48

Анонимен

преди 6 години

вместо да блокират всички изходи от болницата и да го заловят.-------------------------------------------Демек като има пожар трябва да се блокират изходите :D Охранителите откъде да знаят, че наркоман си прави майтап. Хората тичат за пожар

47

въпроси

преди 6 години

-от Пирогов до Гурко е пълно с камери ,има ли запис как тича гол?-отвързал се сам ?-какво се е случило с това момче ,че е решило да се самоубие?-защо не разледват убийство,а веднага самоубийство ?

46

Жалко, че България

преди 6 години

загуби този здрав и, както изглежда,интелигентен млад човек.Съболезнования на родителите.Дано да се постараят да създадат още едно дете,не е фатално късно за това.И да го възпитават, като си направят изводи от тази неописуема трагедия, която им се наложи да преживеят.Относно сектите - нужна е твърда ръка и безкомпромисно решение.Нямат място у нас всякакви организации,които посягат на здравето, разсъдъка, живота и имота на хората! Никаква толерантност спрямо онези, които проповядват идеите им

45

АХА...

преди 6 години

Аз ако мина край някой по тениска и къси ***, ще си кажа "Тоя е луд(Б а х т и лудия)" и това е!

44

АХА...

преди 6 години

Аз ако мина край някой по тениска и къси *** ще си кажа: "*** лудия" и това е!

43

Анонимен

преди 6 години

Добре де, как може пациент по къси *** и фланелка да избяга през входа на Пирогов след като той самият е задействал противопожарната система? Охранителите са са ЕВАНЕ.

42

Анонимен

преди 6 години

Излежда при пожар вече на хората няма да им се дава да излизат навън от горящата сграда, А и защо да им пречим да ползват асансьорите ,при условие че така или иначе няма да ги пускаме от сградата.Това е интересна нова политика, за действия при аварийни случай.Предполагам, че се опитваме да настигнем англичаните, но понеже ние нямаме толкова бързо горящи сгради като техните ,затова ни трябва умишлено да забавим процеса на евакуиране.

41

Анонимен

преди 6 години

Тоя добре че е бил в секта, че да си посегне на живота иначе щяхме да видим някой убит от него под въздействието на тези наркотици. Като оня дето колеше 2 часа приятелката си в един апартамент и я уби накрая.

40

Анонимен

преди 6 години

Красиво момче, отгледано от кофти баща.

39

Анонимен

преди 6 години

И защо се е отказал от бокса като е едва на 18 години? Щото е усетил топлината на наркотиците.

38

Анонимен

преди 6 години

до 38 Те ей такива очи са на дявола- измамно красиви.

37

Анонимен

преди 6 години

А бе...нали тоя не е бил наркоман според баща му? Кво правят амфетамини в организма му тогава? Баща му е даже по-голям наркоман от него. Нали му гледах интервюто..не знае къде се намира. Наркомани баща и син. Кво да ви кажа повече?! Стига с тези наркомани ни занимавахте.

36

Анонимен

преди 6 години

По-важното и новината в това интервю беше , че другарят минситър на здравеопазването с фуражка ще бъде уволнен до края на деня за далавери и злоупотреби със семейни свързани лица , също както бившия си шеф Тонев . И така епидемията във Военна Болница става ендемична. Моите съболезнования за управлявящите гарнизонното здравеопазване зелени чорапи. А Баце пак на кръстопътя в търсене на друг НИЩОПРАВЕЦ, който да му спестява пари за здраве....

35

rip

преди 6 години

Какви хубави очи, жалко за лошият избор, направен от момчето. :(

34

аз-ът

преди 6 години

все повече такива новини ще четете-некадърност на всички нива-дори и на ниво пазвантин. Просто малко професионалист останаха в БГ. Момчето е било неадекватно, тези наистина са за съд (той също че е посегнал на мед. сестра). Аз съм писал как сестра в Пирогов ми викаше, че много силно съм викал докато ми наместваха ръката в ортопедията, така че не се учудвам , че я е боксирал.В тази ситуация всички са за бой/бащата най много, как може сам да го остави/невинни няма.

33

Анонимен

преди 6 години

Жалко за момчето! Много тъжно! Ужасно!Много хора е трябвало да му помогнат.

32

Анонимен

преди 6 години

Понякога Свети Петър се намесва и прибира такива животни като този .....наркоман. Баща му заявяваше сутринта, че някой го е блъснал. Блъснала ги е в Тиквата дрогата, явно не му е понасяла и е искал да полети. Сега лети по Безкрайните ловни полета. Отърва се земята с един ужасен баклук.

31

ДС

преди 6 години

Защо премахнате Държавната охранителна полиция СОД ?! Да може след 20 години да кажете ей не трябваше. Защо премахнахте мрежата (2 реда бодлива тел) по границата 1997 да може 20 години по късно да кажете ей трябва да правим нова.

30

Анонимен

преди 6 години

Който и да го е метнал и пестил при Дедо Боже. Е направил едно голямо и добро дело. Спасил е десетина да не бъдат пребити или каквото и да е.

29

1914

преди 6 години

АЙДЕЕЕЕ СИНИТЕ НАХЛУВАМЕ!