104

Анонимен

преди 6 години

Ех крумови закони, къде сте....

103

лекуващия

преди 6 години

да взима един пистолет и да гледа да няма свидетели!

102

epic

преди 6 години

Статията е чудно написана. Ако бяха казали кой на кого е отправил забележка би било добре . Независимо кой е отсреща , като направиш забележка като нормален човек няма никакъв проблем :D

101

алоу 123-ииии

преди 6 години

Абе 123-ти иииииии, много ги биеш по форумите бе мъъъъъъъъъъъъъж

100

до 123

преди 6 години

Ти си клавиатурен бияч - клоун

99

123

преди 6 години

Тоя *** ше попадне на някой като мене и няма да го спасят връзките му. От оня свят няма да го върнат.

98

Шyкapия

преди 6 години

Планетата на мaймунитe

97

Анонимен

преди 6 години

няма смисъл да чакат полиция и съд, оттам нищо добро няма да дойде. Като го знаят кой е, плащат на няколко шведи по 100 лв, и тоя става инвалид за цял живот. Като няма кой да налага цивилизация по тази шир, действа закона на джунглата.

96

Анонимен

преди 6 години

щом има близки в полицията случаят щв се потули 100процента а после искат от нас обикновенните хора с нашите пари от данъците да им се вдигнат заплатите много хора се питат ЗАЩО С КАКВО СА ЗАСЛУЖИЛИ

95

Гражданин на държава

преди 6 години

До АнонименЖелая Ви подобна радост.

94

Анонимен

преди 6 години

До 119Затова преди да слагаш "етикети" на сънаодниците си - вникни какво пишат!Между другото - най-смешното е, че такива "патриоти" се явявате - баш под статии , като въпросната!Закона на джунглата ви харесва....поне докато някой бабаит не избие зъбите ви...за отнето предимство!Остани си със здраве...Докато е възможно!

93

Гражданин на държава

преди 6 години

До до 112Никой не оспорва проблемите, тук става въпрос за омразата Ви. Която е безсмислена. И тръгвайте на работа че път Ви чака. Или сте си взели Day off. Xaxa.

92

до 108

преди 6 години

Кво, втълпяваш ни, че тоя сам се е бил, и е луд.Ами какво да ти кажа - освен да ти пожелая да ти се случи същото.(без да ми пука, даже ше се кефа)

91

Туск

преди 6 години

Ито, затова винаги си нося берета 92а с мене. Да видя как ще ме нападне.

90

до 112

преди 6 години

Хм...защо ли я мразят? Ти гражданино как мислиш? Ако изобщо мислиш де!Дали са разчувствани от акушерките дето млатят новородените с бутилки в главата? Или от мутрите, които никога не са изчезвали? Или от прекрасната здравна система?Или от асеновградските ромски бабаити?А? А гражданино....от село!

89

Анонимен

преди 6 години

Разабирам човека, има право да направи забележка на ***. Но, тези *** са много агресивни. Такива ги има навсякъде - паркират безпардонно. Друг е въпроса, че полицаите с патрулките хем ги виждат тия, хем не ги санкционират. Много е просто, ама много е просто. Има стотици места, където просто полицейската кола като мине, пише акта, прави снимки и ги праща в общината. Всичко е въпрос на желание и организация. Техниката бързо ще се изплати от тези актове, но няма воля.

88

R

преди 6 години

Ако някой, срещне някой в цъфналата ръж и халоса този някой , някого веднъж. То нима ще знае всякой, де, кога, веднъж, някого халосал някой в цъфналата ръж....

87

много ясно

преди 6 години

че няма да си понесе последствията, това е нещо нормално. Хората не свикнаха ли вече?

86

Гражданин на държава

преди 6 години

До АнонименНе разбирам защо всички, които са емигрирали толкова мразят България. Нали си,, живеете " добре, ами спрете да влизате в български сайтове и утопията Ви ще е пълна.

85

до Гражданина от сел

преди 6 години

***...на 2 туби от София....само гледай да не ядосаш някой ром...че ще те четем из криминалните хроники! Пропаднала държава - избивате се като плъ хове в кофа!