97

Шоп

преди 6 години

Военен няма право на стачка.Стачката при военните се нарича саботаж.А този вид саботаж е най-жалкия - да лъжеш, че те е страх. Направо шутовете в Г3, отнемане на всички военни звания и без право да служат в армията доживот.Аз съвсем честно заявявам, че не желая и се страхувам на подобни хора да се поверява оръжие и свръхскъпа бойна техника. Военен, който взима участие в политически борби, е по-лош от бясно куче.

96

Историк

преди 6 години

Историята показва, че най-често сме губели когато сме били най-добре въоръжени !Това правило важи /с малки изключения/ най-вече за малките държави, които граничат с Рускотурската империя и са напълно беззащитни независимо от нивото на въоръжението си, ако не членуват в НАТО.за справка: Историята

95

до 97

преди 6 години

А защо трябва да е бързо утре ако изскочи добра оферта за 10 грипена за същите пари вместо за 6 защо да не купим 10 или нови Ф-16 вместо стари бракми, какво те кара да мислиш че имаме отчайваща нужда от самолети ?Лобистите отнякъде са натиснали летците да стачкуват. Корупцията и лобизма сред войската, не те ли смущава?

94

Пламен от Данс

преди 6 години

Стига бе . Проблеми има . Проститутките и разноса на дрога ние ги създадохме , както и прането на пари . За какво са ви самолети . Радев е на русите . Бойко е на американците , ето баланс на интересите . 1 - вия от немай къде . 2 рия от алчност и простотия . Кое е по добре - социална система от предприятия за обикновените или капитализъм за шепа обикновени и прости , които не са склонни към анализи . аре бегай ОТ ТУКА :)

93

456

преди 6 години

Нгласена работа. Но наистина трябва бързо да се купуват нови самлети, независимо какви. А с 10 самолета не знам докъде ще стигнем при условие , че съседите имат по 150 бройки

92

Анонимен

преди 6 години

С това си безотговорно поведение ВВС`то доказват само, че не са дорасли за службата която изпълняват и не може да им се гласува доверие.

91

"-"

преди 6 години

Проблемите с Бг Армия са Системни (цялостни), и се наблюдават във всички родове войски на армията ни:- Авиация- ПВО- ВМССухопътни войски- Бронемашини за пехотата - БТП-и и БМП-та- Самоходни гаубици- Танкове- Артилерия- Инженерни войски- и т.н. и т.н. ...Проблеми и с численоста, специалистите в различните родове войски и професионалната подготовката на личния състав.С една дума БГ реално няма Армия , която да осигури защитата на националната териториална цялост на страната ни!

90

Анонимен

преди 6 години

Няма страшно. Търгове ще се правят и провалят докато не спечели фирма от новия "голям брат" - САЩ. При това ще ни пробутват десета употреба на цена като за нови.

89

Анонимен

преди 6 години

Мъка..а..а голяма мъка налегна Президента и неговите авери. Изпуснаха по няколко милиона комисионни за тези Грипени и сега всички са демотивирани.

88

Анонимен

преди 6 години

Пилотите ни са страхливци турете там 2 баби за пилоти не искаме такива летци.

87

Анонимен

преди 6 години

Всичко това е дело на Румен Радев , т.н. Президент . Този човек никога , ама никога няма да стане истински Президент . Полудяха , че им се изплъзват милионите комисионни за Грипените и се чудят какви глупости да вършат . Жалка работа , но това са фуражките.

86

избирател

преди 6 години

,,Егати държавата щом аз съм министър". Подигравка с воените е показноста на този ***.

85

Анонимен

преди 6 години

Наистина проблемът не от снощи и е от много години, но и сегашният министър на отбраната бе от доста години в парламента и какво от това - каква ни е армията - един стадион хора, въоръжението пак толкова, самолети годни - нищо, земеделеца министър сега къде е , нали нещо следствие се водеше ли всичко е вече следствена тайна ако не е следствена тайна ще е класифицирана информация.

84

Анонимен

преди 6 години

Казах ви че Каракачанов е срещу закупуването на новия изстрибител! Целта е отново да няма самолети!

83

Реплика

преди 6 години

Абе, парите за фъчилата на ВВС`то не излетяха ли вече от КТБ`то !

82

Модерни

преди 6 години

Каракачанов е издал заповед - до закупуването на нов самолет, летците да си носят самолети от тях вече, бат' Бойко с мушама и маска в огъня влизал :)

81

Анонимен

преди 6 години

Спаситялят на армията- патрЕот!УжасТ!

80

Pilot

преди 6 години

Няма пари за нищо защото трябва да има какво да се краде .Мушеници ОСТАВКА. !!!!

79

Анонимен

преди 6 години

Фтмаката президент защо мълчи?

78

Анонимен

преди 6 години

45 г крадохме, дойдоха седерасите и вместо да възстановят окраденото и да купят нови самолети, ни търсят сметка