11

Анонимен

преди 6 години

4engetara kato drugarja simionov s milionite si sa na vlast. No ne spat spokoino musukite pre4at

10

Анонимен

преди 6 години

Такова единодушие е ненормално, то се случва там където има авторитарност и цари страх за последствията от гласуване, което няма да хареса на лидера. Хората по правило са различни, в България трудно може да събереш 5 души и мненията им да съвпадат напълно, камо ли 147.

9

Анонимен

преди 6 години

Е немаше ли поне един умрел или болен? Тия задминаа на Бай Тошо комунизма. Ако можеше този долночифликчииски *** да чуе как тези които ги излъга с 500 лв. пенсии как го псуват щеше да се самообеси. Такива псувни не бях чувал от както съм роден. То са споменавания на целата им рода до 9-то колено на дебелия че.рния и лудия. Хубавото в случаят е че са все възрастни хора над 75 годишни и нямат нито сили нито оръжие иначе като ги слушам колко са ядосани като нищо щяха да гръмнат парламата.

8

Анонимен

преди 6 години

Ако приемем, че лидерът на една партия е най-доброто, с което разполагат, си представям какви са останалите...

7

Анонимен

преди 6 години

"147 делегати гласуваха "за", "против" и "въздържали" нямаше."---Като при Тодор Живков, единодушно. НЕМА лабаво! :)

6

Анонимен

преди 6 години

Голяма "демокрация" цари в туй НФСБ. Нямаше ли поне един да набедят за "въздържал се", ей така, за благоприличие. И Бай Тошо не е постигал такива резултати навремето.

5

Анонимен

преди 6 години

Ей това са ортодоксалните комунисти! Избират си тъъпия вожд със 100%подкрепа . Дори в Северна Корея са по-скромни.

4

Браво

преди 6 години

Тахтаби!

3

Анонимен

преди 6 години

Тази партия се оказа НАЙ-ГОЛЯМОТО ЗЛО за България!Казва ви го националист, който гласуваше за АТАКА в ранните й години!Днес ранните АТАКА и СКАТ биха били най-яростни противници на... самите себе сиТакива като Симеонов трябва да четат Приказка за стълбата всеки ден

2

Нов

преди 6 години

Ей туй се казва конгрес. Тупа-лупа, 147:0 и до обед са готови. Ни бюджети предлагат, ни оставки искат ... Ред и дисциплина :)

1

Анонимен

преди 6 години

Българите като цяло имат склонност към мсзохизъм.