134

Анонимен

преди 6 години

С какви очи предлагат алтернатива на корупцията, че те са по-нагли дори?!?

133

БСП била искала

преди 6 години

По-точно е да се каже, че единици от върхушката на БСП искат да имат по-голям достъп до обществените поръчки и да пълнят гушките, джобовете и банковите си сметки в чуждестранните банки!За това им е зорът, другото и "Мижи да те лажем"!

132

Анонимен

преди 6 години

Явно Каката е уплашила Тиквата ,щом изрева и събира ГРАБ на САБАТ .

131

Щракача

преди 6 години

А аз искам нов албумец с чалгица от Слафчо Трифоньов, ама да има така Оп Оп Оп Оп Са Са Са Са и много ракия

130

Анонимен

преди 6 години

Решетников спретна 2 катастрофи на Нинова и тя ръгна да събаря ГЕРБ с аргумента на крадеца, който вика дръжте крадеца !Нали от край време патент и на нейната партия са мандри и колбасарници.

129

Анонимен

преди 6 години

БСП просто не е алтернатива . Многократно доказано . В момента единственното , което може да ни спаси е 10 годишно управление на военна хунта , закриване на всички партии и съд за всички настоящи политици . След 10 години да дойдат нови

128

Анонимен

преди 6 години

Решетников препоръча кой е по надлежния партньор в България, и това е ГЕРБ дори като про европейски...

127

Анонимен

преди 6 години

Анти-българи БСП със Мюсюлманските патриоти ДПС срещу българските патриоти ГЕРБ и НСФБ...

126

Анонимен

преди 6 години

Не,оня,дето даде за ремонт на ндк три пъти повече пари от изхарчините за построяването.

125

Анонимен

преди 6 години

До АнонименКой,тоя дето сви 2 милиарда от здравната каса ли?

124

Анонимен

преди 6 години

брата на доказания бандита от русе е до теб бе кокошке нинова

123

Борба с корупцията

преди 6 години

Първо - Корни ще върне 30% гепени от Техноимпекс. Второ - Гергов ще върне Панаира - подарен му от бесепето . Трето Масларова ще върне 6.5 млн от Старозагорските бани Четвърто - Дългият инкасатор ще върне 250 млн от аферата с Белене. После всички стават честни и се започва повсеместна борба с корупцията.

122

Анонимен

преди 6 години

Еми свършват евро фондовете , а не са на кокала отдавна :)))

121

Гражданин

преди 6 години

Тая хептен изкрейзи ?! Ама тя май си въобразява,че е ... солта на Земята ?! Нинова,по-скоро вземи се скрий някъде ,че много ти стана да плещиш глупости - че се излагаш, това си е твой проблем,но излагаш партията-любима а това не е простимо! Ами така е,когато една силно синя се-де-сарка оглави най-червената партия ?! Но това бабичките просто не го отчитат! Долу тая провалила се партия барабар с Корнелия-та!!! Питайте я какво е дала за България - едно ГОЛЯМО НИЩО !Корнелийо,срам си за всички ни!!

120

Анонимен

преди 6 години

на пред към нови избори и поредната победа на Герб но след като искат да имат по малко депотати и от Дпс пълен перйод таватриши

119

Стам

преди 6 години

Пак старата фалшива песен.Пак раздават пари ,без да казват от нъде да се вземат .Пак крадецца казва - дръжте крадеца.Пак искат от ЕС нещо,като много добре знаят,че никой не ги слуша.Дано никой не им вярва!

118

Анонимен

преди 6 години

Другарко Корнелия Нинова говориш за корупция ела и виж какво са сатворили твоите вашите КМЕТОВЕ от БСП в Провадия и Каварна и тогава говори за това понятие КОРУПЦИЯ!!!!!!!

117

Психиатър

преди 6 години

Спешно се нуждаете, КорНи, от специализирана помощ, че сте се запътили с бързи крачки към психиатричната клиника...Първо ще се наложи да лекуваме амнезията, а после шизофреничните пристъпи от новия щам "Гьон суратлък"!

116

Анонимен

преди 6 години

До гитлер няма да ти навреди да го нау4иш Ваня - буквално -рош.аше гос- руснак - *** ядяш помия - сигурно заради гре4екските кашаварски помий -Който са били основното а и сега са голяма 4аст на менюто на бая изпаднал народ какъвто са руснаците - А и се пише хитлер не ни криви езика с руската си ци-га-,ния гитлер

115

до Анонимен 117

преди 6 години

То тези работи не стават с корави мускули, а с акъл! А това е най-големия дефицит при Винету. То и мускулите му като на дядо ми, ама нейсе.