25

Анонимен

преди 6 години

Вярвам на статията както никога досега но след като Иран финансира редовната сирийска армия. Tо тогава смъртния враг на Иран финансира терористите и терористите не обелиха и дума против смъртния враг на Иран, а се бият свирепо срещу мюселманските си братя.

24

Анонимен

преди 6 години

Каква загриженост на организация бореща се за правата на хората, а е против борбата срещу И.Д.от наемници.В Сирия фактически е борба м/у сунити/ИДИЛ/срещу шийти,алевити/Иран,Сирия/,ние ,като малка православна държава,какво търсехме по афганистанските планини и пустините на Ирак?

23

Анонимен

преди 6 години

Нали се чудехте от къде са им парите на мигрантите. От къде имат пари за смартфони и каналджии. Стоплихте ли вече?Бият се няколко месеца за Асад, вземат си заплатата от Иран(най-добрите фалшиви долари) и хайде в юропата.

22

Анонимен

преди 6 години

Ква стана тя ....Според родните форумни "специалисти" ЦРУ обучаваше терористични групи ...Тя каква излезе. .. Да видим след още 5 години :)))

21

Дядо Радой

преди 6 години

Краварите от ФАЩ бастисаха света!Дано Господ все по-често им напомня за себе си.

20

Анонимен

преди 6 години

Абе вие да не си мислехте, че се бият безплатно за Асад?

19

Анонимен

преди 6 години

Брях-брях-брях!Какво кощунство прави Иран,ако,въобще го прави!А нали точно това правят СрАЩ от десетилетия насам,като въоръжават стотици банди,на основата на парите,под "знамената" на идеологии и религиии",подплатени с тлъсти пачки долари!!!!Не беше ли това и последното им отроче ИДИЛ,което така "успешно" ликвидираха в Ракка,след като преди това го дислоцираха далеч от града!!!Е,сега може би има и техни "ученици",които ползват отпадъците от "демократизацията" на избитите от тях народи!

18

до 16

преди 6 години

"15 Защо ти съмняваш ли се че е точно така Бъди сигурен че е така. Иран за какви ги имаш"Според моят източник, шиит от общността "Пастун", роден в Кабул, представящ се с пресвдонима "Хари", Франс Прес тиражира лъжи в тази статия. Хайде *** доказвай дали казвам истината.

17

Анонимен

преди 6 години

14 Бунтовниците от СДС са си на собствена земя и не са наемници

16

Анонимен

преди 6 години

15 Защо ти съмняваш ли се че е точно така Бъди сигурен че е така. Иран за какви ги имаш

15

Анонимен

преди 6 години

"Шиит от общността хазарейци, роден в Кабул, представящ се с псевдонима "Шамс", разказва пред Франс прес, че е бил два пъти в Сирия през 2016 г."Аха, променили са обичайното "източник, пожелал да остане анонимен" на "използващ псевдоним". Слугинските медии на САЩ никога не ги е бивало в съчиненията.

14

Анонимен

преди 6 години

Ахам да, афганистанците се биели за Асад срещу пари, а САЩ хвърлят милиони и въоръжават бунтовниците да свалят Асад не за да поемат контрол над Сирия чрез марионетно правителство, а защото са адски "загрижени" за сирийците... ;)От добра душа го правят. :D

13

Един от Северозапада

преди 6 години

Нещо не ми се връзва в тая статия??? Безработни и нещастни в Афганистан? След като Сащ и коалицията на желаещите се биха там, и донесоха демокрация, поставиха свое демократично правителство? Не, не може да бъде!!! Долна комунистическа лъжа и пропаганда на Путин! От където мине САЩ да донесе демокрация, всичко цъфти и връзва, и народа бере изобилно плодовете на мира и демокрацията минимум 50-10 години! Нещо сте се объркали.....

12

Анонимен

преди 6 години

Това е капитализъм! Всички се купуват с пари! Което не става с малко пари става с много пари! Нашите висши ръководители са високо платени за да изнасят оръжие със самолет под дипломатическо прикритие! Американците плащат щедро! С разкрития излезе Диляна Гайтанджиева но пуснаха целия репресивен държавен апарат ДАНС, МВР, ДАР, ДАТО и т.н. Истината е неудобна за политиците!

11

Анонимен

преди 6 години

"Въпрос на пари: Афганистанци се бият в Сирия без да знаят залозите"-Войните в близкия изток няма изгледи да свършат близките години,защото самите народи живеещи там се избиват по между си в това кой е по велик пред алях л...ар а нас ни дели една Турция от горещата точка.Русия и САЩ ще мятат бомби още дълго време докато изравнят сирия със земята ,както руснаците бяха изравнили авганите след 10 г. присъствие, и както сащ после изравниха ирак.

10

Анонимен

преди 6 години

Краварите окупираха Афганистан дългосрочно и си произвеждат опиум от там хора като Ел Чапо станаха разпространители на опиум и развиха ''бизнеса'' Краварите разбраха че вече могат без Ел Чапо и наритаха мексиканците така спасиха света и придобиха монола на опиума без да се оцапат.

9

Анонимен

преди 6 години

"Безработни и без перспективи, хиляди афганистански шиити, вербувани от Иран, заминават да се бият в Сирия в защита на режима на Башар Асад."А чуждестранните наемници воюващи срещу Асад биват описвани от двуличните западни медии като смели революционери, борещи се за свобода и демокрация.

8

Василев

преди 6 години

Русия е на колене!!!Пада Сирия, а след нея Украйна, Северна Корея и Иран!Руският военен и търговски флот в Черно Море ще бъде закрит!България се ц.иганизира и след 20 години американци и британци ще бъдат съюзници с ромите!Велики и всемогъщи са англоскасонските корпорации!!!Добър вечер селяни прости!!!Агент Джил Райън!ЦРУ!!!

7

Циник

преди 6 години

На тези тарамбуки ( един от най-лошите сортове ) това им иде "отръки" - да убиват!Сами си признават - за пари! И с тези Мурксул напълни Европа, и ще продължава да я пълни!Днес за пари - утре за джихад... за тези шебеци човешкият живот - не струва пукнат грош!И шведската журналистка - дето я съдиха за расистки изказвания го каза най-добре !За тях шведските затвори са Хилтън хотел...фитнесзали...басеини....изсмяли и са се в лицето!

6

припаднала пред БНТ

преди 6 години

Горките афганистанчета, нали ни бяха приоритет за "интеграция". Какво излезе, първо бяха "бежанци", после станаха мигхранти, сега наемници. Тая държава в непрекъсната война удвои населението си за последните 30 год до 40 млн камилара, от които 85% са под 18год възраст. Има още много да ни гостуват, докато не въведат задължителната кастрация по ония земи.