101

Анонимен

преди 6 години

Изобщо не ме интерсува сащ. Предпочитам европа.

100

до САЩ

преди 6 години

Забелязваме едно - у нас изобщо си нямаме проблеми с данъците! Хич даже! Или не ги плащаме - или точим хазната!У нас - всичко е без пари... и на българите пари не им трябват! Затова отвреме навреме събират пари със смси - та да се оперира някой в прогнилия запад!Забелязваме, че ослепявате с едното око за мизерията у нас...когато трябва да признаете - колко сте зле!Забелязваме...

99

Анонимен

преди 6 години

А мечтата на рубладжията е комуналка, лосион, ватенка и соц естрада

98

До 106 ханс

преди 6 години

Ама верно ли бе ! Брей! Не знаех, че парите на Германия идват от америка а не от тяхната икономика. Интересно защо не работят с долари ами с евро ?

97

САЩ

преди 6 години

Забелязвате ли, говорейки за САЩ, свеждохме темата до пари, данъчни системи и т.н.Молове, отстъпки в магазини.За спорта е вярно.Но както е казал Аристотел, "Човек е социално животно...".Много известни и богати хора в САЩ, бягат от мегаполисите, имат по няколко имения, острови. Не всичко е пари. Най-известните хора създали велики открития, музика, поезия са били бедни, но с много богат дух.Когато фактите говорят и американците мълчат.бай дъ уей, златния резерв на Г-я не е ли в САЩ?!

96

Анонимен

преди 6 години

По Виденово си изчислявахте заплатата в долари - колко беше 3? Или 5$?Магарето на Настрадин ходжа ...и то решило да живее без да яде - отдадено на медитация и най-вече патриотизъм...*** умрело от глад!Искате децата ви да учат в престижни училища, и университети ... да живеят по-добре от вас... ама всичко това струва пари!

95

до Ханс

преди 6 години

Ааааахахаха...поредният разбирач!Ми вашити кинти откъде идват бе отварачко?От Афганистан ли?***!

94

до САЩ

преди 6 години

Що в Мексико бе байно? Що не в Перник? Или ги е страх - да не ги отвлекат за откуп - Наглите?И защо милионери? Нали не ти дреме за благополучието им? И кому са търсили в Щатите?

93

Ханс

преди 6 години

До Майстор: германските кинти идват от САЩ. германците са злобни задръстеняци, които без Америка щяха да ядат камъни.

92

САЩ

преди 6 години

Прагматизъм. Няма лошо, но прагматизма не привлича, той е за хора чиито цели са парите. В това няма нищо лошо. Има и др. вкусове, които са с различни ценности..Живи и здрави в САЩ. Не ме привличат стреса, дивият стремеж към благополучие, две деца имам в САЩ, едното е милионер, продаваше чартърни самолети на богаташи, пълна стипендия и т.н..Само че, отиде да живее в Мексико, сега преподава рисуване на децата и е щастлив човек.Разни хора, разни идеали. Но да поддценявате БГ и др. д-ви, защо?!

91

Анонимен

преди 6 години

Ааахахаха и вече 2 минуса! Псуват санитарки пребиващи малкото новородени, псуват сектите, псуват Митьо Очите, псуват пътищата по които се самоизтребват с 20 годишните си бракми, и с бухалки по кръстовищата за отнето предимство , и одраскан калник, псуват ДПС , ДОСТ, ГЕРБ, ЕВРОРОМА, БСП, НДСВ...псуват...псуват...псуватПсуват съд...прокуратура...и несъществуващата държава...псуват КТБ...псуватПсуването в рая - е национален спорт....и изпускателен клапан!

90

Майстор

преди 6 години

В САЩ никога. Само Германия. Тук са кинтите.

89

Анонимен

преди 6 години

Ааааахахаха...патрЕотите пак са изпълзели от калните си дупчици! Тези същите, които псуват Борисов в съседни теми , псуват несъществуващата здравна система, псуват миниатурните си заплати, псуват образователната НЕсистема, псуват народното събрание търтеи, псуват ромите, които ги пребиват, и живеят на техен гръб, псуват и крастата по плажовете у нас, псуват Теца и Енергото, псуват пенсиите, псуват мутрите на които слугуват.....АМА ИНАЧЕ - ВСИЧКО ДРУГО СИ Е ОКЕЙ! Санитарки млатещи новор

88

Анонимен

преди 6 години

А да кажем ли, че като ди купил нещо, без значение, носиш го седмица - две, отиваш и го връщаш. Връщат ти парите веднага. Може и да е качествено но намираш причина. Съгласяват се. А за намаленията пи Коледа да ви кажа ли? За 100USD може да се облечеш нормално. Проблема при тях е стила. Няма стил, безвкусни неща много. Те не държат като у нас така. Ходят без стил. Начин на мислене. Няма ако изкара пари и веднага Мерцедес. Реинвестират, не пилеяр, стиснати са. Да те поканят на гости, ще си гладен.

87

Манол

преди 6 години

При нас в Америка е земният рай. Тук джобовете са пълни, но душите ги няма.

86

Анонимен

преди 6 години

Стига с тези храни, че са отровни!! Никой никого не кара да се храни в Макдоналдс или да си купуваш храни с добавки. Там се храня в испански, доминикански, кубински ресторантчета. Супи като нашите, количеството не е тук, по една шепа. Дават по телевизиите, чесан от Китай е канцерогенен. Има пазари всяка неделя на производители, като у нас. В Манхаттан има един бар, пия си Мохито. Пих и у нас, менте 100%.Ментета има в China town. Никой не те кара да ходиш там.Спортните зали и спорта са невероятни

85

Джо

преди 6 години

Ако България не ви харесва, от Америка ще ви се повръща! Заповядайте!

84

Анонимен

преди 6 години

Още нещо, за ДДС. Диференцирано е. В Ню Джърези е 3%!!! Детски храни, облекла и т.н. са без ДДС. За пенсионерите, или след 61 години, огромни облекчения. За инвалидите има специален транспорт, поръчва се мининбус с платформа за инвалидната количка. За инвалидите специална грижа по аерогари и гари. Да ловиш риба без разрешение или ловувал душмански, затвор и огромни глоби. Пазят си природата невероятно. По пътищата никой не те спира ако не си нарушил. Няма, я да видим имаш ли това или онова.

83

Крум

преди 6 години

Америка е златна клетка. Който иска да заповяда. Бачкане до припадък и рак от фалшиви храни.

82

Анонимен

преди 6 години

В САЩ има една служба IRS /Internal Revenue Service/, няма спасение от нея! Трудно ще скриеш доходи, да крадеш ДДС, да криеш данъци. За подарък часовник, без повод на овластен, оставка. У нас, Бай *** и Шайката изнесоха милиарди. Дори на Бай *** му хванаха 480 милиона USD в Саудитска банка, откраднати от България. Взеха му ги, той мълча като пукел пред В.Нолан. За това в САЩ се отива я затвора. У нас , Тишина, все едно нищо! Да живее Цацаров, покрива крадците от Шайката. Там няма да стане.