17

Най-опасните са СДС

преди 6 години

Най-опасната секта в България е СДС (Сините). Не е истина колко народ заблудиха още през 1989-1990 години. Сега сектантите от СДС са плъзнали из цялата държава на ръководни постове в държавата, контролират икономиката и се разпръснаха по другите партии, превръщайки ги и тях в секта на СДС (Сините).

16

Русия е Зло

преди 6 години

Нищо добро не е дошло от руската ***!Русия е Зло, запомнете това!Само в Русия има над 500 християнски секти... и там има големи проблеми с тях!Една държава в която националната религия е Алкохола... не ми я хвалете!Но ако не са вечно пияни там няма да могат да издържат живеят и седмица!Затова са все пияни горките руснаци.

15

Анонимен

преди 6 години

ДАНс да си отвори очите и да почне арести. Какво чакст? Детето на някой политик да попадне там и тогава ли ?тези са забранени със закон. Хващате и в панделата , без много шум.

14

Ивана

преди 6 години

Няма по-жестока секта от "Свидетели на Йехова", която плъзна по градове и села още през 90-те години.Момиченца и момченца ходеха с нейните книжки и вербуваха от апартамент на апартамент и къщи нашите деца.Колко самоубийства имаше заради тази секта.Не е само тази на "Анастасия" , но и другите под шапката на църквите ни сектите процъфтяват /евангелистки, баптистки, и др./ Стига плюнки по комунизма, сега нали сте много богати и щастливи.Най-вече сигурно тези ,които пишат тези нелепости са демократи

13

.

преди 6 години

Точно последователите на Анастасия са най-голямата заплата за мира у нас. Това, че по селата като мръкне е безумие да ходиш пеша невъоръжен - изобщо е най-нормалното нещо на планетата.

12

Анонимен

преди 6 години

БСП одговаря и на -- 4 нива-- без съвесни потомствоно обвързани исползващи обществения и държавен ресурс руски сектанти крадци

11

Анонимен

преди 6 години

ТО ВИЕ Е ПРЕД О4ИТЕ --- кой позва знака на сатаната за емблема КЪРВАВИЯ ПЕНТАГРАМ -- комунистите с тяхната петолъ4ка

10

Анонимен

преди 6 години

най гадната секта е русия и месния и клон БСП -- да варят на кладата

9

Анонимен

преди 6 години

комунистите на кладата --- само така се процедира с варвари сатанисти крадци и руснаци

8

Анонимен

преди 6 години

най опасната секта е БСП

7

БОГАТ И КРАСИВ ГУЩЕР

преди 6 години

Все пак доколкото ми е известно че твоята секта наречена-Путинизъм е толкова опасна колкото севернокорейската Чухче че направо ти форматира мозъка до 0 гигабайта. И в България върлува банда путинисти които дебнат невинни мъже седесари които пътуват между Железница и Бистрица...да източат качествен генетичен материал(***)чрез изнасилване които се използват за направа на амулети които после ги продават в Русия

6

Анонимен

преди 6 години

НЯМА ПО-ОТВРАТИТЕЛНА СЕКТА ОТ КОМУНИЗМА БЕЗБОЖЕН НА КОМУНИСТИЧЕСКА РУСИЯ!!!ЕДНО БЕЗБОЖНО СЪЗДАНИЕ Е СПОСОБНО НА ВСЯКАКВИ МЕРЗОСТИ, ЗАЩОТО НЯМА НИКАКЪВ МОРАЛ И СЪВЕСТ !ТАКИВА СА ВСИЧКИ ПУТЛЕРОЦИДИДИ И ЗЕМНОТО НАКАЗАНИЕТО ЗА ТЯХ Е САМО СМЪРТ !

5

.

преди 6 години

Църква са само християнските храмове, не може някакви наркомани в сламени къщи да им викате църква, разрушете им колибите като на шведите и кой от къде е, а от статията не се разбра кои са тия опасни секти ?

4

Анонимен

преди 6 години

най-зловещата секта в България е тази, на маскираните като социалисти.

3

ПП АТАКЛАРЪ

преди 6 години

На някои гнусни секти им е провървяло и сега имат милиард последователи. Нал съ сещати за коя говоря ;))))

2

Анонимен

преди 6 години

И 1 000 000 да са никой не може да отговори на въпроса защо доказаната корупция в лицето на оплетените като свински черва в родната Бг около обществените поръчки и държавната хранилка политически партии, криминални групировки, мафия, олигархични кръгове биват толкова неприкрито толерирани и поощрявани от прокуратурата, а на нас ни се хвърля прах в очите с разни смехории.... Ако сметнем тяхния тероро над обществото и криминалното показно разчистване на сметки направо става зловещо !

1

Фен

преди 6 години

А Америка за България и сектите на Сорос влизат ли в този списък?