112

Анонимен

преди 6 години

А кога болните и инвалидите ще потърсят правата си?Кога ще осъдят тези,които ги ощетяват?Този номер с ТЕЛКовете е,да се лишат още повече хора от полагащите им се суми.

111

Анонимен

преди 6 години

БОКО, ВНИМАВАЙ, ЩЕ СЕ ПОТИШ ПРЕД ЧУЖДЕНЦИТЕ! ЩЕ ИЗЛЕЗЕМ ПО ПЛОЩАДИТЕ - ЩО ЩЕ ЧИНИШ ТИ ТОГАЗ? ТРУДНО ИЗЛИЗАМЕ, АМА И ТРУДНО СЕ ПРИБИРАМНЕ!

110

Анонимен

преди 6 години

Аз пък се питам кога болните и инвалидите ще се организират и осъдят когото трябва,за това,че им намалят процентите или когато са болни ги пишат "здрави",космически лъч не може да се прекара през *** на даващите класификация по ТЕЛКове,камо ли да дават повече.

109

Анонимен

преди 6 години

Конкурс за глупости да бе обявен, тази пак щеше да е първенец! Няма да спра да пиша, колкото и да се трие тук от лакеите на управляващите мошеници: Това е неадекватна и противочовешка мярка. Не можеш да наказваш 100 човека,затова, че 20% от тях са нарушители,подпомагани от не по-малко виновната лекарска гилдия. Аз каква вина имам за това,че държавата се управлява от хора, които понятие си нямат от това, което правят?Обезлюдяването е страшно, още по-страшен е съставът на това,което остава тук!

108

Анонимен

преди 6 години

тоя от снимката съсипа България и нацията се разболя от мизерия

107

Helleborus

преди 6 години

В тази държава нищо не може да се оправи, ако първо не се развали и после не го оправи Бойко Борисов.

106

Анонимен

преди 6 години

Останаха старите и болните да работят а вие искате да ги изкарате перфектно здрави-младите и здравите избягаха от България !Що се правите на ударени ?? ОБИДНО !!

105

Анонимен

преди 6 години

Този от снимката и другите двама от свинарника да внимават по Коледа.

104

Анонимен

преди 6 години

Ейййй, тиквите не могат да разберат, че хората са болни. Без пари, без парно, без здравеопазване какво очакват тези безумци. Това е резултат от безумно управление и хората нямат никаква вина. Народа е болен, гладен, без зъби, това е видно от всякъде. Некадърни са те, а непрекъснато наказват хората с всякакви безумства които вършат. Аман вече.

103

Тинев

преди 6 години

Лъжльооооо .......................................................!

102

М, да ...

преди 6 години

До 108 АнонименВсе още ли не сте разбрали, че в БГ почти не останаха хора за работа? Повечето трудолюбивите хора в трудоспособна възраст избягаха от БГ-изнесоха се извън БГ, поради "мъдрата" ГЕРБ или дори въобще 30-т год. политика на политиците! Факт! пп. абсурдно е вдигащият кръвно, завлякъл финансово Сретен /тарикат Борисов/да дърдори за тарикатите с болничните, т.с себеподобните нему, като че той ще оправи нещата в БГ!

101

Анонимен

преди 6 години

Лъже Търтела ,Да беше казал кои са тези фирми -150 00 хиляди болнични ,да не са ,,стратегически обект,,? Пак си съчинява ,тоест лъже ,Търтела.

100

Анонимен

преди 6 години

В нашата фирма приемат първия болничен лист. Втория -също, но веднага след него ти показват вратата от външната страна.

99

Анонимен

преди 6 години

А защо не кажат кои са тези фирми, да не се окаже, че са на великитеработодатели от КРИБ, които най-обичат да наемат безработни по програми за временна заетост, на които държавата да им плаща МРЗ и осигуровки, или пък да карат половината работници да си взимат болнични, които да се плащат от НОИ, а пък работниците да си ходят на работа? И същевременно всяка сутрин и вечер реват по медиите колко били мързеливи българите, колко им била ниска производителността, и как имали претенции за огромни заплати от 800 лева бруто/630 лева чисто.

98

Анонимен

преди 6 години

ДА СЕ ВИДИ КОИ ЛЕКАРИ ИЗДАВАТ МНОГО БОЛНИЧНИ И4 ТАМ ДА ДЕ НАПРАВЯТ ПРОВЕРКИТЕ.ФАЛШИВ БОЛНИЧЕН - ДОКТОРЧО С 1000 ЛВ. ГЛОБА, А БОЛНИЧКИЯТ ДА ВРЪЩА ПАРИТЕ В ПЕТОРЕН РАЗМЕР.

97

Анонимен

преди 6 години

Проверявайте,проверявайте.Нали трябва да има пари за двойното увеличение на зам.министерските заплати-от 1800 на 3600 лв.Нека да им е лошо.А вие си чешете езиците за глупости,вместо да ги питате кога похарчиха 16-те милиарда заем,та ще теглят още един милиард.

96

М, да ...

преди 6 години

Има нещо друго. Когато са в болнични, дали пък не отлагат връщането на банковите заеми, м? Порочен кръг от тарикат до тариката и пак тарикат! Останаха ли хора за работа в БГ?!?

95

М, да ...

преди 6 години

Болни са ората, болни едни от мързел, дреги от ... ! Не им се работи, па им се папабре! :)) А лекарите от к`во са болни като пишат болнични на здрави хора - от лакомия ли, щот без да им кихат нестава! Далаверии ... !

94

данъкоплатец

преди 6 години

Да си търсят фирмите и лекарите, които злоупотребяват. Аз за какво плащам осигуровки на реална заплата? Лъжат тези на минимална - все едно им е дали ще вземат 20лева или 15 и ще си вършат друга работа. Аз за 3 днище взема 100 лева по-малко или трябва да ходя болен и да заразя още 20 души. Супер избор.

93

Анонимен

преди 6 години

До svetlioМоже с ТЕЛК