89

?До по предишния

преди 6 години

Съществуват 100 я се гръмни и в училище не се учи за видове сексуалности !!!Може би в твоето се учи ! Кое е то ? ;))))))

88

? До предишния

преди 6 години

Има 32вида сексуалности не са само гейове и би ало малко на училище

87

ManMan

преди 6 години

Не е нужно да са гейове !Съществуват и БИ сексуални ,ало малко култура!!!

86

славянин

преди 6 години

Всеки знае че по атлантическите земи живеят закоравели сексуални ***!

85

Анонимен

преди 6 години

Ех тоя български народ разгонен бе ...туй ме се чете и коментира за секс ....все...

84

Анонимен

преди 6 години

Ако има изнасилване или сексуално посегателство, оплакването се подава в полицията, не до европарламента. :-) Събират се доказателства, дават се показания и се води наказателно дело. Всичко друго е жалък либерастки плач.

83

Е, щом и там опипват

преди 6 години

пускат си ръце, че и нещо друго правят, тогава какво да кажем ние - хората, които не работим в светая светих на Европейския съюз, съюзът, който ни гарантира свобода и неприкосновени права на личността?Защо са настояли изнасилената жена да не се обръща към полицията? Значи извършителят си е тръгнал по живо, по здраво, само с едно уволнение се е отървал и си живее с мисълта, че е недосегаем също като нашите шведи? Нали непрекъснато се пише и говори, че за сексуален тормоз не бива да се мълчи?

82

Китаеца

преди 6 години

Няма нищо случайно на света всичко има някаква цел. Аз предполагам, че до една година, ще бъдат въведени тези Американските 33 вида сексуалности. Вие какво мислите?

81

Анонимен

преди 6 години

Някъде да сте чували за изнасилен гей аз не съм и защо? защото това искат без значение дали, ще го охажваш или изнасилиш все му е едно само и само да му е вътре. Не съм чул някой гей да се жалва някъде по света. А вие да сте чували?

80

Анонимен

преди 6 години

Аз съм ту-па коко=шка и искам да работя в европарламента. Ами подай си документите. Подадох ги но ме отрязаха, няма ли друг начин. Има, лап=ай. След няколко години - ама той ме насили. Е като не си учила и сполучила в училище и искаш да се развиваш кариоерно - ще прилагаш това в което си експерт и няма да се оплакваш, че някой ти е дал шанс защото ти си му доставила удоволствие. Човек винаги има избор. Или със знание и можене или с уста и ва=гина.

79

Китаеца

преди 6 години

Спомняте ли си, че преди години жената на Майк Тайсън го осъди за над 600 изнасилвания. Е това не мога да си го обясня собствената ми жена да ме осъди за изнасилвания. Естествено, че не винаги съм я искал сексуално както и тя не винаги ме е искала но сме го правили въпреки волята ни. Е никога не сме се съдили.

78

тнт

преди 6 години

Значи Европарламента работи,все пак! Каква по-убедителна евроинтеграция от секса може да има?! Дано и нашите евродепутати вземат активно участие, не трябва да изоставаме!

77

Китаеца

преди 6 години

В текста по горе пише, че има доста изнасилвания а не сексуални мераци.

76

1

преди 6 години

Секс скандалите рядко имат нещо общо със секс.

75

Нов

преди 6 години

Като нямат работа и се таковат ... Смятай колко не се оплакват :)

74

Китаеца

преди 6 години

Очевидно е, че съдебната система в европейския парламент е както в България а именно няма такава. Ето това са европейските ценности. От друга страна имах един експеримент с бившата ми приятелка тя ми каза, че ако не иска да се джиткаме няма да направя нищо дори и да съм доста груб пак няма да проникна в нея и познайте? Беше права нищо не направих.

73

юбералес

преди 6 години

A уж бяха гейове, пък тя каква излезе......

72

Анонимен

преди 6 години

Където има власт и пари идва и насилственият секс !Който не иска да не го насилват да не ходи по високите етажи . В САЩ наприемер кво стана ? Излезе че ев. рейна Уайнстийн 30 гопдини , 30 цели години си е по е . бвал актриси и като го записала със СРС една и всички които са били ДОБРОВОЛНО е .бвани и станали големи актриси и са знаели казват в един хор "*** ние сме шокирани ,НИЕ НЕ ЗНАЕХМЕ " . КЪДЕТО ИМА ВЛАСТ И ПАРИ МОРАЛА ИЗЧЕЗВА И МОЖЕШ СИ ПРАВИШ С КОЙТО ИСКАШ КАКВОТО СИ ИСКАШ

71

чудо ненувано

преди 6 години

Европейският парламент не беше ли същото място, където разни пресни мамита си кърмеха чедата пред очите на останалите парламентаристи, че разни безполезни *** изпадаха в див либерастки екстаз! А после... Двойни стандарти дори и в самия ЕП!!!

70

Анонимен

преди 6 години

имунитета трябва да е ограничен и да не обхваща криминални престъпления,безнаказанността ,властта и парите променят характера на човека и то не към по-добро,точно към власт имащите наказанията трябва да са по-строги,те дават примера