34

Анонимен

преди 6 години

До П.Петровами то хубаво ама аз току-що си купих хляб в Италия за 2.90 евро кг. Италианците да врякат защо хляба в БГ е 0.60 евро????

33

Анонимен

преди 6 години

Ау , Откриха топлата вода, от години се знаеше , че българският народ е тровен с некачествени храни , НА ВИСОКИ ЦЕНИ, ей лицемери ,какво се правите на ощипани булки , вие участвахте в тази далавера като дистрибутори на тези *** и станахте милионери на гърба на собствения си народ , а тези ,които искаха на родна земя да произвеждат качествена храна, с хиляди административни хватки ги накарахте да се откажат

32

123

преди 6 години

Ако си вземете хранителен продукт, примерно произведен в Германия съдържанието е написано на няколко езика. Най-често тези езици са на страните от бившия източен блок - Полша, Чехия, Унгария Сърбия, Словения, България, Румъния. Това предполага че продукта за западна Европа е друг спрямо този за Източния блок.

31

Голям прос

преди 6 години

Навремето си имаше контрол. Сега е безхаберие. Ама и тия които внасят *** ядат от същото, само че по-скъпо. И си мислят че живеят.

30

П.Петров

преди 6 години

Ами влиза се в един Кауфланд в Австрия, купуват се продукти, които се продават и в България, сравняват се цените и качеството и списъкът се публикува . Марки с разлика в качеството се забраняват за внос 10 години и така. Какви комисии, какви брюксели?

29

Анонимен

преди 6 години

Унгарците са хора реалисти, за което и ги уважавам. Не са като нашите евроатлантици. Всички европейски стоки за пазара за източна Европа са с по - ниско качество, а някои са си откровено токсични и канцерогенни. Не само храните, а и стоки за бита, коли, битова химия, парфюмерия, козметика, строителни материали, каквото се сетите. Най - елементарното моментно лепило германско производство за източноевропейските пазари е различно. Как не сте го разбрали досега? Тровят ви и ви разболяват умишлено.

28

Анти ГЕРБ

преди 6 години

"Настоявам за европейска гражданска инициатива с 1 милион подписи, които да накарат Европейската комисия да започне промяна в законодателството, добави омбудсманът. И защо трябва да се събират подписи, за да се размърдат мързеливите чиновници в Брюксел. Нали законодателството им е работата. Нали за това получават колосални заплати. Нима аз за да отида на работа и да я свърша населението в България събира подписи. Що за цинизъм е това.

27

риторично

преди 6 години

До КосюРаботата е там, че е некачествено и скъпо едновременно.Не прочете ли статията?

26

Анонимен

преди 6 години

иван пешев ще правим бойкот когато получаваме германски заплати , с 460 лв няма какво да бойкотираш иначе глад ...

25

Анонимен

преди 6 години

До нема мърданеЛично аз чакам оловния дъжд, щото след него щяло да вали само злато и сребро. Да не съм капо, а и да се пооблажа от вересиите на кемтрейлса.

24

Анонимен

преди 6 години

В Германия има и е публично и влизаш в сайта и виждаш на всеки продукт негативните или позитивни страни,не само на храните,но У НАС НЯМА такъв побличен,независим сайт.Имат дори собствена,независима лаборатория за изследвания.Може и лично да изпращате продукт за изследване.

23

Анонимен

преди 6 години

До АнонименАми защо не се направи единен регистър и там да се пишат марките, производителите, стоките, вносителите и веригите, които ги търгуват. Така ще имам право аз и семейството ми да правим информиран избор и аз да решавам дали да бойкотирам такива тарикати. Въпростъ е риторичен... ние сме в еврозоната само, за да ни доят така че не оч...............В Германия има и е публично и влизаш в сайта и виждаш на всеки продукт негативните или позитивни страни,не само на храните,но У НАС НЯМА

22

Анонимен

преди 6 години

Ами защо не се направи единен регистър и там да се пишат марките, производителите, стоките, вносителите и веригите, които ги търгуват. Така ще имам право аз и семейството ми да правим информиран избор и аз да решавам дали да бойкотирам такива тарикати. Въпростъ е риторичен... ние сме в еврозоната само, за да ни доят така че не очаквайте нищо хубаво...

21

Косю

преди 6 години

Е производителите на храни какво да правят, като пазара ги натиска да произвеждат евтино. Ако е качествено, то ще е скъпо и няма да се продава. Такава е капиталистиеската действителност.

20

Анонимен

преди 6 години

До 16Ами там нямам кой знае какъв избор, но имам кана за филтриране и с нея ако и каквото се филтрира, пак добре. Не че вярвам сляпо, но все пак се успокоявам, че правя нещо.

19

Анонимен

преди 6 години

До онбашиятаАбе,предпочитам българско или европейско,спомням си преди години как отровиха хората с турски домати и картофи,пълни с нитрати на максимум. Докато в Европа все пак има някакъв контрол и има къде да се оплачеш.

18

Иван Пешев

преди 6 години

Бойкот ги оправя тези , не им купувайте тъпотиите , нашите производители и те се научиха на мошенгии , няма вафли на пазара без палмово масло , да го духат няма да им ядем *** да фалират да се бесят да правят каквото си искат но няма да позволим да ни тровят.

17

Косю

преди 6 години

Такава е капиталистическата храна и няма как да е друга.

16

нема мърдане

преди 6 години

До Анонимен 13Ами как се справяш с Бария и Алуминия в дъжда, ами Урана и флоура у водата..?

15

Анонимен

преди 6 години

Никой да не си въобразява,че подсладителите са по_безвредни от захарта!Напротив!Само ако сте деабетици заменяйте захарта с подсладител или я избягвайте по принцип.