71

Анонимен

преди 6 години

Този в качеството на какъв се изказва и защо му дават въобще трибуна? Явно разни фондации са инвестирали много пари в него и докато не ги избият ще ни го пробутват до откат. Но напразно, лейдис енд джентълмен, този *** ще си остане най-непопулярния и недолюбван от народа президент.

70

Анонимен

преди 6 години

Защо постоянно продължават да публикуват глупостите които говори това противно и безхарактерно, продажно човече? Стигнах само до първите три изречения и спрях, защото ми се повдигна. До мечтата на Левски за обединена Европа. До там. Повече не можах. Отвратителни глупости. Не знам с каква цел продължават да го пробутват тоя некадърник навсякъде. Бивша *** на БКП, актуална *** на ЕС,НАТО,САЩ. Без идеали, без характер, без достойнство. Пълна нула и срам за България

69

Анонимен

преди 6 години

Е сега искам някой да покаже на другаря комсомолски секретар къде да прочетете какво мислят хората за него. Същото ще се случи и на другаря суджук бей.

68

Брей

преди 6 години

Росене ти ли ще я постигнеш тая чиста и свята република с твоите приятелчета, на които главите им са пълни само със зомбита*.

67

Идеалист

преди 6 години

Този, защо го показвате. Какъв беше? Аха...един от рушителите на Съвременна България.

66

Анонимен

преди 6 години

да го беше говорил като беше на власт ама мълчеше като мишка пред шефа

65

до анон

преди 6 години

Писал си....писал си.... и нищо не ти се разбира!Уж на български пък ... на...на китайски ми прилича!И за това - майсторлък се иска!

64

Анонимен

преди 6 години

Абе стига с тия потурчени шимпанзета и имената им бе, хората изнемогват изоставаме в здравеопазвнането, престъпносста нарастна , хората са бедни, няма развитие, малкия бизнес умира, има болни,гладни и т.н. какво ни занимавате с тия човеко,подобни и мненията на женственото президентче !?

63

анон

преди 6 години

Плевненлиев е президент на българските поданици - т. е. членовете на боковата икономика. това са на практика всички заети на територията, а изборите се провеждат не на деня, а са натрупан резултат от ежедневното ви поведение на работното ви място. като се знаете какво представлявате, какви претенции си мислите, че можете да имате?!

62

Анонимен

преди 6 години

Големият въпрос е на кой друг бивш президент е даван такъв форум за изява след приключване на мандата като на тва нищожество?Вижте го - мине-немине месец и са го изтипосали я по телевизия,я в нета да разтяга изтъркани локуми.Отговорът е ясен-той работи за определена кауза и ще продължава да се "изявява" защото ближе кундурите на определени господа в Брюксел,Берлин и Вашингтон.Общественото мнение трябва да продължи да се манипулира с всички средства.Те за това му слушане помМията непрекъснато

61

Анонимен

преди 6 години

За един французин африканеца и арабина които говорят френски са му по мили от колкото европеец от източна Европа които не владее френски. За англичанина африканеца и пакистанеца са му по мили от колкото евроопец без британско гражданство. За руснака един Таджик, Арменец, Узбекистанец са му по мили от колкото европеец който неговори добре руски. На къде отива тоя Свет ?

60

Анонимен

преди 6 години

Национализма е фалшива идеология създадена след Френската революция. От тогава е приета нормата където си роден такова и гражданство да получиш, преди това се уважавали поданство то на родителите.

59

Футуролог

преди 6 години

Плевен май в казарма бил към ВКР на БНА:компютраджия и свързочник към ГРУ на СССРЕлектронните досиета "ИСКРА"?Антон Тодоров направи сепуко да саботира военните досиетаОт чернобиловата 1986 шампионска за Берое 1916 сме 16 република на СССР и не сме обявявали независимостКод зелен отвътре червен-Берия,Берлин,Булгаков то ест Берыом за извънредни случаиАрмейците от Ботев ПД громят през 1986 шампиона Берое с 8:1681-1981Пловдивски армейски национализъм от 1997 и КТБ още ще крадят при тоя народ

58

Анонимен

преди 6 години

Днес, пред герба на България обръщение могат да правят само Президента и Премиера! А този индивид е един от миманса, независимо за какъв се смята. Моля, не злоупотребявайте с държавните символи! Бил какъвто бил - вече не е! Сложете си портрета му в къщи, но не и тук!

57

Анонимен

преди 6 години

В какво качество се е изсипал този дубльор? И към кого се обръща? Към нацията? Що не си празнува празника на тиквите и да ни остави на мира? Може би журналистите на Днес имат отговори на тези въпроси?

56

Щирлиц

преди 6 години

Този не е президент/за щастие/,не е бил,и няма да го запомним като такъв.Ако беше,нямаше да бръщолеви за евро незнам какви си ценности.У лево.

55

Американ

преди 6 години

Къде вижда тоя нищожен плъжек шестващ национализъм на запад? Там има точно обратното - напън за заличаване на националните идентитети в интерес на наплива на пришълци с различна и вражденба култура и ценности. И това прелива у нас, с помощта на подкупници и мaлoyнници като негова милост..

54

Анонимен

преди 6 години

"Плевнелиев: Нагледахме се на криворазбран национализъм!"По-скоро се нагледахме на безроден глобализъм в лицето на това човече, който нарече държавните интереси "тясно национални", които били по-маловажни от тези на ЕС.

53

Анонимен

преди 6 години

По - скоро се нагледахме на криворазбран евроатлантизъм. До сега никой от политичерската класа все още не е демонстрирал национализъм.

52

Анонимен

преди 6 години

Абе тоя като къс се изказва ? Защо му дават думата ?