16

Тео

преди 6 години

Законът поощрява такива противообществени прояви. Глобите имат 10 годишна давност, после "горят". Такива задължения трябва да се събират още на следващата година, да се спират от данъците или при упорит отказ за плащане - затвор от отворен тип, трудова повинност докато си плати глобите и след това - навън.

15

Анонимен

преди 6 години

Що не сте го търсили досега? За нарушения от преди повече от 2 години ще го хванете за дедовия. Та тези уж хиляди ще се окажат нещо от порядъка на стотина лева. А за шофиране при отнета правоспособност е необходимо полагането на обществено полезен труд или затвор.

14

И

преди 6 години

Реторичен въпрос, защо пияни и без книжка шофьори не са прибрани на топло ? Или чакаме да блъснат и убият някого за да може горната статия просто да влезе другата рубрика ?

13

Стамат

преди 6 години

До ИНе позна, Шумен(ско)

12

И

преди 6 години

като гледам, пак всичките са от Пловдив, а?

11

Анонимен

преди 6 години

Виновни са ГЕРБ , защото са ги задължили тези шофьори да карат бързо и да не си плащат глобите , за да има какво да плюят БСП. Все пак другарите преди дни наводниха няколко села за да пазят рибата на сина на другарката общински съветник от БСП . Ето това е грижа за законноста .

10

решение

преди 6 години

Конфискуване на автомобила и обществено полезен труд(почиатване на речни корита,залесяване и подобни) за изплащанена актовете за нарушения.

9

Анонимен

преди 6 години

Всички глоби след 1 година да се продават на колекторски фирми. Онези знаят как да си вемат парите

8

rastafar

преди 6 години

Това само показва колко е безпомощна държавицата и защо полицията няма никакъв авторитет! Е как да уважаваш институциите при тези данни?

7

Анонимен

преди 6 години

Това показва ка не работят държавните институции. Глобата е, за да се поучи човека, че е сбъркал. При нас обаче човекът не се уведомява, за да може да се съберат еднотипни нарушения. С цел печалба от глоби. Напрактика винаги могат да метнат на абсолютно прав извънградски път едно ограничение 60км/ч и да сложат камера, и ако човек пътува оттам за работа, в един момент ще се окаже че работи само за КАТ.

6

щщд

преди 6 години

Като не си плати 2 акта да му свалят номерата. "Много е трудно" да се измисли,няма що! Другия вариант е,като убие три ученички на пешеходна пътека да се сетят да го потърсят.

5

Стамат

преди 6 години

За такива индивиди от нечовешки произход е необходимо отнемане на имушество, обществено полезен труд (за да си избие държавата разходите по отглеждането им в затвора) и затвор. Денем да копат градинки, вечер в кауша ! Кривнат ли пак, сопата !

4

Анонимен

преди 6 години

до тук само статистика ... какво реално се случва по нататък е въпроса?

3

Анонимен

преди 6 години

превишена скорост, с отнета книжка иии тези актове като не ги и плаща с какво точно го плашат????

2

Анонимен

преди 6 години

с бебешка количка на зелен сетофар , никакво предимство за пешеходеца , по-добре предайте знаците и светофарите на вторични .

1

бай иван

преди 6 години

Вкарвайте ги в затвора, или ще чакате да убият някой ?