92

Родопите

преди 6 години

Путин се връща към ислямските корени на Волжско-Камските българи, а нашата България кога ли ще се върне към своите уралско-ислямски корени и ще се раздели от насилствено наложените бизантийски верски стереотипи

91

Анонимен

преди 6 години

А краля на Саудитска Арабия сочи пътя на ФАЩ

90

Близък Изток

преди 6 години

Русия подкрепи международните санкции срещу Иран преди десетилетие, Иран никога не е обръщала гръб на Русия, а обратното е ставало, но самата Русия претърпя повече вреди и негативи от своята проамериканска позиция, сега просто си поправя грешката; Путин вижда, че с Иран са фактор в Близкия Изток, Иран и Турция с Русия ще са новите лидери на благополучието и прогреса, който познава аятоллах Хаменейи знае какъв ерудит е той в различни области на живота.

89

ЧЕРИ

преди 6 години

До ха сегаПИЙ СИ ХАПЧЕТАТА И НЕ ПИШИ ГЛУПОСТИ.

88

кънев

преди 6 години

Не се очудвайте -етнически руснаците са Руси цига. ни !!!!! Това е техния етнос и затоваа са приятелир с всички терористи по света .

87

Варна

преди 6 години

Само като видях кой е писал статията ми стана ясно че на дамата не и е ясно просто на стари години се мъчи горката

86

ха сега

преди 6 години

ИРАН И РУСИЯ СА НАЙ-ГОЛЕМАТЕ ТЕРОРИСТИЧНИ ДЪРЖАВИ В СВЕТА !!!!! ЗАТОВА И САНКЦИИТЕ КЪМ ТЯХ НЯМА ДА ОТПАДНАТ ДО ФАЛИТА ИМ ......

85

Анонимен

преди 6 години

Напразни са опитите на Путин да избяга от западния свят и да наложи някакъв мракобеснически руски свят или ирански свят. Та погледнете най-големите руски патриоти като рокерите на Золдостанов (Хирург) задължително карат американски мотори купени с американски долари, носят американски джинси, имат американски смартфони и пишат в американския туитър колко е велика Русия и колко *** са американците. Това противоречие на руските ценности в крайна сметка ще убие и Русия и Путин.

84

Анонимен

преди 6 години

Когато "Аятоласите" са си играели на политика с Фараоните и Спартанците ,американците са били научна фантастика в пещерните комплекси на южен Уелс.Подигравателно отношение към тази древна държава само подсказва за образователния ценз.

83

Анонимен

преди 6 години

Пак ли жалки напъни...

82

Анонимен

преди 6 години

TYPO ZAGLAVIE NQMA VECHNI SYUIZI IMA VECHNI INTERESI I TOVA BODE USA V GAZA

81

Анонимен

преди 6 години

Израелците нанесоха въздушни удари по предградията на сирийската столица Дамаск и град Хомс. По-късно се разбра, че са загубили един уж невидим Ф-35 за $100 000 000, поразен от уж унищожената стара руска зенитна система С-200.Нежданчик!

80

Анонимен

преди 6 години

Велик е путин и алах

79

Анонимен

преди 6 години

118 Само дето 97% от мюсюлманите в Русия са СУНИТИ ,а това значи автогол

78

Анонимен

преди 6 години

Владимир Пyтяка е аятолаха на Росссрията.

77

Анонимен

преди 6 години

В Иран са умните мюсюлмани-шиити , не като тия откачалки в Турция и Саудитска Арабия-сунити-потенциални терористи.Путин е умен, разбира ги тия неща.

76

Ердоган

преди 6 години

Че защо аятоласите да не сочат пътя на нашия най-скъп и пръв приятел Володя? Ние мюсюлманите от Турция и Иран също сме славяни и носители на православните ценности и заедно ще се молим в най-голямата православна джамия в центъра на Москва за просперитет и вечна славяно-православно-мюсюлманска дружба между нашите братски страни

75

Анонимен

преди 6 години

Русия и Иран са велики държави, а вие сте едни маолумниуци и ***, които се правите на професори в политиката.От вас нищо не зависи, по-добре говорете за жени и коли.Геополитиката за вас е "тъмна Индия" .

74

Анонимен

преди 6 години

Машала Володя ефенди. Ашколсун!

73

Анонимен

преди 6 години

Червените *** страхливо чакали нощта, когато хората спят, за да си изпълнят нормата и да да си направят от фалшивите си никове някакви плюсове.