е руска работа. И ракетите са руски и наглостта на Ким е подстпекавана от руската ***. Русия е сложена на един кантар с Иран и северна Корея.

15

Селянина с колелото

преди 6 години

Ако стане така че КНДР пуснат ракетите си,американците ще познаят кой са Руски или Китайски или на КНДР.

14

Анонимен

преди 6 години

До Иванова 15Вие, "го-жо Иванова", явно за Стората световна война сте чували само от бръщолевенията на "еуропейците"! Краварите били...."направили много за Русия за да могат руснаците да победят Хитлер"....това го разказвайте само на такива неграмотни като вас!!! Да, те ДЕЙСТВИТЕЛНО МНОГО НАПРАВИХА, ЧЕ ПОБЕДАТА ДА СЕ ЗАБАВИ ТОЛКОВА!!! Кога откриха Втория фронт....правилно, МАЛКО ПРЕДИ ДА ПАДНЕ БЕРЛИН!! Говед.цата от войната САМО ПРАВИХА ПАРИ! Мошен.нници, едва ли има по-гадни не.годници от тях

13

До ХА ХО ХАААААААААА

преди 6 години

А я сподели "велики турчино "в коя държава получаваш помощи ХАХАХАААААААА

12

Анонимен

преди 6 години

Т.е. ще чака някой друг да му свърши работата. При положение, че третират Русия като враг явно е сбъркал адреса. Някой му е виновен, че не всички му играят по свирката.

11

Уточняващ

преди 6 години

До ХА-ХА-ХА-ХА-ХАААААААИ как ги съединиха тези жп линии за един ден ?!?

10

ХА-ХА-ХА-ХААААААА

преди 6 години

ЕРДОГАН Е КУКЛАТА НА ПУТИН :)))))

9

Иванова

преди 6 години

Американците направиха много за Русия за да могат руснаците да победят Хитлер и днес в Русия да се говори руски ,а не немски ! Да видим какво могат да дадат руснаците за америка ?! Да видим колко са благодарни руснаците , понеже на нас винаги ни натякват ,че трябва да сме вечно благодарни на Русия понеже ни е " освободила " от турско робство

8

До гурбетчийката

преди 6 години

Значи същия като теб

7

Еве ми се

преди 6 години

Ай штига уеее. Ни мои да бъди.

6

Анонимен

преди 6 години

Вижте как е пребледнял. Стресиран, но с надежда очаква срещата с Путин и отговора на Государя.