19

Анонимен

преди 6 години

А бе откъде го изкопаха това *** за репортерче бре. Една дума не каза без аааа,ъъъъ...

18

Партиен член

преди 6 години

Ако влезете в сервиза на тая фирма и видите как се ремонтират автобусите никога няма да се качите в тях.Нямат шофьори постоянно защото не плащат.На външните линии взимат само командировки и се разписват на заплата която не взимат.Прибират се сутринта от Испания и на обяд тръгват обратно.Никакъв контрол не се прави на тях сетете се защо.Никога не бих се возил при тях.Поговорете с някой бивш техен шофьор.Няма да повярвате на това което ще ви разкаже.

17

ДйеПйеСйе

преди 6 години

И този е от неделните шАфИори,а пък и ако е кривоглав.........опасността е по три.

16

Комунист

преди 6 години

До АнонименЮнион Ивкони се появи по времето на Царя. А на тези които плюят "магистралите" в България, да им напомня, че до вчера припяваха:"асфалта не се яде". Ако не бе "опитоменения" комунист ББ, с този матреал и червена върхушка още щяхме да си тропаме по междуселски пътища. Вече се радвам и на малките неща.

15

Кретен

преди 6 години

До АнонименНе шофьорчето. Юнион Ивкони вече са сининоним на лоша транспортна услуга.

14

Анонимен

преди 6 години

Разбирате ши вече, че т.н. "Управление" на Сикаджията става все по-опасно. Всичко което се прави и хвали от него и Суджуклиите е ограбено до 80%. Как искате да има качество и сигурност, когато се граби така неистово? Погледнете София, промени, ремонти но така направени, че всичко е без качество.Из цялата страна е така. Вижте наводненията в Бургаско.Дадени са над 1 милион за недопускане наводнения от язовирите, но са откраднати.Виждате резултата, починали бедни хора, разрушени къщи. Виновни няма?

13

Анонимен

преди 6 години

Жена от автобуса го каза, само един водач е карал през целия ден. Тръгнал сутринта в 06.00 от морето към София и в 16.00 обратно. Заспал е, то е ясно. Но фирмата е на ДПС, от обръча, за тях важното са парите а не сигурността. Ще има ли наказани ръководители е въпроса? Кой ще плати на пострадалите съраданието или всичко ще потъне в Нашата корупция?

12

Анонимен

преди 6 години

Ако наистина кола го е засякла не мога да разебра, защо шофьорът ще рискува живота на 40 човека вместо да отнесе този с колата. Дори няма да го усети. Пустият инстикт обаче го кара да дръпне рязко волана и хайде в канавката.

11

Неа

преди 6 години

Тези които ще сложат минус под коментар 10 . Да духат супата и да спят спокойно и на топло в леглата си

10

Неа

преди 6 години

Хора пазете се ,защото главната цел на такива е да си вземат парите , па я ви закарат живи , я не !

9

ДС

преди 6 години

Рамадан Аталай държи 60 % от фирмата.

8

Неа

преди 6 години

Хубаво е да проверят дали документите съответстват действитно на състоянието на автобусите . Като се сетя на какви автобуси на Ивкони съм попаднала се чудя как са минали преглед ?????

7

Анонимен

преди 6 години

До Анонимно 8на кривите ракети И космоса ви пречи

6

Неа

преди 6 години

Иначе браво на полицая който е помогнал !

5

Неа

преди 6 години

Първо помислих , че става въпрос за автобуса който тръгва в 0 ч от София . После всъщност разбрах , че става въпрос за този който тръгва в 17 ч. така че изключвам вероятност на шофьора да му се е спяло . Но доколкото съм пътувала с тази фирма ...нямам добро мнение за тях - нито за автобусите , нито за шофьорите им .

4

Анонимен

преди 6 години

Статистически погледнато жaaraлотурчина с мпс е многократно по опасен от едноока пияна мЪймyнa с гаубица

3

Анонимен

преди 6 години

До lolмисленето не е от силните ти страни

2

Алов666

преди 6 години

Ивкони е фирма на ДПС, тя не се пипа. Автобусите карат по 5 курса 23 часа на ден, шофьорите по 2 смени без почивки(на лист почиват). Автобусите тесни и мръсни, 25 сантима разстояние между краката и облегалката на предния пасажер. Гумите изтъркани.Нарушение след нарушение, но са богопомазани,че са в обръча от фирмите. Какво да разправят такава ни е държавата Добре, че е малкият дявол да няма загинали.

1

Анонимен

преди 6 години

А някой някога да е чул или видял *** (турчин) в уч.кола