122

IYI

преди 6 години

До 138Ориджинал Ганьооо се обади.За това гр.Едирне е пълен с българи.Купуват и ядат като за последно хората бай Тошо.Хахахаххаааа

121

Анонимен

преди 6 години

Защо го каните по телевизиите?! Нито разумен отговор ще даде на въпросите ви, нито някакво логично обяснение.Панаири ли търсите, че го разлайвате, драги журналисти?

120

1

преди 6 години

До до IYI,ганьооооо,едно ножче за бръснене,не може да произведете,говориш ми ,за турски стоки,някой блъска ли те ,по празната дебела глава,за да купуваш турски стоки,гледай си ***,и за хорското производство не се грижи.

119

ognyanz

преди 6 години

"безпрецедентна измишльотина" за шуробаджанашка обществена поръчка за милион лева. Изглежда за Валери Симеонов, щом го е направил "наш" човек, това не е престъпление. Какво ли не прави властта. Вчера имаш принципи, днес си ги оставяш за домашно ползване.

118

Export

преди 6 години

До133 АнонименОсвен *** и дървен мат'рял друго не изнася българия.Народа се изнесе в чужбина ти ми говориш за износ.След 20 години ще останете около две хиляди души в бедна България,ва:)))

117

Ахахах

преди 6 години

А уж си патриот,патриотиота не застава на тъмната страна.Насаждане на демокрация,но уви реално живеем в комунизам.Колко съдби пропиляхте със алчните си доноси.Този път и децата ще ви платят грешките

116

1111111

преди 6 години

Каквото да пишете и говорете България е изпята песен.Бг винаги е била зависима от други държави.Сега Бг-то е *** на ЕС и хАмерика.До 1990 години Бг-то беше *** на СССР.Преди това на Османската и византийската империя.Тръгнахте сами и се озовахте в блатото.Случайно ако излезете от блатото след две крачки ще паднете в ямата.На беден и слаб човек всичко му пречи.Така стоят нещата симпатяги.

115

Анонимен

преди 6 години

Може и да не се произвежда "нищо"в България щом ти така казващ,важното е че имаме износ за половин година за 25000000000лв.,изнасяме почти колкото дългогодишната мноооо развита членка на ЕС-Гърция и два пъти повече от Сърбия а на глава от населението МНОГО ПОВЕЧЕ ОТ русията,а пуйката да се благодари НА ЗАПАДНИТЕ ИЗНВЕСТИЦИИ ПРЕДИ ЕРДОГАН защото май глътнаха вода с него турците!

114

Сделано в БеГето

преди 6 години

До 128 В Турция всичко се произвежда.Като хванеш от баклава до безпилотни самолети.В България почти нищо не се произвежда.И да се произвежда е меТак като китайска стока.Аз от 20 години НЕ купувам българска стока.Пише ли произведено в България и отива в ***.Така че Турците са си Турци.Работливи и задружни;;))))

113

Добронамерен

преди 6 години

Валерко не виждам защо при всеки повод трябва да е на амбразурата.Да чисти реномето на гербажиите. Симеонов дай го по-тежко малко бе. Всеки да си носи последствията.

112

българин

преди 6 години

Ако излезе,че генерал Петров е прав какво правим тогава?Защо първо да не разберем каква е истината,а после да коментираме?

111

URA

преди 6 години

Да живее ГЕРБ и Симеонов .Колкото толкова .Министъра е Невинен .Защо БТВ се осмели да изнесе Истината за Корупцията , това е Поръчка от ЦРУ .

110

до IYI

преди 6 години

Аз не искам Ердоган.Не искам и турски стоки да купувам,защото предпочитам български,немски или други европейски.Според мен Турция произвежда добре вафли,локум,баклава и нищо друго.За инструменти,електроника,електроуреди турски не искам и да чувам!

109

Анонимен

преди 6 години

Истинско удоволствие изпитвам като гледам как Симеонов храни т.н.журналисти,после гледат като натровени а миналата седмица оная по БНТ/някоя си Радева която си личи че е поддържничка на Гадев,може и да са рОда?/та тая беше доведена до бяс,те и сега това гледа като нас...ана,Удри Ссимеонов!Ще ми стане симпатичен тоя човек.

108

ТОЗИ....

преди 6 години

ТОЗИ СИМЕОНОВ НЕ ТРЯБВА ДА БЪДЕ НЕ МИНИСТЪР А НЕ И ДЕПУТАТ - ТОЗИ Е НАЙ АРУГАНТНИЯ И ЗЛОБЕН ЧОВЕК КОЙТО СМЕ ВИЖДАЛИ - МНОГО БЪРЗО ЗАБРАВИ КАК ГОВОРЕШЕ ПО СКАТ /тъпата телевизия/ ПРОТИВ Б.БОРИСОВ И ЦВЕТАНО ИЗОБЩО ПРОТИВ ГЕРБ А СЕГА ....НЕ....ТОВА НЕ Е БЪЛГАРИЯ ТАКИВА НЕ ТРЯБВА ДА ЖИВЕЯТ ТУК ДА ИЗЛАГАТ СТРАНАТА НИ ....МНОГО НЕЩА МИ СЕ ЩЕ ДА КАЖА НО ВИЕ ПРОДЪЛЖЕТЕ

107

Анонимен

преди 6 години

Разбира се, че ще съм с герб до край! Единствената надежда за България е ББ.Единственото което не ми харесва, че 90% от *** също са с нас а аз ги мразя от дъното на душата си.

106

Анонимен

преди 6 години

Медии,медии комунистически Симеонов,без значение дали се именуват национални,десни или независими каквито пък въобще няма,сводника кмет от БКП се връща от Испания пак като кмет НЯКАКВА ИСТЕРИЯ ДА ИМА,купувача на ромски гласове СИ Е В ПАРЛАМЕНТА,БРАТА НА РЕКЕТЬОРА СПОНСОР НА БКП СИ Е В ПАРЛАМЕНТА НЯКАКВА ИСТЕРИЯ ДА ИМА??Н-Е-М-А защото медиите СА ТЕХНИ НА БКП,СЪД И ПРОКУРАТУРА СЪЩО!

105

Анонимен

преди 6 години

Ако искате да съсипете една идея, изберете някой идио.. да я представлява.Сега идеята за патриотизма е съсипана окончателно, не че на мен ми пука, просто факт.Патриоти са били Ботев, Левски, царате ни, вие сериозно ли можете да сравните сегашните ни "мили" управници с въпросните българи, ама моля ви се, смешно е))

104

Анонимен

преди 6 години

Управляващите започнаха да ни правят на ***. Моите уважения към професионализма на др Петров и никои в коментарите не ги оспорва. Но когато си на власт /и особено Симеонов/,започваш да мислиш, че е нормално да направиш обществена поръчка за конкретна фирма, да е на роднина , близък или приятел.И излиза Симеонов и ни убеждава, че това е нормално. Тези хора се изродиха в тях няма нищо човешко, усетиш ли властта се самозабравяш. Какъв морал може да имаш,когато от нашите пари даваш на дъщеря си.

103

Един от Северозапада

преди 6 години

До IYIВ България не може да има управник като Ердоган, Путин, или Орбан.Можеше, ако можем да се самоиздържаме, а не да разчитаме на евро субсидии. Баце много добре го осъзнава, и ако трябва -омеква, когато го натиснат, само и само да има финансиране, и да закрепи още малко на власт. Каква му е визията за пълнене на бюджета-Болба с контрабандата, вдигане на данъци и такси.повишаване събираемоста. Да си чул нещо за производство, износ? Абсурд!