37

Анонимен

преди 6 години

До Джендо ЛондонероТакива като теб правят София такава

36

Джендо Лондонеро

преди 6 години

Хаааааааа ха ха, абе какви коне бе, още като влезеш през Сърбия у бг и все едно влизаш в Могадишу: грозни трънясали поляни и между тях разпадащи се предприятия и панели хаха да не говорим за пътищата пък, и разбити бордюри и върху тях наредени гуми и дърва, хоризонта също кърти - високи сиви панелки обхванати от смог с ръждясали или изгнили дограми и падащи фасади, половина път павета, половината асфалт, бездомни ***, СИГAНИЯяяя,софия е всичко друго, но не и европейски град, не столица

35

Анонимен

преди 6 години

Опитвам се да се сетя нещо добро(или поне нормално)нещо свързано с ромовета-АМА НЕ МОГА!!!!!!!!!!!!

34

Един

преди 6 години

Щял сам да се впрегне. А ако аз го впрегна в каруцата, ще стане световен проблем. Двойните стандарти ни съсипват!

33

vegan transport

преди 6 години

karam s riksha na levche km, do 200 kg

32

файтон

преди 6 години

Да возят гостите от Европата с файтони, рикши и в каруците на бай

31

chocho rikshata

преди 6 години

zdraveite ot laos , da vi zakarame nqkade ?

30

SILANCE

преди 6 години

До АнонименАми точно ние сме виновни,че в по-малкоте населени места гласувате под строй или пък ви пишат протоколите по "правилния" начин.. Да припомням ли,че вие дори не сте поздравявали тези,които се домъкнаха в София,защото ги знаете какво представляват. Напълнихте града с "управленци", а ние сме виновни,че ни съсипват и града,и живота.

29

Анонимен

преди 6 години

рикшите ще цапат по-малко жълтите павета и безпризорните коне в столицата ще намалеят

28

Анонимен

преди 6 години

Нема бе ,да ти взимат конете - вие сте Електората-Най-важните в Бг , вие можете да краднете и биете безнаказано и да се шляете без работа - прУстите българи ви хранят!

27

65

преди 6 години

Ами впрегнете се де ,братя роми.Да видите ние как сме впрегнати и заради вас.Може пък да се интегрирате.ХА_ХА!

26

Анонимен

преди 6 години

"Роми готови: Като ни оставят без коне, сами ще се впрегнем!"Ми впрегнете се, нема лошо! Таман ще поработите малко.... между другото, какъв данък плащат (и плащат ли изобщо) за тези коне и каруци?

25

Анонимен

преди 6 години

Прави са хората, те поне не крадат. Като сме бедна страна ще има коне в столицата.

24

младен

преди 6 години

""Не е нужно да се ходи в центъра с каруцата, зорлем се буташ у шамарите", признавай той."Не е така. Столичната кметица не е у крайните квартали ами у центъро. Така че беш точно натам да и се изтропкат кончетата пред общината.

23

?

преди 6 години

Няма да се впрегнеш, Рашко, защото това е работа, а вие силно и от цялата си дълбока и необятна душа я мразите...

22

Анонимен

преди 6 години

Ако им вземат конете и започнат да крадат ще ходят в затвора! Аман от заплахи! Ако си спре децата от училище пак да ходи в затовра! Каруци с коне не трябва да има нито в центъра, нито в крайните квартали! Ако бута количка и прави задръстване да го глобяват! Ще си намери нормална работа като сички нас! Ровенето по кофите не е такава! Има достатъчно работа и за неграмотните ***, порсот ги мързи! Ще върят метлите и лопатите и пушек ще се вдига! Пък нека се сърдят!

21

Анонимен

преди 6 години

И сиа ко ша прайм нии софияните без конска пръдня по улиците а!

20

Осман

преди 6 години

И "шoпap" е цензуриран. Ще има банан за мен.

19

Осман

преди 6 години

На турски е чингене. Обидното на турски е шoпар. "*** иши" е популярна турска дума. "Иши" е работа а шoпар знаете какво е. В Турция също им викат шoпар. Има и светни сред тях. Но поговорката си остава. *** иши.

18

Искам да се оплача!!

преди 6 години

У сайта има цензура.На руски е цыган, на турски е чингене, на гръцки е дзифтис, ама на български не може да се използва оригиналната дума. И тук не става въпрос за препоръка. Просто ти забраняват да пишеш на български. На това се му се казва тоталитаризъм.