124

goko

преди 6 години

Време е Симеонов да осъди журналистите, че насърчават роммските набези и БХК за тормоз и дискриминация на българите и българските турци!

123

Анонимен

преди 6 години

A тези "умни " журналисти с какво допринесоха техните неинтегрирали се павиани да се променят ?

122

Анонимен

преди 6 години

Лъжата в случая е, че и ДпС и "НФСБ" са организации на ДС управлявани от хора на ДС.Т.е. поредният цирк.Докато няма лустрация и реални действия срещу комунизма и комунистите България ще загива.

121

Заложна къща

преди 6 години

Бяхме в Дружба пред една заложна къща. Влязоха цяла тайфа роми (повечето чисто и добре облечени) около 5 човека ивсеки от тях залагаше нещо. Единият си излезе с 130 лв. Мога ли да попитам какво залагаха? та, за какво са им помощи, като чух, че следващата седмица ще дойдат пак? Ей заради такива хората си ползват колите и не припарват градски транспорт - и заради мръсотията, и заради сигурността

120

666

преди 6 години

Поздравявам Симеонов за чудесното изказване. Да имаше повече такива българи, България щеше да тръгне по прави път.

119

Гюнтер

преди 6 години

Хехеее...значи директивата отгоре е да,се вдига рейтинга на тоя мошенник!Алооо...днесаджии продажни!!

118

гражданин

преди 6 години

То това дело още не е приключило започват другото за за насаждане омраза и национализъм .По време българските граждани живещи в Турция с двойно гражданство пристигащи да гласуват най безцеремонно упражни насилие върху жени който са над годините на покойната му майка .

117

Бай Евро

преди 6 години

"Дела трябват, а не думи"

116

Исмет

преди 6 години

дибра новена ама тос са заиаждаши и за маечениа език воаа

115

Циник до Пустиняк

преди 6 години

Селянино врачански - рекнаха ли ти го? Не знам за киселото зеле и потурите - *** твоята гега - се вижда чак от Германия.Още има амебоподобни сел ски тояжки с претенции за филантропи.Когато прачовеците са се пръкнали от първичната супа - твоите са поплували в нея - още някое и друго хилядолетие.Селянино - не е обидно , че си селянин!Обиден е се лския ти манталитет.Този плазмодий Кънчев - какъв ти се пада?Вуйчо? Ще прощаваш, че не знам как се казва на смешния ти диалект!:-) педи

114

Един

преди 6 години

И кое точно от това, което е казал, не е вярно?

113

Анонимен

преди 6 години

Осъден за това!!?? Има ли някой българин които с ръка на сърцето да не признае, че всяка една дума от това което е казал е абсолютната ИСТИНА!!...Аз ако кажа, че българите убиват крадат и лъжат на поразия ще излъжа ли?Кой уби Виола и не само, кой окраде КТБ, кой координатор излъга, че не е каналджия? Не бяха ли българи? Та нима не казвам истината като твърдя, че българите сме убийци, крадци и лъжци?

112

Анонимен

преди 6 години

Валерианчо мога да му пожелая да го пратят накрая в пандиза , където преобладаващо ромското население да се наслади на речите му и да изрази благодарността и възторга си подобаващо , като се стъмни . А може и на светло.

111

123

преди 6 години

Полиция, прокуратура и съд са за закриване.

110

Анонимен

преди 6 години

Ало долночифликчията защо слагаш под един знаменател всички роми. Имам приятели роми които завършиха заедно с мен висшето си образование и в момента работят с мен като IT специалисти. Не мислиш ли че като ги поставяш под един знаменатал по този начин оронваш честа и достойнството им? Ти като си чере.н не си ли ром? Или се мислиш за бял? Приличаш на ром защо не включваш и себе си в това число? Или ти си от другите ромлии дето не се вписват никъде?

109

Анонимен

преди 6 години

Осъден за това!!?? Има ли някой българин които с ръка на сърцето да не признае, че всяка една дума от това което е казал е абсолютната ИСТИНА!!? Не ми е симпатичен, но тук има право 1000%! Възможно ли е някой да бъде осъден за това че говори истината? За БХК не говоря. Те са една пасмина от антибългари, мразещи народа и страната и. Сега прочетох поредното пребиване на възрастни хора, за да им откраднат дървата!! Задържани за 72ч. Къде е БХК?? Или ще осъдят и пребитият човек, за дискриминация?

108

Пустиняк до 102

преди 6 години

Може и да си напуснал преди сто години, ориенталските потури си си взел и смърдят от хиляди километри. Киселото си провинциалистко мислене ще си го носиш винаги. Когато създание с много нисък интелект като теб, което по презумция е агресивно и ругаещо, няма аргументи, започва да сипе епитети и обиди. Добре ли ти е, ПЕДИ?

107

сминдух енд чесън

преди 6 години

Справедливия български съд не намира ли разлика в средата на живот там където има концентрация на лица от ромски етнос и местата с други етноси.Ще оспорят ли факта ,че в ромските квартали в цялата страна няма нито едно жилище на съдия или прокурор и означава ли това ,че българските съдии и прокурори усещат заплаха отказвайки съжителство с роми.

106

Джъстиса

преди 6 години

Пародия и гаврене с правосъдието.Нищо общо с правдата!

105

Манолски

преди 6 години

каквото и да се произнесе съдът, сигурен съм че мнозинството читави хора останали в клетата майка България са съгласни с него :) Продължаваме да хрантутим палачите си и да се чудум що стана, кво стана