38

до 35

преди 6 години

а бе немският пенсионер пенсията си от немският пенсионен фонд ли си я получава?? парите в този фонд идват не от ес а се внасят от немците .и немеца получава повече не защото ТРЯБВА а защото в техният фонд немците внасят повече !!и люксембургският учител не получава заплатата си от ес а от бюджета на...люксембург който е много по-голям от българският бюджет не защото ес го пълни а защото постъпват повече пари от данъците в люксембург .това е математика е не несправедливост .

37

Анонимен

преди 6 години

"прибавим и шведите които така шетат из ес мисля , че ще имаме поне 65% за ес"Ти не ми теоретизирай вероятности. Кажи кога ще има референдум. После брой и сметай колкото си искаш.

36

Анонимен

преди 6 години

"вайтъ троймен...на теб специално по 2000 ще ти дават.."На тебе сорроссс вече ти дава, трай си.

35

Анонимен

преди 6 години

С какво немският пенсионер или социално слаб са по-добри от българските такива, та трябва да получават повече? А люксембургският учител 14 пъти по-умен ли е от българския, та получава 14 пъти по-висока заплата? Всеки който защитава тази несправедливост автоматично се признава за по-долна категория човек или изттривалка и слуга на атлантическите си господари.

34

до 32

преди 6 години

вайтъ троймен...на теб специално по 2000 ще ти дават..

33

до 31

преди 6 години

понеже явно българският не т е майчин език да разясня. казах всички камилари...дето си бият челото в земята като не им харесва да се разкарат от европа. европа е дом на европейците а тия са гости-навлеци които искат и референдум да организират в чужда къща!!! над 3 млн българи работят в ес,издържат още 500 000 в България и поне 50 000 учат в ес. та при един референдум ще имаме над 51% за ес.... ако прибавим и шведите които така шетат из ес мисля , че ще имаме поне 65% за ес

32

Анонимен

преди 6 години

"представяш ес да направи българите по-богати ?? освен да раздава по 1000 евро"Точно това очаквам. Щом го прави за камилари от Афганистан, Ирак и Сомалия ще трябва да го прави и за нас. Иначе е расизъм и дискриминация.

31

Станой от Ахелой

преди 6 години

"изберете къде да емигрирате-турция,СА,иран ,ирак....просто не ни казвайте как да живеем"Тия неща не се ли решаваха с демократични методи като референдуми примерно? Май ти си тоя, който казва кой къде да емигрира и къде да живее. Ама ние не сме и очаквали друго от нагъл евроатлантик. Само другарят Путин лекува вашето заболяване с бой до откат. Ти и подобните ти сорошшоиди може да емигрирате в Норвегия, Финландия или където другаде искате на маййната си. България не желае Нато и ЕС. Ясно ли е?

30

до 29

преди 6 години

я разясни как си представяш ес да направи българите по-богати ?? освен да раздава по 1000 евро на човек месечно друго не се сещам.ако очакваш някакъв си съюз да ди дава гратис пари...или , че самата държава е длъжна да направи всичките си граждани богати...ами ти си за саудитска арабия !!

29

Анонимен

преди 6 години

"Дори и да се разпадне ЕС няма да се реши проблема бедни/богати."Напълно си прав, но проблемът поне ще е един, а не два като сега. За какво ни е този ЕС като така или иначе ще сме си бедни.

28

до 21

преди 6 години

ами никой не те държи на сила в ЕС. ти и подобните ти камилари може да изберете къде да емигрирате-турция,СА,иран ,ирак....просто не ни казвайте как да живеем

27

Александер Фол

преди 6 години

"Украйна тя си е на украинците"А украинците са на 80% траки, тоест българи, следователно Украйна е България, нали така!

26

Анонимен

преди 6 години

Това, че една изкукуригала баба управлява един странен народ (поне за мен), не означава, че ЕС е лош. Всъщност проблема е в цялата капиталистическа система, от която забогатяват определени кръгове, а народа е беден. Дори и да се разпадне ЕС няма да се реши проблема бедни/богати.

25

Анонимен

преди 6 години

ВЕЛИКОБРИТАНИЯ ИМА 2.7 ТРИЛИОНА БВП И ВСИЧКИ Я ИСКАМЕ ВЪН ОТ ЕС :DТА ЩЕ НИ ПУКА ДАЛИ АВСТРИЯ ИКОНОМИЧЕСКОТО ДЖУДЖЕ, ЩЕ Е ВЪТРЕ ИЛИ НЕ :DАЗ СЕ ПЛАША АКО ДЪРЖАВИ КАТО ФИНЛАНДИЯ, ШВЕЦИЯ И НОРВЕГИЯ КОЯТО НЕ Е ЧАСТ ОТ ЕС НО Е ЧАСТ ОТ ПАЗАРА НА ЕС НАПУСНАТ!!!ИНАЧЕ ДОКАТО ГЕРМАНИЯ Е В ЕС ВИНАГИ ЩЕ ИМА ЕС!!!ПУТЛЕРОЦИДИТЕ МОГАТ ДА ПУКНАТ ОТ МЪКА :D

24

До Край

преди 6 години

То на немски и Франция е Франкрайх, по силата на твоята логика излиза, че тя е Южна Германия. Що се отнася до Украйна тя си е на украинците, а сибирските *** могат да припознават за свои само "Мъртвите Сибирски полета" .... !!!

23

СТРАНДЖАТА

преди 6 години

Влюбен съм във Владимир, богатирът от Сибир, моят идол и кумир на земята носи мир.

22

Анонимен

преди 6 години

Само олигоффрен може да нарече Австрия икономическо джудже.

21

Анонимен

преди 6 години

Европейският съюз генерира само насилие, дискриминация, расизъм и популизъм. Време е да се разпада по естествен път за да няма патаклами. Айде ауфидерзеен, госпожо Тоталише Изперкел.

20

Анонимен

преди 6 години

До АнонименНЕУДАЧНИКО!!! АВСТРИЯ Е ИКОНОМИЧЕСКО ДЖУДЖЕ АКО ЩЕ ДА ИМА БВП 500 МИЛИАРДА!!!!ЗА ЕС АВСТРИЯ Е ИКОНОМИЧЕСКО ДЖУДЖЕ!ЗА ТАКИВА КАТО НАС АВСТРИЯ Е ИКОНОМИЧЕСКИ ГИГАНТ :D МАЛКО ЖАЛКО СЪЗДАНИЕ :D

19

Анонимен

преди 6 години

До АнонименДжудже си ти,или мозъкът ти е на джуже от приказката за Снежанка,че да не обиждаме малките хора.С БВП от 350 млр евро ,отнесен към числеността на населението си,Австрия е съизмерима с Германия.Какви сме ние тогава с десет пъти по-малко пари и при еднакво население.Сигурно *** или миризливки.Австрия е може би най-уредената и спокойна държава от ЕС.Дай боже и България след 100-200 години да се доближи до нивото на Австрия.Но малко е спорно дали ще съществува дотогава.