8

Анонимен

преди 6 години

Каролев е шпионин на ЦРУ..

7

Анонимен

преди 6 години

До ЛораНе бъркай изгодно(да не плащаш) с ефективно .

6

Анонимен

преди 6 години

Няма смисъл от тази тема още у нас, т.к. частният сектор в сферата на официалното образование /училища, а не курсове и уроци по отделни предмети/ е не особено развит. За такова можем да говорим, ако и когато за средната класа /каквато у нас няма/ не е особен проблем да вземе решение по такава дилема. Много далеч сме още от този момент. И като гледам на къде вървим, едва ли някога ще се приближим достатъчно, че частното образование да опция за българина.

5

Лора

преди 6 години

До до ЛораТочно това гледам, но матурите след 12 клас. Най-високо в класацията е Немската гимназия, следвана от още 3 държавни училища. Единственото частно училище в топ 10 е Американския колеж. В класацията до 7 клас има 3 частни (от 10) но те явно се провалят в гимназиалния курс. Така, че не знам аз дали съм ***, макар и родена в София но ти си неинформиран ***.

4

до Лора

преди 6 години

Я виж резултатите от матурата след 7ми клас за последните N на брой години.Като не знаеш , недей да приказваш. А, това, което е достъпно за всичко е некачествено. Иначе има и читави държавни училища, но те са въпреки държавата, а не заради нея.

3

Анонимен

преди 6 години

Разбира се, че частното с каквото се е заела т.нар. държава(национални предатели като тиквата) това е провалила.

2

Lora

преди 6 години

Като изключим Американския колеж, който е частен но на практика силно дотиран от Американското правителство, в който се предлага средно образование на много високо ниво, най-добрите училища остават държавните - математическите и езикови гимназии, древни езици и култура. В областните и други по-малко градове има общински училища, от които децата излизат отлично подотвени. Аз съм за силната подкрепа на държавното образование, защото то е достъпно за всички.

1

Анонимен

преди 6 години

Де преподават иврит. А и да си на гъсто с шайката, другото се купува.