18

Анонимен

преди 6 години

какви самолети какви пет лева народа масово гладува

17

Анонимен

преди 6 години

Руския пудел Каракачанов естествено ще иска заплати а не самолети. Целта на руския длугинаж е да бъде дискредитирана България като член на НАТО. И всичко става под благосклонния поглед на банкянския "евроатлантик" .

16

Циник

преди 6 години

Един от белезите на банановите републики е, че оставят народите си да пукат от глад...и харчат милиарди за оръжие!

15

Анонимен

преди 6 години

ЕДНО ВРЕМЕ ЯДЯХМЕ АСВАЛТ СЕГА ЩЕ ПОЧНЕМ ДА ЯДЕМ САМОЛЕТИ

14

Oбeдинeни uдuoти

преди 6 години

Дебелото прасе с картонче в ДС е политически Андрешко'

13

Анонимен

преди 6 години

Ако си отговорите на въпроса :защо расте умразата на народа към вас политиците ще видите ,че ще има пари за всички и за всичко! Спрете увеличаването на бездната между вашите заплати и безброй превилегии и тези на работещите обикновени българи и ще ви останат пари за всичко !

12

поучително

преди 6 години

Има случаи в които Симеонов е прав. Това е един от тях. Трябва да се пресекат всякакви мераци за изнудване. Който иска да работи, работи. Който не иска държавна работа си намира частна.

11

"-"

преди 6 години

Искри в кабинета заради бюджета: За заплати или самолети?------По ми се вярва искрите са били за Суджуци и Кюфтета, а не за заплати на воените или за въоръжение, по простата причина, че Бг няма армия!Щото ако някой си мисли, че това с което разполагаме може да се нарече армия и е в състояние да гарантира националната и териториална цялостност на Бг ще да е голям наивник.

10

Анонимен

преди 6 години

Да разбирам ли, че пари за самолети не е имало или са похарчени за друго? Сега играта е официално да се затвори темата със стария трик, че са нужни за наука, пенсии и т.н. Истината е, че всички ще пият студена вода, а Боцко и Цецко - уиски с лед!

9

Анонимен

преди 6 години

Ето ги сегашните ни будители - Фред Флинтстоун и апостолът на тишината.

8

Анонимен

преди 6 години

Тези двамата направо къртат мивки, а ако зад тях са Тиквара и Цецо Цървула, става едно шоу, на което се смее цял един народ. Смешен плач е това, защото освен, че са лъжливи и крадливи, неграмотни и проЗДи, излагат цяла България. А има толкова успели българи по света, толкива умни и переспективни, които са по цял свят. А тази четворка ни забива в нищото.

7

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен ...и да вземем нови самолети, няма кой да ги кара" Ха, какво излезе няма желаещи за пушечно месо...Логично следва още, че точно тази армия не е необходима на България. Става ясно, че се назначават хора, които да трупат армейски стаж за раббо пенсиониране и бонус 20 заплати, все по-големи, ако може!Наложително е да започнем подписка за разпускане на тази войска, до по-добри времена, когато му дойде времето! Да изчезне този гноен цирей!

6

Hafen die Wahrheit

преди 6 години

Борисов няма да допусне да се заиграва Каракачанов дълго. Финансите Горанов не си ги вади от задният джоб. Ето Файтъри патрулират, за къФ чeп са ни тези изтребители. Нека да има за други сектори- войската не храни. Още повече, че сме в НАТО.

5

Burzum

преди 6 години

Цирк ,как няма.... ПРЕМИЕРА нали летял по всяко време....ТОЙ ще ги кара...

4

Анонимен

преди 6 години

Дилемата е дали да правим деца или самолети. Естествено, че самолети не можем да правим. Защото , ние правим хубави неща, само без ръце.

3

Момо

преди 6 години

На мен ми мирише ми на нов заем от няколко милиарда. А на вас?

2

Анонимен

преди 6 години

заплати пенсии и майчински на първо място инак ще обезлюдее съвсем държавата после ко йще кара скъпите самолети не знам

1

Анонимен

преди 6 години

"в момента, както виждаме, и да вземем нови самолети, няма кой да ги кара" Ха, какво излезе няма желаещи за пушечно месо. Купете си един Джъмбо Джет с 666 седалки и аривидерчи.