26

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 23Ами така се управлява държава вие какво искате анархия? Контрол на всичко и на всички иначе анархията ще е пълна.че що провеждат тогава проформа мерприятието , наречено "избори".да пишат направо 99,99%

25

погнусен

преди 6 години

От цялата пропагандна статия само в едно изречение е видно защо е този закон - "Според авторите целта е потребителите да не заобикалят решенията на руското правосъдие, посещавайки сайтове, блокирани като свързани с терористични организации или предполагаемо екстремистки."Точно като при закона за хомосексуалистите - пропагандата незабавно пропищя как били забранили хомосексуализма, а не истинското - забрана пропагандирането на хомосексуализъм сред подрастващи!Е, кой е по-големият престъпник?

24

Анонимен

преди 6 години

Крайната цел на Кремъл - абсолютен контрол върху комуникациите..тоя се е окопава все повече и повече ... ванга ше излезе права: "ке падне!"

23

Анонимен

преди 6 години

Ами така се управлява държава вие какво искате анархия? Контрол на всичко и на всички иначе анархията ще е пълна. Които искат анархия да одат при баба им Меркел там ще са свободни и демоникратични само да не им го навървят пришълците че ше им изкочат зъркелите!

22

тук не сме анонимни

преди 6 години

Ееее, трудно се четат такива глупости:) САЩ ореваха света за хакерски атаки, сега Гугъл, Фейсбук и още не знам кои дават обяснения и представят данни за клиентите си на службите. Хакерите бяха обявени за най-страшните престъпници... обаче, щом в Русия се вземат мерки срещу тях, ужас, това е заплаха за свободата:)))Изумително как забраната за анонимно влизане в мрежата щяло да попречи на журналисти и активисти. Анонимна журналистика = дезинформация.Основна характеристика на хакера - анонимност

21

Георгиев

преди 6 години

Путин: Събират и проучват биологичен материал от руснаците. "Ние сме обект на много голям интерес", заключи руският лидер.

20

Анонимен

преди 6 години

В Германия човек беше осъден , че ползва Retrosahre , бил теглил филми , това е p2p мрежа и невъзможно да се установи кой от кой тегли ..

19

Анонимен

преди 6 години

в повечето случаи vpn ползват престъпници педофили и терористи и подобни. какъв е проблема да им резнат клона?

18

За 17

преди 6 години

Ама кви хубави санкции дигала Отзаде Тръмпича ;))Като сте *** пак да го изберете;)

17

Анонимен

преди 6 години

Българите обичат да ги подслушват затова всички които се борят с колониалното робство на САЩ , се борят в платформата на ЦРУ за подслушване - Фейсбук..

16

ХАХАХА

преди 6 години

Руските хакери назначиха президента на САЩ, сега седнали с ограничаване на VPN-ите да ги плашат!

15

Анонимен

преди 6 години

До Осман Маил.ру работи и пощата на домейна ми е там.. пуснали са услуга подобна на Амазон С3

14

Осман

преди 6 години

Руснаците си имат една мрежа казва се Маил РУ: електронна поща, чат.соц.мрежа и видеообмен. Предлагат и облачни услуги. Понеже турските филмови сайтове ползваха видео Маил РУ основно за качване на филми сървърите им не издържаха и миналата година блокираха Маил РУ само за Турция. Не го блокираха турците а самите руснаци спряха достъпа за Турция. Аз имам 100 гб. В облачната услуга на Маил РУ и мога да си свалям файловете само с VPN.

13

Анонимен

преди 6 години

И тукашните модове не се кефят на cpn, по-точно нс ТОР браузър...

12

Анонимен

преди 6 години

КОМУНИСТИЧЕСКА РУСИЯ ОЩЕ НЕ Е ЗАБРАНИЛА ИНТЕРНЕТ ЩОТО ИМА ЦЯЛА ВОЙСКА ОТ ПЛАТЕНИ ПУТЛЕРОЦИДИ КОИТО ПИШАТ В ЗАЩИТА НА ОМРАЗНИЯ СИ ВОЖД МАСКОВ УБИЕЦ НА ХРИСТИЯНИ!

11

Анонимен

преди 6 години

Нищо не разбрах .Няма ли да ни плащат вече.Дайте заказ да знам накъде да плюя

10

Анонимен

преди 6 години

"" Руска атака срещу VPN услугите засилване на цензурата преди изборите "".......................цензура ??? Русия е най-демократичната страна на света, а ние от пенсионерски клуб Красна Поляна към БКП искаме НЕЗАБАВНО присъединяване на България към Русия, възстановяване на комунизма като официален строй и другаря Путин пожизнен и наследствен президент !

9

Анонимен

преди 6 години

Ау, ,,свободата на изказа'', бил застрашен. Че при нас и без подобен закон, се посяга на българския език.

8

Давид

преди 6 години

Наблюдавам човешки същества . Русия , Сащ , Европа , Азия , Евразия . Ще се подчините .

7

Анонимен

преди 6 години

Тия ежедневни долнопробни помии ще направят и най-големия русофоб русофил.