29

Анонимен

преди 6 години

Сещам се за приказката за царят, който убил старците, защото били в тежест и как единственият старец, скрит от своя син, решил проблема с липсата на жито.Ама то не става когато имаме управник, който рита само мачлета и вдига щанги, треба и да се чете и да се мисли ПРЕДИ ДА СТАНЕ БЕЛЯТА, после-пътища много.Българи, ние сме оцелели при не един тирани, борисов и партията му, не е този, който ще ни затрие.Лека вечер, гордея се, че съм част от този народ.

28

До 25 Анонимен

преди 6 години

Българинът работи профилактично по 12 часа на ден за 400 лв месечно. Защо като отидат да живеят в други държави здравето им се подобрява не е ясно ?!

27

Анонимен

преди 6 години

едно време викаха"сетила се Мара да се побара"...че и ние ...

26

Анонимен

преди 6 години

Важното е да се папат филии с мас. А цар Боко нека си пердаши сиджуците. Калпавия материал да мре.

25

Helleborus

преди 6 години

Държавите все повече развиват профилактиката и алтернативната медицина. По едно време производителите на лекарства бяха почти забранили да се споменава за лекарствени растения, но това вече се преодолява от ядосаните и натровени от медикаменти хора. Ние имаме ли квалифицирани фитотерапевти? Аз не знам такъв кабинет около моето местоживеене. Изнасяме си и богатствата от мед, билки, гъби, защо няма квота, която задължително да се реализира тук? Възрастните хора ядат джънк, маргарин и десертчетчета

24

Анонимен

преди 6 години

Ама как така, здравето на българите било заплаха за сигурността на страната ни? Нали само преди месец най-авторитетно ни заявиха,че най-голямата заплаха за страната ни е Русия.

23

Анонимен

преди 6 години

Лошото здраве се дължи предимно на пренебрегване на профилактиката, което пък от своя страна се дължи на пpocтотия.

22

Циник

преди 6 години

Сетила се Мара...да се побара!Да нсЪ притИснява прИмиера....здравепогазването е яко...Оцеляват само най-жилавите - роми!

21

Helleborus

преди 6 години

Трябва ни доктор Оз. И министерство, което да мисли отвъд цифрите. В Индия, например, тъй като населението е бедно и нищо не може да промени това, министерството им е развило хомеопатията. Ако в една болница има пет етажа, четири са с хомеопатия, а лекарства за богатите. И все пак постигат ефект, а лекарите им идват тук да учат нашите. За *** говорим, дори те мислят. България може да развива фитотерапията, най-старата терапевтична школа. Не знам да има земя по-богата на билки и лечебни храни

20

Анонимен

преди 6 години

Кабинета искал повече НАТО в черноморския басейн.А не иска ли кабинета да станем 51-ия щат на Америка,за да е по-сигурен?

19

Анонимен

преди 6 години

Един етнос обаче се лекува с нашите осигуровки, които и безработните плащат в каца без дъно.Освен това лекарствата са толкова некачествени, колкото храните на нашия пазар. Може би само животоспасяващите не са менте.

18

/./

преди 6 години

Нали тиквун каза че няма да лекува тези без осигуровки? Хората нямат работа, следователно нямат осигуровки, следователно няма да ги лекуват, следователно ще мрем и после заплаха сме били. Точно заради тиквун нямаме работа, вече 10 години е на власт и нищо не се е подобрило в тази страна. Работа няма или ако има е за 400 лева. 2004 година работих като барман и получавах 400 лева. за 13 години месечните възнаграждения са се покачили с 60 лева. А за цените колко % се покачиха, няма да говорим......

17

Анонимен

преди 6 години

Като направят потребителската такса 6.50 съвсем здрави ще станем,ще се лекуваме по интернет и по старите бабини рецепти,а после защо смъртността растяла!

16

Анонимен

преди 6 години

открили топлата вода - че здравето е вързано с националната сигурност го е знаел още Хан Аспарух

15

Анонимен

преди 6 години

а източването на здравната каса да не би да зависи от мен. Само със стратегии няма да стане

14

Анонимен

преди 6 години

Спете спокойно деца...Блейте още...Най-бързо изчезващата нация в света!Рупайте демократичните ценности...

13

Анонимен

преди 6 години

Най-после някой във властта да го каже едно към едно - че здравето на хората е разклатено и че това е опасно за цялата страна. евалла

12

До 9

преди 6 години

И аз се опулих от подобна глупост.Дали този,който го е написал е бил в добро здраве или във временна неадекватност следствие на неподходящи илачи или други "здравословни"стимуланти,един господ знае и автора също.

11

Анонимен

преди 6 години

Излиза, че здравето на българина е заплаха за националната сигурност - колкото по- болни, толкова повече сигурност.... Дяеолът е в детайлите , нали? Авторе....

10

Анонимен

преди 6 години

Според Борисов излиза, че българина е опасен сам за себе си?