61

Ужас123

преди 6 години

Хора, вие нали не си правите илюзии, че този самолет ще лети?Ако някой от вас си го е помислил това... жалко! По света се прави ремонт на стари самолети, които после наистина летят, но това се прави на разни от типа на Ла-5, Як-3, Антоновки, DC-3, P-39, Fw 190, Avro Lancaster, Spitfire и тем подобни, само защото на повечето от тях двигателите са абсолютно подобни като на леки автомобили и често са взаимозаменяеми. И може ремонт да се направи дори в обикновен гараж. Самолет като Су-22, не може!

60

Анти ГЕРБ

преди 6 години

Може да бомбардира и Банкя, а на връщане и парламента.

59

Анонимен

преди 6 години

Да ходи да бомбардира Сирия! Всички, които имат самолети, го правят. Значи има някаква далавера в това.

58

345

преди 6 години

До Анонименработил е в данъчното

57

Анонимен

преди 6 години

В странна държава живеем, за да караш такси титрябват 10 папки с документи,но пък можеш ей така да си купиш и регистрираш боен самолет за50 хилки

56

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 41Не изваждай на показ тъппотията си! Самолетът беше между най-добрите в своя клас, във всеки случай превъзхожда почти по всичко американския А-10 Тъндърболт.

55

11

преди 6 години

За скраБББББ? МБУАААХАХАХ-ХАХАМБУАХ!

54

Анонимен

преди 6 години

УжасТ!

53

Анонимен

преди 6 години

бас хващам че тоя "бизнесмен" е някое бивше партийно величие

52

Анонимен

преди 6 години

Ей, това е българския работодател. Иначе врещят като опарени, ако поискаме увеличение на заплатата с 50 лева на година.

51

Анонимен

преди 6 години

А, кой наряза за скраб и продаде самолетите? Държавата ли или частни фирми и не трябваше ли с тези пари да се купят нови? Къде потънаха парите от продажбите? Ей, това е за разследване и прокуратурата!!

50

Анонимен

преди 6 години

Теглото на този самолет в зависимост от модификацията е между 12 и 14 тона, като се има в предвид че в него се използват различни сплави с доста висока стойност е абсолютна безотговорност и прахосничество да се продава за 50 хиляди лева,при положение че той за вторични суровини да го дадете щевземете поне 2-3 пъти повече, но случващото се е показателно за изцяло неадекватното командване на ВВС през последните години, а още по-жалко е че един от тия командващи ни стана президент

49

...

преди 6 години

Не, че нещо *** некак си целата работа понамирисва! Сега не знам точно, но си мисля, че един такъв бомбандировач в прилично състояние ремонтиран на пазара със сигурност струва да речем над едни 10 милиона долара! Сега ако си го купил за 50к лв и си го ремонтирал да речем за още 50к лв се пита каква ше ти е печалбата накрая!?

48

taipai

преди 6 години

До Тъпанарработниците на минимална заплата , но и нея не дава . спестява за нов самолет навярно

47

до 34

преди 6 години

Ако малко се беше поинтересувал, щеше да знаеш, че по света (най-много са в САЩ) доста богати хора си купуват военна техника. Основно бронетанкова, но и много друга. Възстановяват я на 100% и даже си организират военни игри, като си плащат за ползване на полигон. И те си правят кеф, и държавата прибира доста пари, щото таксите за полигоните са големи!

46

Анонимен

преди 6 години

ако това нещо лети и може да бъде регистрирано ще струва много, но дори и за декор в градината, ако е автентичен пак е ценен. Купувам си много стра мерцедес и ме питат за какво ми е. Е как да му обясня?

45

лъвче

преди 6 години

Туньо имаше руски танк и беше най-големия в отбора.Този бизнесмен е патриот като него.

44

Yoan

преди 6 години

"Част от самолетите бяха продадени зад граница, а другите- за скраб." А, държавата ли ги продаде или частни фирми и къде са парите от продажбите? Ей, това е за прокуратурата и за разследване!!!!

43

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 37"Глупавите поляци имат 80 такива самолети все още на въоръжение."Хич не са глупави поляците, защото ги използват най-интензивно в селското стопанство за дълбока есенна оран.

42

Анонимен

преди 6 години

Е сега разбрахте ли защо Русия нападна Украйна а не Полша? Ами много се страхува от 80-те руски дарака СУ-22М4 на въоръжение в Полша.