20

Анонимен

преди 6 години

До до 19и кое баш и е комунистическото ? освен името ?

19

до 19

преди 6 години

Иска ти се, обаче Китай си е КОМУНИСТИЧЕСКА държава.Просто разви правилно комунизма, за разлика от БГ.И държавата просперираща, и китайците богати.

18

Анонимен

преди 6 години

До АнонименАболютно.А Русия есть говнно.Скоро ще им потрябва обезлюденият Сибир.Что будете делать, ***?

17

Анонимен

преди 6 години

Работя с китай от 4 години, не е стокообмен, друго е, няма значение. Велика нация, велик народ, преди това бях чел за тях само от Робърт Ван Хюлик, големите криминални книги, от които научаваш много история за тях :). При тях не е точно комунизъм, той е някаква смеска между социализъм и капитализъм, нещо, което даже и аз не мога да го формулирам. Така се завладява света, без една пушка да гръмне. Наздраве за нас, българския народ, наздраве и за китайскя народ

16

Анонимен

преди 6 години

КИТАЙЦИТЕ СИ ГО ХАРЕСВАТ, АНГЛИЧАНИТЕ ДА ОРГАНИЗИРАТ БУНТОВЕ И СЪПРОТИВА Е НЕМИСЛИМО, ЗАЩОТО КИТАЙ ЩЕ ГИ ИЗКОРМИ

15

Анонимен

преди 6 години

Китай е добре щото стана капиталистическа държава.

14

Анонимен

преди 6 години

Китай е кошмарът на атлантиците- комунистическа страна, а е втора световна икономика и е най-големият чуждестранен кредитор на САЩ.

13

Анонимен

преди 6 години

Достоен наследник на Дън Сяо Пин.Браво. Скоро Китай ще владее света. В съюз с Русия и Иран естествено.

12

Анонимен

преди 6 години

А разправяхте, че комунизмът бил гнил строй.Гнил ама при корумпета като Тодор Живков и Борис Елцин.Китай и Русия при Путин, доказаха че комунизмът е над всичко.Китай владее 85% от пазарите в САЩ и е притежател на 100% от облигациите от външния дълг, пак на "великите" САЩ, които отдавна фалираха - още през 2001 година.Но печатят долари без покритие, което се знае от всички икономисти.

11

Евроатлантик

преди 6 години

Китай затъва в блатото на дългова спирала, а ЕС и САЩ се къпят във разкош и диаманти и врабчетата пеят пролетни песни.

10

Burzum

преди 6 години

За двайсет години отношението към Китай от снизходително стана респектиращо....а към България от снизходително към подигравателно....

9

Четете повече

преди 6 години

На copocoидите ще им препоръчам да четат повече, защото са наистина много необразовани и имат тон на пияници в селска кръчма. Ако отворите официални сайтове за БВП и дълга на САЩ, ще разберете, че САЩ живеят със собсвени средства до месец Юни. След това правят борчове, които естествено няма да върнат никога - тоест паразитират над останалия свят като заплашват останалите народи с войни. Ако не успеят да унищожат света с ядрена война ще се разпаднат на няколко фалирали държави.

8

До 7

преди 6 години

*** ! Учи препинателните знаци за какво служат

7

Жалки соросоиди

преди 6 години

Си Цзинпин направи много неща, които естествено не се пишат от copocoидните медии и журналисти у нас - той създаде средната класа и повиши жизненото ниво на стотици милиони работници. До 2008 всички китайци мечтаеха да емигрират в САЩ или Канада. След 2010 управленците в Китай разбраха, че с износ на стоки и жестока експлоатация нямат шанс. Китай повиши рязко заплатите и сега един инженер/програмист в Китай живее много по-добре отколкото в САЩ. Има и министри застреляни за корупция в Китай.

6

До 7

преди 6 години

Не виждаш не защото си кьорав а т.ъ.п ! Нито статията си разбрал, нито действията на Тръмп и запада

5

Анонимен

преди 6 години

До 3 Не виждам някой да беснее?

4

Анонимен

преди 6 години

До 1Няма да стане спокойно. На Си му е много добре ясно как стоят нещата. И не става дума за плашене военно, просто световната икономика работи в такъв състав. Ако реши да прецаква САЩ реално ще прецака себе си. Знам, че това не се вписва в мокрите ви сънища, но така стоят реално нещата.

3

Анонимен

преди 6 години

Китай взе от социализма и капитализма най даброто и върви с уверени крачки напред. Не чака да му кажат триполовите с колко да вдигне тока водата порното храните услугите и с колко да намали заплатите и пенсиите както е в мутроландия. А това че младежите са А политични означава само едно. Че си живеят добре и не ги интересува дали другаря пожарникар или другарката *** са на власт!

2

Анонимен

преди 6 години

Беснеете ли ?! Беснеете, беснеете, вашия ФАЩ , Великобритания и ЕС са фалирали отдавна. Пред граждански войни сте и хаос. Трябва ви Трета световна но ви е шубе. Не може да ги свалите и окрадете

1

Анонимен

преди 6 години

Хайде *** ни заповайте да учите китайски. То се видя, че с руски до никъде няма да стигнете.