61

Пуч трол

преди 6 години

Накъде ли? Ще изритаме Симеон Сакскобургготски обратно в Мадрид, много ясно!

60

Анонимен

преди 6 години

Всяка империя рано или късно се сгромолясва... те така и с ЕС... при него май по-скоро ще е от по-рано. Ама така е като пусто не се учат от историята тия политици...

59

Евгений

преди 6 години

Просто поймите, братья Болгары, если мир живт по прецедентному праву, так давайте ему следовать. И кстати в ЕС много стран, но "некоторые" получают гораздо больше привилегий, это нормально?

58

Българин

преди 6 години

До Джурналист Да, май така ще стане. Но каталунците искаха ЕС да ги подкрепи, искат и занапред да търгуват с ЕС, но мерките на Мадрид и недружелюбното отношение на Брюксел наистина ще ги тласнат към Москва, Пекин и др. извъневропейски страни!

57

Мда

преди 6 години

По принцип при съюзи, като СССР и други процесите на разпад в тяхната финална фаза протичат много бързо.Мисля че и с ЕС така ще се случат нещата.Лошото е че като дойде този момент няма много време за реакция за обикновения човек.

56

добро утро

преди 6 години

Така ли ми се струва или сънувам, че Европа се разпада с гръм и трясък,явно никой не обича лицемерните германци и платените им слуги!

55

Евгений

преди 6 години

До До ЖеняУ тебя сердечный приступ сейчас будет )) Успокойся, дурачок ))

54

шматка

преди 6 години

До АхаЧе в кой съюз сме влезли и той е прокопсал:)

53

До Евгений

преди 6 години

Да сте мислили навремето, когато вие руснаците и Тито измислихте държавата Македония и "македонска нация", още тогава е отворена кутията на пандора.

52

РаХой

преди 6 години

По добре танковете да дойдат

51

Анонимен

преди 6 години

Сега 3-4 милиционера с по 3-4 устройства цъкат минуси на хората срещу отделянето на Каталонците. На милиционерите им плащат с рубли.

50

Евгений

преди 6 години

Косово - открыло ящик пандоры. Тем более в Косово никакого референдума не было. Просто отобрали землю у сербов и вс.

49

Анонимен

преди 6 години

До ХмА Хе ,хе ! Франко нали е ев.р.ейн.Какви ги плещиш ?Рахой -Махой от десетилетия управляващите са свързани понякакъв начин с ев.р.ейството .

48

Джурналист

преди 6 години

Сама Каталуния ще се разписка до месец. Испания никога няма да им даде да влязат в ЕС, а никоя страна в ЕС ще иска да търгува с тях. Така че ще разчитат явно на Русия и Великобритания. Да им е честита свободата, голяма цена ще платят.

47

Аха

преди 6 години

Явно последния купон на ЕС ще бъде в НДК.

46

Анонимен

преди 6 години

Каталуния следва заветът на Левски - "За чиста и свята република"ЕС както винаги се изказват двуяко. Те щели да си говорят само с Испания. Т.е. за тях дори и независима Каталуния е част от ЕС, но като Испания, т.е. икономиката няма да пострада

45

ИДЕАЛИСТ

преди 6 години

Най-добрия ход е Каталуния автоматично да стсне членка на ЕС. Нали ЕС постоянно говори и иска икономически райони. Ето го един район - Каталуния.Другите решения ще доведат до проливне на кръв и нови омрази. Няма нзависимост по конституционен път.

44

Анонимен

преди 6 години

Към кривата круша

43

Хм

преди 6 години

На Испания са били нужни над 700 години за да се обедини,да изгони мюсулманите и ЕВРЕИТЕ и ДА СТАНЕ ВЕЛИКА СИЛА!Ха познайте сега кой иска да си отмъсти,500 години по-късно,като цепи Испания и я пълни с тара*мбуки?Пределно ясно е,че това е работа на Богоизбраните,те са манипулатори от класа.Успяха да убедят каталунците,че са нещо повече(по украинския сценарий) от другите испанци и сега им гледат сеира!Впрочем израелската централна банка се готви да поеме финансите на Каталуния!

42

Дедо

преди 6 години

До До 40То многото угаждане води до затлъстяване което пък води до сърдечно съдови заболявания и пак до разлупкаване на сърцето!