13

до 12

преди 6 години

Е, то не се прави веднага! Нещата се случват тогава и по такъв начин, че ЕС да няма за какво да се хване, че да реве. Не че този и мълния да го порази пак няма да обвинят Путин, но все пак...

12

Анонимен

преди 6 години

До Всички 9Ако беше така, това *** нямаше да изкара 10 години в затвор и лека свободно да се разхожда сред "събратята се" по еуропката, същите такива мръсни типове като него! На Путин такива въобще не му правят впечатление, напротив, тъпотията им е толкова явна, че направо работят за него! Помниш ли Надя Савченко от укропията, какъв вой беше за освобождението и, а сега самите укропи се чудят как да се отърват от нея! ИСТИНАТА ВИНАГИ ИЗЛИЗА НАЯВЕ!

11

Хъкълбери Фин

преди 6 години

По-голям фарс от изборите в САЩ няма по света, всяко хлапе със 2 грама мозък в главата може да си тури президент на САЩ и да му даде червеното копче в ръцете.За наша радост това не може да се случи в Русия. Путин е велик, Русия е велика, Русия е по-силна от всякога и Путин е най-влиятелният човек на планетата Земя.

10

Анонимен

преди 6 години

"Критикът на Кремъл"...............яяяяяяяяяяяяяя, откога на мошенниците, крадците и предателите им лепнаха етикета "критик"!???? Пък и не беше ли този лъжец, който, като го освободиха благодари и каза, че НИКОГА ПОВЕЧЕ НЯМА ДА СЕ ЗАНИМАВА С ПОЛИТИКА!???? Или това си е в стила на "западните ценности" - ЛЪЖИ, ИЗМАМИ, ФАЛШИФИКАЦИИ, КРАЖБИ, МАШИНАЦИИ И ПОДЛОСТИ! ЗА ВОЙНИТЕ ДА НЕ ГОВОРИМ, НЯМАМ ДУМИ!

9

Всички

преди 6 години

знаем как РФ се отнася с предателите! Където и да са, каквито и служби да ги охраняват, винаги стигат до тях. Бог прощава, Путин не!

8

****

преди 6 години

Някой май се натиска яко,да го черпят чай с полоний,този вместо да бъде съден с доживотна присъда,за разграбване на държавно имущество в особенно големи размери,го освободиха,и той пак драпа да се върне и да граби.

7

Факт

преди 6 години

Бита карта е Ходорковски,ама се натиска...След загубата на влияние на Сорос,за американците просто не е интересен.Други ев*реи командват вече във Вашингтон и си имат свои протежета.Нека тоя си гледа живота,пари си има доволно,че да не стане като с Березовски-*** сам,изоставен от всички!Има кой да оправя света!Впрочем,много стиснат-с 1млн.$ избори не се печелят,дори в България!

6

Анонимен

преди 6 години

То там има ли избори ?? Не знаех.

5

Анонимен

преди 6 години

Собчак говори за ремяхване на митовете. Далеч по интересно е как ще бори олигархията.

4

Анонимен

преди 6 години

Ходорковски е г.л.у.п.а.к и не може да си позволява да казва на хората какво да правят, защото това е диктатура и фашизъм. Ходроковски трябва да бъде съден за диктатура фашизъм, сепаратизъм, подтикване към размирици, бунт и метеж и държаввна измяна.

3

Анонимен

преди 6 години

Е, щом Ходорковски призовава значи всичко е ясно - времето на Путин изтече. Алилуя.

2

Анонимен

преди 6 години

руските либерали са редки отр.епки, дори и да имат кандидат другите веднага го дърпат обратно в казана. Собчак е млада красива умна богата и крайно либерална но не дайте да я потопим. кретенска държава

1

Вова е институция

преди 6 години

Ходоровски май не са го возили в синия рейс..