82

Горан

преди 6 години

Какви *** са го убили, бре!? Скочил е сам, след като е пребил медицинско лице... Наркоманска работа! Избраният бил! Явно, избраният да скочи!

81

Анонимен

преди 6 години

Това са резултатите от седесарската демокрация. Поколението на демокрацията - *** вследствие на "американските ценности".

80

Анонимен

преди 6 години

Никакви дроги и секти няма намесени тук.Просто момчето е отключили шизофренен пристъп-това е било дебюта.Аке се проследи родата му сигурно ще се намерят и други такива случаи!

79

Анонимен

преди 6 години

Бог наистина съществува, също ,дявола. А момчето е повярвало в Бог и е цитирали Библията. вярвам, че душата му е при Бог. Библията не я четат сектанти, с християни, но който е заблуден, как да му обясниш...1

78

Един

преди 6 години

За какво си избран бе, льoльо?

77

Анонимен

преди 6 години

Приятен полет!

76

Анонимен

преди 6 години

Бият си една инжекция марихуана и не знаят какво правят после!

75

Анонимен

преди 6 години

Добре че си ти да ни кажеш, че не вредяла, марихуаната- дори не синтетичната убива мозъчни клетки и води до шизофренни състочния. Медицински факти - на както на теб ти се иска.

74

Анонимен

преди 6 години

Дано Господ му прости и дано новините престанат да експлоатрат нещастието на хората.

73

Коне с капаци

преди 6 години

Абе много сте ми смешни всички пенсии и заблудени необразовани типове дето само като чуят термина "марихуана" и разпенват муцуните...Пуша трева вече 13 години и то немалки количества и мога да ви кажа че само по себе си не вреди. Имам добре платена работа, мега много приятели и живея на добро място. Щастлив съм и нямам наченки към насилие (а напротив). Никога няма да осъзнаете че самото ви отношение към тревата прави мафиотите богати щото тях ги устройва да мразите и да ви е страх:) Овцички :)

72

Анонимен

преди 6 години

грях, както и употребата на наркотици... Избраните търпят а пост и молитви не се самоубиват. Изборът от кои да бъдеш в крайна сметка е твой, независимо от възрастта.

71

Анонимен

преди 6 години

Новата трева е синтетична и е напълно нормално да откачиш завинаги от нея. Дрогата, алкохолът, цигарите отварят вратите на съзнанието на хората и те лесно биват обсебени от дяволски изчадия- които карат хората да убиват, да се самоубиват и тнт, тоест взимайки каквато и да е наркотична субстанция може да те отведе право в ада. Всеки може да гледа клипове на хора надрусани с флакка - вижда се ясно демонично присъствие. Ако родителите на момчето знаеха що е вяра, то би знаело,че самоубийството е

70

Анонимен

преди 6 години

Разкарайте престъпните секти

69

123

преди 6 години

Истината е, че дрогата и простотията не прощават. Тъжно е така да се пише под статия за умряло момче, НО то е просто едно от многото доказателства за това. В друга статия пък ще е катастрофа или сбиване и т.н. Хората трябва да разберат, че ако искат децата им да имат шанс в живота, трябва да ги възпитат. Но няма как да дадеш нещо, което го нямаш.

68

Helleborus

преди 6 години

Част от тези вируси са проникнали в културата ни и правят цялото общество по-податливо. За какво търсите секти, докато легализирате проституцията и смяната на пола, вие очаквате злото да работи само чрез религиозните догми, то работи и чрез културата, политиката, образованието. Религиозните секти могат да бъдат опасни, но държавната църква рядко ги преследва. Тя обикновено преследва конкурентните "секти", с които често няма никакви различия по буквата, а просто не са й подчинени.

67

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 65,не си прав, защото религията ти слага хомота и те прави роб още от малък. кара те да мислиш в релси, и да спазваш изкуствени правила - ежедневно кръстене, ритуали, свещи, изповед, четене на коран, библия, тора.. всичко това са глупави суеверия. да не говорим за понятията грях и тн... които са направо отровни за едно дете.

66

robin

преди 6 години

истината е ,че няма адекватни или никакви мерки за такива състояния по болниците! все пак е стигнал до там! обикновено до 95 % от тези случаи се развиват в къщи, далеч от погледа на съседи и общественото внимание!предполагам че доста родители са се сблъсквали с такива състояния, но проблема си остава в къщи! и остава последната мярка, връзване, агресия и .....

65

Анонимен

преди 6 години

Християнски ценности...

64

Дедо Шмърк

преди 6 години

Всички са прекрасни и добри деца преди да ги удари хормона, да почнат да пият и да се бият, да зобят стероиди и наркотици и света да им стане крив щот не става това което им се иска. Затворите са пълни с "прекрасни" пораснали деца станали престъпници и всеки ден ставаме свидетели на наглост и агресия от точно такива деца. Време е да започнем да наричаме нещата с истинските им имена и да търсим решението във възпитанието и образованието! Мир на душата му!!!

63

Анонимен

преди 6 години

Авторката, имате ли деца? А, ако на вашето дете се случи, не дай Боже, такова нещо, и четете това и коментарите за мъртвото си дете, как ще се почувствате? Има просто правило- не прави на другите това, което не искаш да се случи на теб.Спрете се вече, това е умрял човек, имайте малко срам...