27

Курнелия нагла

преди 6 години

Мале, мале, БСП щели да се борят с паралелната държава - ами тя цялата е в редиците на БСП, бе Курнелио. Около теб ли са Г.Гергов(свинарят), Кирчо Добрев(хванат на границата 1996г. с куфарче с долари), Р.Овчаров(дългият инкасатор), Бригадир Аспарухов(милионер пенсионер), ***(милионерка), Весела Лечева и много други другари-милионери и мошеници. Няма такава наглост

26

тонката

преди 6 години

А да бе забравих.Корни щяла да бори корупцията ХАХАХАХАХА да плача или да се смея?Друг да,но точно тяХАХАХАХАХА.Все едно да излезе Митьо Очите и да започне борба с наркоразпространението(:(:(:(:

25

Анонимен

преди 6 години

ооо тука и едни 10 млрд се въртят ! подкупи . да видим дали ще мине зимата ?

24

Анонимен

преди 6 години

Korumpiranite v nc imenata gerb bsp dos dos volja oatrioti vs milioneri s pove4e ot 1 apartm vila imenata proishoda na parite sa 28 g kak dabogatjaha ot kade ptoverka sa schum a priverka koi ksk e sabogatjal koga v oravisafieto ima bogataschi fandakova pavlova ot kakvo sabogatjaha dalaverite gi napraviha bogataschi a naroda obednja isprostja besrasli4ieto na bg narod e krajat na spokoistvieto v bg jalko no fakt

23

Анонимен

преди 6 години

Крадеца вика дръж крадеца. Нинова да иска вот на доверие за корупция на друга партия е все едно педофил да иска да стане детски учител .

22

Анонимен

преди 6 години

Надушвам някаква уговорка, шефчето на едната партия вика на шефчето на другата партия, хайде един вот да направим, да направим една селска кавга и после да се напием

21

тонката

преди 6 години

Вот на недоверие(:(:(:(:бате ви Бойко си рита мач с Бистрица и го боли оная работа.Ко мунисти и фе сове никога повече няма да управляват България.НИ КО ГА!Решетников напъва,но тук не е Русия и хората вече разбраха за *** им партизански номера и си избират ГЕРБ вече десет години поред.(:(:(

20

Комунистите ограбиха

преди 6 години

Комунистите ограбиха държавата и народа като използваха всички облаги преди да станат "Евроатлантици". Сега отново лъжат обикновените хора, които са наивни или неграмотни, че в близкото обозримо бъдеще ще бъде построен социален рай за тях. Станишев баща и Станишев син, две поколения са на държавна хранилка т.е. на наша издръжка. Резултата от тяхната дейност е фалит на социализма и най-бедната държава от ЕС при капитализма.

19

Провалилата се БСП

преди 6 години

Цялата истина е, че социализмът се провали поради невъзможността да се създаде печеливша държавнопланова икономика! Когато на комунистите им става ясно, че комунизма е невъзможен, те губят идеологически ориентир, а комунопартия без идеология е просто котерия, която защитава лични и групови интереси! По този начин използвайки властовите си ресурси и позиции по време на прехода БСП се превърна в полу-мафиотска структура заграбила по-голямата част от капиталите на България!

18

Анонимен

преди 6 години

До ПОСЛЕДНИТЕ 20 годиниСеверна Корея са на 180то от 181 места по доходи. Ние сме си много добре спрямо третия свят. Стига с тия Главни Букви, не се пише така на български. И ако си мислиш, че БСП ще вкара който и да е в затвора, нещо си се объркал. БСП (тогава БКП) са тези, които фалираха 31 банки, и дадоха всичкото ни злато и сребро на Русия. Не го забравяйте, хора! Те взеха парите ни!

17

Анонимен

преди 6 години

След Старт ,следва Финал !Избори ,Оставки и пак -избори !?И все ,едни и същи герои в различни партии И балъците гласуват ли ,гласуват ))

16

Курнелия нахална

преди 6 години

Малко хора си спомнят, че през 2007 същата тази Нинова беше уволнена от Станишев от поста зам. министър покрай скандалната афера с Красьо Черничкия. След като Станишев не е могъл да я изтърпи, помислете си за какво става дума...

15

Анонимен

преди 6 години

Боже...тази пък какво си въобразява..

14

Анонимен

преди 6 години

Всъщност, няма лошо вота да успее. Ще има нови избори, кой откраднал откраднал всичко ще се забрави. Нови самолети няма да се взимат - всичко остава както си беше. Увеличения на заплатите също ще се замразят до лятото когато евентуално ще има нов кабинет. През това време у нас ще се мотаят някакви чиновници от европа и ще агитират за изборите. Ще има служебно правителство, президента ще си мисли че управлява, а то ще го носи течението. Нови закони няма да има, няма да се борим с корупцията и ...

13

10 млрд. на година??

преди 6 години

Ами явно в Гърция не крадат толкова и затова им остават по 1000 Е на глава от населението за бонуси

12

Калеко Алеко

преди 6 години

За кой "Вот на Недоверие" става въпрос, за този към *** Нинова отправен от собствената и партия ли ? Тя едва оцеля на Конгреса, а вече ще иска недоверие към другите, на това му се вика дебелоочие и нахалство, ама то от социалист от БСП, наследник на комунистите от БКП, какво друго мажеш да очакваш .... ?!

11

стига глупости

преди 6 години

Супер наглост - ще внасят вот на недоверие за корупцията! Та нали точно Нинова бе изгонена от правитеството на Станишев за корупция.

10

Анонимен

преди 6 години

Гладна кокошка , просо сънува :)))

9

апо

преди 6 години

Над 90% от бизнеса , икономиката и финансите в БГ са в ръцете на червените барони , ДС разбойните и еничарите от ДПС.Нинова се тресе от злоба защото нейните другарчета са крадците на 10-те милиарда , но до нея стига само звъна от стотинките.Ще се побърка горката! Неистова желае и тя да се омаже с тлъсто парче от баницата.

8

Гражданин

преди 6 години

Абе на тая няма ли кой да й бие шута ?! Разбесняла се е и увлича след себе си и други, ама за накъде и тя не знае !? Важното е да се снеме Бойко и да се вдига врява,а на оста налото- майната му! Нинова,не щем отново концлагери,не щем отново вашето "добрува не" при което си пазарувахте от специални магазини,не искаме да станем по-бедна дър жава,не искаме тъново да стигаме "тунела,в дъното на който има светлина ",не ни тряб ват твоите лъжи и голи обвинения!!! Ти си срам за партията и политиците!