34

Отвратителен си, ВГ!

преди 6 години

По-добре е за тебе, Горанов, и за всички, които си увеличихте заплатите. По-голям цинизъм от тези реплики не съм чувала.

33

Анонимен

преди 6 години

Нинова трябва да изкара всичките ви далавери,защото няма кой друг да го направи.Останалите или са купени или ги е страх или и двете.И като няма корупция защо здравния ви м-р подаде оставка?Защото му лъсна и неговия з..к и на всички вас.

32

Анонимен

преди 6 години

По добре е друг път защо лъжеш я нека БСП се събере извънредно да видим защо лъжеш

31

''държава&

преди 6 години

В българия живота е АД.Където пипнеш смърди на умряло.

30

Анонимен

преди 6 години

Гербаджиите много ги е страх да не ги свалят от власт. Един път ги свалиха и започнаха разследвания срещу ББ и ЦЦ. И това прокуратурата начело с Цацата. А ако беше друг гл. прокурор? Хората направиха преврат, за да свалят компрометирания Орех и делата срещу ръководителите на ГЕРБ спряха. Сега същия Цецо обикаля из студиата и ни учи на морал и държавност. Повечето им министри, в кабинетите досега, са или некомпетентни или корумпирани или и двете. Иначе Нинова нямало право да говори за корупция, а ЦЦ и ББ са света вода и имат пълното право да кажат, че корупция изобщо няма.

29

Анонимен

преди 6 години

Слушах го сутринта пи НОВА. Мрънкаше, лъжеше, неубедителен, смутен. България била по-добре от вчера??? Защи лъже и кой му вярва? Колко задължахме с милиарди и кой е виновен? Съджука и този крадльо нагъл направиха държавата най-бедна и нещастна в ЕС.Едно да ми каже с което живота ни е подобрен? Няма такова. Вдигат цените защото им трябват пари, икономика няма, ужасна корупция, бандитузъм. Скачат срещу Корнелия защото им казва истината. Много ги е заболяло!Въвели тотален контрол в/у медиите, защо?

28

Анонимен

преди 6 години

Според Горанов корупция има само там,където ГЕРБ не участват.Ха,ха,ха.Докога ли ще ви търпим?

27

Анонимен

преди 6 години

А Телян Беевски хич не лъже викаш- тай шия му е само от туршия???!!

26

Манолски

преди 6 години

фокусирани в политическите си боричкания колко сме цъфнали и вързали, народа се опростачва и води към демографската бездна, от където връщане няма

25

Анонимен

преди 6 години

България през 2017 г. определено е по-добре от България през 1991,1996-97 и през 2013 година!

24

Д.Пеевски

преди 6 години

Приятелю,посмали малко с изцепките си,защото затънахте до гуша в л..на,т.е.в корупция.Доказателство за това е,поредната корупционна зделка на поредния ви корумпиран м-р на здравеопазването,който е облажил зетя си с 1,300,000 лв.обществена поръчка.За подобни далавери беше уволнен предишния здравен м-р и бивш шеф на ВМА,който от срам си отиде без време от този свят.Крадете и лъжете като за последно.Дано да ви е за последно.

23

Анонимен

преди 6 години

"Горанов не приема оценката на "Трансперънси интернешънъл", че България е най-корумпираната държава в Европа, като според него проучването е измерило усещанията на хората, а не действителното състояние на проблема."Да разбираме ли, че усещането на хората дали има корупция не е мерило, а има някакви количествени мерки за корупция като 1 килограм, 1 метър или 1 суджук?Иначе, ето оценката на "Трансперънси интернешънъл":corruption perceptions index 2016 1. Дания 75. България - Бойко Борисов2015 1. Дания 69. България - Бойко Борисов

22

Анонимен

преди 6 години

Помним времената когато партийните секратари на БКП бяха специалисти по всичко . Това корупция , леко поведение на жените с минижуп като им слагаха печати по краката , съд, прокуратура и всичко за което се сетите се оправяше от БКП . Сега трябва да стане същото цялата власт в ръцете на Нинова и БСП . Никакви партии и други институции , защото др. Нинова е с извънземни способности . Хайде др. червен суджук слагай ми плюсчета .

21

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 11Бакалавър от Свищака свлече кожите от гърбовете на неродените ви деца с разписаните заеми към HSBC..

20

Анонимен

преди 6 години

Този ще остане в историята катоп господин 16 камиона евро копиури по 500

19

Шопо

преди 6 години

Те тоя никаквец за по-малко от година у властта построи къща за 1 000 000 ? ! Сметайте колко е краднал...

18

Анонимен

преди 6 години

Даам,за някои е от добре,по добре,ам за болшинството хич не е...

17

новинар

преди 6 години

Фалшива новина е всяка истина за корупция в герб

16

афера

преди 6 години

Мафиотско цунами!

15

Анонимен

преди 6 години

А дългът от вчера до днес колко е, че май се източиха едни 16 милиарда дето не се разбра мн мн къде отидоха. Уж за рефинансиране на стария дълг, а те май едни малки суджученца ги източиха?