33

Анонимен

преди 6 години

Случаят с Каталония показа колко прави са били баските, като са създали ЕТА. Срещу репресивна държава като испанската не може да се бориш с мирни средства. Възмутително е и лицемерието на т. нар. "международна общност" и най-вече на ЕС. Правото на народите на самоопределение е залегнало в чл. 1 от Хартата на ООН. За какво спазване на законите ни говорят тогава? Нима испанската конституция е над международните договори, които й противоречат?

32

Анонимен

преди 6 години

Да ходи при спонсорите си в Кремъл, в Белгия нема да му се размине

31

мдам

преди 6 години

До бКаталуня НЕ ИСКА да излезе от ЕС. Теорията на гения Пучдемон беше как в понеделник напускат Испания, и във вторник, в краен случай в петък, стават член на ЕС и Шенген. Заради тази теория, която е куха почти като "б", обяви измисления си референдум за след три седмици, щото при първия истински дебат ще му я натъпчат... някъде...

30

Христо

преди 6 години

Поредния политик ***-запали хората и се скри като мишка....

29

упс....

преди 6 години

Покемончо е в шаш!Кой му ср-----а в гащите???? (ЦРУ-то, бе!)Изполван и изхвърлен пре----зер----ватив! (пак от ЦРУ-то)Слаба и Разделена Европа - мечтата на САЩ!!!!!!!

28

Анонимен

преди 6 години

Снощи е засечен разговор на Пучдемон с братя Галеви на тема жилище под наем

27

ПЕНКО

преди 6 години

УВАЖАЕМА ПОЛИТИЧЕСКО -ЖУРНАЛИСТИЧЕСКА К...О , ТАКА СЕ ПРАВИ ДИКТАТОРСКАТА ПОЛИТИКА /МАДРИДСКА И ДРУГИ ГАДОС.И /---ЧРЕЗ ВАС ЖУРНАГЪЗЦИТЕ , БЛОГЪРОПИЙЦИТЕ И ..."ВСЯ ОСТАЛНАЯ ***"!!!

26

Ре

преди 6 години

И тъй пореден кьорфишек!Бкрекзит,нищо,Тръмп ,нищо,сега и тая псевдо каталунска революция!Всичко е за да може медиите да си пълнят джоба и да продават новини!С Корея е същата работа!

25

Танев

преди 6 години

Аферим бе анализатори.Всеки фъфли глупости, дори и журналистите. Колко пъти Пучдемон апелираше Евросъюза за посредник. Най-накрая отиде директно в централата. Най-вероятно е да му откажат. Вашият любим Рахой направи огромна грешка. Защото Пучдемон е от умерената опозиция. Но има националисти, които предупреждаваха Пучдемон, че с мирни средства нищо няма да постигне. Предполагам че разикалните националисти вече са организирали предполагаемата въоръжена борба срещу Рахой.

24

Анонимен

преди 6 години

Нали голям мъж, що избяга. Още никой не го е дал на съд и въпреки че е отстранен от длъжност продължава да има имунитет и охрана, от какво го е страх мижитуркото.

23

Анонимен

преди 6 години

да, да, великобритания друг път напусна 'сама' ЕС. не позволиха на живеещите в европа британци да гласуват, а кралицата им трошеше преди това зъби от яд, че властта й се изплъзва. и основните тарикати за брекзит - борис джонсън и найджъл фараж и двамата с американски паспорти. познайте колко им дреме на швепса на великобритания, нали взеха едни кинти. а тоя пучдемон нищо чудно и заради това да отива точно в белгия, да обърква и там мозъците на местните.

22

...

преди 6 години

Епа тоя рахоя ако иска а си направи нов мачени също като мандела нека да вкара пучдемона в затвора! *** то се виде, че тия от народната партия на испания немат ни акъл ни смелост да управляват! Толкоз *** да направиш за толкоз кратко време! Епа това дори в БГ е невъзможно!

21

ПЕНКО

преди 6 години

МАДРИДСКИТЕ-МОНАРХОФАШИСТИ СА НАЙ -ГОЛЯМОТО ШУБЕ- ОТ И В НАТО!!! 400КГ ВЗРИВ В ЖП-ТО ИМ... И ИЗБЯГАХА ОТ АВГАНИСТАН КАТО МИШКИ !!! ОБАЧЕ ДЪРЖАВА СЕ ПРАВИ ...С НАЦИОНАЛНА БАНКА ; АРМИЯ ,ПОЛИЦИЯ, СЪД И НАРОД ...НАРОД ИСКАЩ СВОБОДА ОТ "КРАЛЬОПОРТАЛЬОВЦИТЕ" !!! КАТОЛИЦИ ИСКАТ КРАЛ ...ЕМИ ПОД "НОЖА"!

20

реалист

преди 6 години

Вече на всички е ясно, че този подстрекател работеше за Мадрид. Те просто си търсеха причина да вземат независимостта на Каталуния, защото събираха прекалено малко данъци от Барселона, а там се въртят много пари. Сега вече всичко принадлежи на Испания и ЕС, и парите спокойно могат да литнат към Брюксел. Честито на бежанците които ще ги получат !

19

az

преди 6 години

Така се прави. Палиш клечката на гражданската война и бягаш. В Белгия или в България - няма значение. Важното е да си далеч от огъня, а тия, които са останали, да си ***, като са прости.

18

Б

преди 6 години

До ***"НО БЕЛГИЯ ТРЯБВА ДА БЪДЕ ИЗХВЪРЛЕНА ОТ ЕС !"това е една мнго интересна идея, която обаче схте ти струва тролската заплата - Сорос със сигурност няма да хареса идеята Европейския Парламент и цялата бюрокрация да се мести ..... и къде ще я преместят - в Израел сигурно или направо в Ню Йорк - да са подръка на господарите си

17

Анонимен

преди 6 години

Ко стана ве *** лидерите ви пак са о..а..ка..ха избягали като Г Димитров и Коларов след Септемврийското въстание 1923

16

Анонимен

преди 6 години

Ще вземат Пучдемон като експерт в разпадането на Белгия. Там май имаше едни фландрийци, които искст да се чупят от Брюксел.

15

ГУРБЕТЧИЯТА

преди 6 години

ВЕЛИКОБРИТАНИЯ САМА НАПУСНА ЕС ,НО БЕЛГИЯ ТРЯБВА ДА БЪДЕ ИЗХВЪРЛЕНА ОТ ЕС !ДЕПУТАТИТЕ ТРЯБВА ДА ГЛАСУВАТ ЗА ИЗХВЪРЛЯНЕТО НА БЕЛГИЯ ОТ ЕС ! СЕГА РАЗБРАХМЕ ОТ КЪДЕ ПУЧДЕМОН Е ПОЛУЧАВАЛ МОРАЛНА И МАТЕРИАЛНА ПОДКРЕПА !

14

Б

преди 6 години

скоро и в България ще има референдум за излизане от НАТО и Европейския Съюз !на народа му писна от хомосексуални цености, пладнешки грабежи и исламски бежанци Каталуня е само началото - за това евреите са в истерия