15

Гьоте

преди 6 години

Бях наскоро в Германия. Ходя често във Франция. Това са високоразвити държави с християнска цивилизация, които имат качество на живот, несравнимо с 95% от останалите държави извън ЕС. Вярно е,че има много чужденци, някои от които, особено с чувалите на главите и ромите са неприспособими, но те не могат да променят държавите. По-скоро държавите им образоват и променят дечицата.

14

Циник до 17 и 18

преди 6 години

Селянин преточи ли зелето?Пренесе ли въглищата в мазето?Ръб трият ми коментарите - типично за сайта!Иначе пак ще те кача на члена , и ще те поразходя!Разбираш ли ръб?:-)

13

Анонимен

преди 6 години

Австрицийте ще изберат Курц еврокурника ще се се разпадне полека-лека австрийците ненанвиждат немците заради ВСВ.

12

Циник до 15

преди 6 години

Миналата неделя бяхме в Офенбах....всичко е така - Офенбах е турско-ислямски! Както и Ессен...и много други вървят натам!

11

до 14 Циник

преди 6 години

Колега бедна ти е фантазията какво е положението в Офенбах, квартал на Франкфурт на Майн. Там 90% са ислям и африканци, като минавам там имам усещане, че съм в някоя арабска държава а не в Германия. От пословичната немска чистота и ред е останал само спомен. Мърсотия по улиците а във влаковете не ми се говори.

10

Циник

преди 6 години

Тепърва ще става интересно - Мурксул и Макарон започват директен внос на африкански, и арабски шебеци....Да видим как ще реагират австрийците, когато влаковете с абаносови мазни африканци започнат по разпределение да изсипват ордите на гарата във Виена!

9

Веско

преди 6 години

До Анонимен 2ВСИЧКИ са расисти! То си е заложено подсъзнателно. Възпитание, любопитство, образование... могат да потиснат расизма, но него си го има.

8

Анонимен

преди 6 години

Аста ла виста, гербери!

7

Анонимен

преди 6 години

Най после нормален патриот в ЕС. Евролиберастите са в паника. Дано си спази обещанието "нито един емигрантски крак да не стъпи в Европа"

6

ГАДОРЯН

преди 6 години

Браво Арни! И като политик си добър. И като спортист и актьор. Евала.

5

Социалис

преди 6 години

Туй е некаква дезинформация.Нали др.Станишев каза ,че социализъма шъ победи в Европа.

4

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 2Хи-хи-хи......амчи разбира се, че ТАСС ще цитира!!!! Да не искаш да препечатва "фейк-нюз"-четата на разни там снн-чета и нбс-та или още не знам какви си напълно ангажирани и безнравствени драскачи! Че те ДАЖЕ ВЕЧЕ И У НАС СЕ УСЕТИХА КЪДЕ е истинската информация!!!!

3

Исмет

преди 6 години

Ттесзи расисти ниамат миасто вб парламента воааа

2

Анонимен

преди 6 години

Айдеее, и тоя след няколко стотин години си искара кирливвите ризи че е расист! От днес на татька вече не см му фен.

1

анонимен

преди 6 години

успех на гн курц надеждата ми е вьв вас