48

Анонимен

преди 6 години

Докато българката се мръщи сърдито срещне ли бял мъж. Предпочита си своите черни.

47

Анонимен

преди 6 години

Пари на вятъра. Не си струва.

46

Анонимен

преди 6 години

Исляма е най-обикновена секта.

45

Анонимен

преди 6 години

Заговорът за унищожаването на българите се развива нормално и по план.Сега ще ни накарат и да си платим.

44

Анонимен

преди 6 години

Колко е умилително да вярваш, че някоя е заченала непорочно. Трогателно е също да вярваш, че запалиш ли свещ и се молиш на картини като от време на време ги целуваш същите тези картини по някакъв начин ще ти изпълнят желания. По-добре *** лови златната рибка.

43

Анонимен

преди 6 години

Който не иска ислям да хваща пътя на....горе. Други посоки няма. Ислямът е новата световна религия.

42

Исмаил до Кратун

преди 6 години

Държавата ще даде до 500 000 лева за храма "Прокопий Варненски".... и още такива заглавия може да прочетеш колкото искаш?!?!?! Това са пари и от данъците на мюсюлманите....А какво дава държавата за българската религия Ислям??? Християнството е наложено на сила в България като са текли реки от кръв по заповед на цар Борис 1(100 000 българи намират смърта си) ...Батак е нищо с сравнение на насилственото христианизиране у нас и по света. Я ми кажи едно населено място на света където са станали хри

41

Кратун

преди 6 години

Ми да си събират дарения и да се издържат сами, бре! Нали са вярващи? Да пожертват нещо за вярата си! Християнската църква да не би да я финансира държавата? Никой не им е длъжен да им дава наготово. Турция им праща, защото по този начин си купува влияние в България. Тоя, в цялата си наглост сложил цена на услугите си. Иска 10 милиона годишно!

40

Анонимен

преди 6 години

Когато някой шалварест амуджа получи задача да се взриви някъде из България, тогава ще ги питам муслитата къде ще се смушат, защото българина ще ги подкара както си знае.

39

до Анонимен

преди 6 години

Който иска да изповяда ислям-да хваща пътя на юг.-----------Проблема не е еднозначен г-н Анонимен, а комплексен и многограмен!Въпроса е не дали сте вярващ християнин или атеист, а в това, че ние сами се отричаме от вярата си и я потъпкваме.Знаете ли, че в мюсулманските държави "атеизма" се счита за богохулство, а това от своя страна за най-висшето престъпление???Колко от вас знаят този факт????Не мюсулманите са виновни, че ни налагат своята религия, култура и традиции, а НИЕ!

38

Анонимен

преди 6 години

Който иска да изповяда ислям-да хваща пътя на юг.Без това скоро тази сатанинска религия ще бъде забранена в целия свят.Да хващат пътя докато не е станало късно.

37

Анонимен

преди 6 години

Да го издържат вярващите мюсюлмани в страната.

36

Анонимен

преди 6 години

Пoмaци информират, че техни съграждани се продават за по 1000 лв. на месец, срещу това да са мюсюлмани. Нужно е елиминирането на тази продажна дейност, с почването от самите продажни пoмaци.

35

Циник

преди 6 години

3 000 000 $ безвъзмездни за Сирия.... 500 000? за африканските шебеци 10 000 000лв. годишно за българските....Богата държава сме!

34

PD

преди 6 години

Естествено че ще се кълнат във вярност, към държавата. Европейските разпоредби са, за овладяване на религиозните централи и подчиняване на държавата. Понеже сме в периферията ще се пробват с някоя и друга провокация, но ДАНС работят. Естествено по големите играчи ще ги прибират в европейските държави. Такъв е плана. И ако, нещо не сте схванали идеята, спомнете си за Юзеиров, или както и да му беше истинското име.

33

Румен до 48

преди 6 години

Къде си чел тея работи,неграмотнико?! Мария е заченала като девица,а Йосиф се оженил за нея след това. А Бог Отец в кой старчески дом се е оттеглил бе недоправеняко, плод на пиянска чи..ия!? Нещо за Света Троица чувал ли си? Ама то с образование до 3 ти клас няма как да прочетеш друго освен Винету.

32

Анонимен

преди 6 години

В България има голям брой мюсюлмани, сигурно 1/3 от населението й.Всички те са работливи хора и съвестни данъкоплатци, тъй като Коранът забранява лъжата. Не са шмеркери и хитреци като повечето християни.Не разбирам защо и те да нямат право на пари от Държавата за да кръщават децата си, след като внасят в Държавния бюджет една не малка сума. Отделно роднините им от Турция дето им пращата милиарди евра годишно, които се харчат пак в БГ.

31

до 48

преди 6 години

Самотохристиянство е заченато от грях( Не прелюбодействай !) А какво е станало. Боготишъл(въпреки че не е бозайникиоплодил първата семейна жена и сложил рога на мъжът и. После доброволно сеоттеглил в старчески дом и доброволно предоставил своя трон на наследника сиИсус

30

Анонимен

преди 6 години

Муслиманството е тумора на планетата, трябва да бъде изкоренено веднъж и завинаги

29

Анонимен

преди 6 години

Какви религии, какви пет лева... В 21 век сме, бе, хора!!! За всички религии се отнася! В Средновековието ли ще се връщаме?!?!