33

Анонимен

преди 6 години

Кубричката Премиер , Домусчийски Президент ,Венци Стефанов министър на финансите = Лудогорец взима Шампионската лига , Слаия взима лига Европа , а на Боби Михайлов синчето става 1-ви във Формула 1 с Ферари !

32

Анонимен

преди 6 години

Кобрата може да е претендент само и единствено за Премиер на гетото наричано България !

31

Анонимен

преди 6 години

Кобрата да си се пребира в БГ . Бойко че го напрай кмет на некой областен град приключил е отдавна !

30

Майк Тайсън

преди 6 години

Ето пак Тайсъна:https://youtube/watch?v=8O63WmYveRU

29

Майк Тайсън

преди 6 години

Ето пак Тайсъна виж каква сила,мощ,животинска енергия,агресия има Майк;https://youtube/watch?v=F-ulJmNVISs

28

Майк Тайсън

преди 6 години

До 29 Да значи и ти не разбираш от спорт и генетика Кубрат има висок естроген в кръвта женските гърди и ленивата физиономия го показват погледни една тренировка на Майк Тайсън и една на Пулев,Тайсън:https://youtube/watch?v=oSFYNOOytdc,Кубрат:https://youtube/watch?v=tRwkJpjdpDA

27

Анонимен

преди 6 години

Майймуната говори колкото да не заспи. Скъсани мускулни влакна в гърдите елиминарт сумата и удари - дори с обезболяващи силата на удара няма да е същата. Какъв е смисъла за такъв мач освен ако не си там само заради парите? Точно! Направете си изводите! Кубрат щеше да изкара повече пари от този мач от колкото от който и да е до края на кариерата си - дори да го спукат от бой ко толко - да не го убие оня дето се клатеше като коледна елха подухвана от вятъра след като Влад го просна на земята баси

26

Майк Тайсън

преди 6 години

До 28 дядо не съм Тайсън но мога да те ритам както си искам това едно второ какъв силен удар имал Кубрат в първият рунд срещу Кличко нанесе няколко точни удари в брадичката на Кличко и не можа да го свали смях.

25

До майк тайсън

преди 6 години

Чичо, нито си майк а още по- малко си тайсън.Ако прочетеш внимателно коментара ще разбереш че Кубрат не се визира в него. Визира се неграмотният коментар на човека който се плаши от атлетичният Джошуа. Иначе за твоят неграмотен коментар относно Кубрат, то Кубрат няма бързина но определено има удар. Не е като на Тайсън но бе е като да няма удар

24

Наблюдател

преди 6 години

Първо помислих, че Пулев се е уплашил, ама за 4.000.000 лири все щеше да изкара няколко рунда поне. Може би наистина мисли да играе за победа и иска да е 100% здрав, кой го знае?

23

Анонимен

преди 6 години

Кубрат е джентълмен и взехте да му прилагате урвенски номера и той един път да покаже. Сега ще потренира и той колкото трябва теб ще те напердаши. В битка без стратегия е загубена битка, а това си е част от стратегията.

22

Майк Тайсън

преди 6 години

До 25 То пък Кубрат такава бързина и боен дух има че бягай а за Емилианенко да той беше машина за убиване ама това че чичо Митко е плешив и много потентен това не значи че и ти ако си плешив си много потентен.

21

Майк Тайсън

преди 6 години

Кубрат само името му харесвам нито има сила на удара нито бързина нито агресия.нищо едно голямо нищо мъж с генетично по-висок естроген в кръвта с женски черти на лицето и тялото и с походка на ленивец аз също бях за него когато се би срещу Кличко но фактите са си факти за мен Тайсън си остава най-класният боксьор за всички времена.Антани Джошуа ще прегази Пулев в това две мнения няма а ако Кубрат не се бие с Антани значи за мен е една карикатура!

20

До читател

преди 6 години

Ограмоти се малко на тема бокс и бойни изкуства. Не става въпрос за състезание по културизъм. Атлетичното тяло не гарантира нито бързина, нито техника нито боен дух.Фъодор Емилианенко е типичен пример за това че пишеш глупости!

19

Чарли Чаплин

преди 6 години

Трябва и да си малко хитър.

18

Читател

преди 6 години

Четем доста глупости тук,но едно е ясно - който и да е боксьор,като погледне тази снимка на истински атлет ,ще се свие в мръсния си ъгъл да мисли. Кой може и да си помисли дори,че Пулев ще издържи и един рунд срещу тоя звяр?

17

Анонимен

преди 6 години

много правилно го е казал човека, от страх или от нещо друго но едва ли някой вярва че заради някакво си разтежение се проваля мач за милиони, по-скоро е удобен и лесен изход от двубоя... остават много въпросителни и съмнения

16

Анонимен

преди 6 години

До 13 Кобрата щеше да получи 4 млн.паунда,не два както от начало обяваиха. Побоя които му нанесе Кличко ,Пулев беше премиран с 1,5млн.евро.Ако въпроса е бил до пари ,то тези неща се изясняват по време на преговорите,където Пулев е в правото си да откаже мач за тези пари.

15

До Терсенето

преди 6 години

Помниш ли Т.Стивенсон той беше най великият аматьор но не посмя и не го пуснаха да играе с К.Клей.Даваха му милиони но аматьорският и профи бокса тогава бяха различни.А по времето на Савон нямаше яки ,,тежки" АМАТьоРИ боксьори. А и в момента е така

14

До 14

преди 6 години

Много си прав!Този човек е без морал в спорта!Мишок който е менте!И понеже е менте никога нямаше пак да се покаже като с Кличко!И каква наглост в медиите и те зад него!Трагедия!