49

Анонимен

преди 6 години

Бат`Бойко мисли за нас - си казаха във Факултето и доволно потриха ръце, като разбраха за бронзовата къщя.

48

Анонимен

преди 6 години

Тъй, тъй, соц сградите били грозни, на ви сега модерно демократично изкуство.

47

Анонимен

преди 6 години

Сега паметника пред НДК вече не ви се струва толкова зле, а? :D

46

Дзъ

преди 6 години

W T F

45

Анонимен

преди 6 години

И сега като му ревнат бездарните родни светила в изкуството-професори и академици щото за тях няма да има сладка далаверка с милиончета!

44

SS

преди 6 години

ей така се перат пари с такива паметници, да не се окаже после че е от кьораво джилязо ама по цени за бронз? и някой прибрал едни пари нал тъй?

43

Don't worry

преди 6 години

Това нещо ако е от бронз, няма да изкара и 24 часа.

42

Елена

преди 6 години

Ще падна от смях !Близо до нас в Бургаския Меден рудник има изоставена желязна конструкция на училище ,което никога няма да бЪде построено.Ще им я дадем безплатно.НЕКА НИ ОТЪРВАТ ОТ НЕЯ!

41

Бар рамбо

преди 6 години

Някой май ще си "бере" бронз. Сетете се сами кой.

40

Румен до 41

преди 6 години

Прав си! Хората обичат да плащат за чалгакултура. Предлагам Явашев да го опакова това скеле и да го предоставим на "разбиращите" от култура да цъкат от възторг и да плащат.

39

Анонимен

преди 6 години

Да ви светна нещо...Това "нещо" ще седи до края на 2018 г, а не за постоянно. Финансирането му е осигурено от частни колекционери и фондации, т.е. нито общината, нито данъкоплатеца ще плати за него. След края на 2018 г. отделните му компоненти ще попаднат в различни колекции и музеи. Вероятно много от вас биха нарекли и плаващите кейове на Кристо безумие, но те генерираха милиони в Италия...Човекът иска да го реализира в България точно защото е патриот, в противен случай ще бъде във Виена...

38

Вуте

преди 6 години

До ШопоА правописа?

37

От мен до Фандъкова

преди 6 години

Моля Ви, много ви моля някой да предаде на Фандъкова!Айде стига толова с глупостите, че станаха многоооооооооооооооооо!, бе !Абе няма ли какво рационално да направите, че стигнахте до това недоразумение ?Моля ВИ много ви моля не реализирайте това недомослие !

36

ДА

преди 6 години

До АнонименБузлуджа и Копринка не ви ли стигат да ги опикaвате, ами и мавзолей искате?Не!Стига ни Цанков камък!

35

коментиращ

преди 6 години

Към 2013 г. се опитаха да я цвъкнат във ВТ. Слава Богу, не успяха! Дано и сега така!btv.bg/video/shows/cool-t/videos/za-bronzovata-kashta-vav-veliko-tarnovo.html

34

ХАХА

преди 6 години

Аз мисля,че по-добре е ,да се издигне паметник на Бакърджиев,дето на три пъти едва разруши мавзолея.Това щеше да е една голяма атракция за туристите,сграда,която да се използва за нещо рационално.Но кой ти мисли!Тоя ще остане в историята с тази глупост-няма да го забравят!сега ще вдигат бакърени паметници!Кой го знае тоя архитект колко парички ще лапне и кой ли го е уредил!?..

33

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 28искам си мавзолея обратно !!!Бузлуджа и Копринка не ви ли стигат да ги опикaвате, ами и мавзолей искате?

32

офф

преди 6 години

Честито на софиянци, ще се сдобият с нов петоъгълен шесто..уйник.

31

Анонимен

преди 6 години

Абе каква е тази поредна тъпня, която ни гласи картофената принцеса?!?Кому и за какво е нужно това странно нещо?Няма ли по-добро приложение на 120 тона бронз?А и този "българин" дето си е забравил името и предпочита да се нарича -off как така го натресоха точно в центъра на мястото на мавзолея?Айде OFF!Само за простотии се сеща управлението на София!

30

Румен

преди 6 години

Лелеее що бакър ша има за бране братчед!