97

еха

преди 6 години

СЛЕД , КАТО СЪС САТРАПА АСАД ИЗБИХА ПО -ГОЛЯМАТА ЧАСТ ОТ 330 000 -те СИРИЙЦИ ДЖУДЖИ ОТ ФИЛХАРМОНИЯТА ИСКА ДА ОПРАВИ СИРИЯ !!!!!! Този юнак е безнадеждно увреден милиционер ........

96

Русия е лъжа

преди 6 години

До вчера се пишеха славяни, сега се наричат викинги ... последно и те не знаят какви са :)))Угро-фини, владяни 400 години от монголците, това са руснаците. Аллкохолици.

95

ФАКТ!

преди 6 години

До АнонименВервай си вервай си!

94

Анонимен

преди 6 години

Русия е по-бедна от Италия !Толкова за развитата русия.Живеят в средновековието, пият Бояришник, пушат махорка и не изтрезняват.Най-бедната азиатска държава, след Бангладеш са.

93

ФАКТ!

преди 6 години

До РусияИстинската Русия е бързоразвиваща се технологично и индустриално богата на ресурси държава заемаща огромна площ и с умно и високоподготвено население!Явно приказваш за Запада мъджахидините бяха създадени от полският ***.астин Бжежински да се борят със СССР в Афганистан!Комунизма е създаден от гнусните жи.ове мейд бай Ленин живял в Швейцария(Запад) концлагерите са ваша разработка също първите в Сащ срещу индианците.Бежанците са продукт на ефреина Шаркоши убил Кадафи който ги спираше.

92

Русия

преди 6 години

Русия създаде концлагерите, муджахидините, ИД, комунизма, беднотията, алкохолизма, фашизма и бежанците в ЕС!Това е истинската Русия!

91

Аз

преди 6 години

98,не се ядосвай нормалните хора знаят истината,САЩ и запада подкрепят терористите и ИД,а Русия им развали плана и изтрепва г.адовете.

90

Дааа

преди 6 години

Вчера САА с подкрепата на ВКС на Русия,са освободили от ИД,град Меядин.плачете кучета....

89

Русия

преди 6 години

Що за и диоти сте кой спаси света от ИД.Русия и Путин или Тръмп и Сащ Кажете кой??????

88

Анонимен

преди 6 години

Руснаците бягат от Русия.Заселват се дори у нас, което значи, че в България се живее мнооого по-добре!

87

Анонимен

преди 6 години

Провал - това е името на руснаците.Провалиха се във всичко!През цялата си история.

86

Ясно пиндорси

преди 6 години

93% от територията на Сирия е вече свободна от терористите и да лаете и да квичите това е факт.Благодарение на Иран и Русия.

85

Анонимен

преди 6 години

Русия никога няма да бъде нормална.Няма нормален народ, който да създаде нормална държава там.Само алкохолици.

84

Анонимен

преди 6 години

Русия е велик пример за глупав народ и голяма бедност, докато лежиш върху богатство.

83

Поклон

преди 6 години

Дълбок поклон на Русия която избива терористите в Сирия и така спасява света от тях,няма да коментирам глупостите който пишат някой,явно имат проблеми на психическа основа.

82

Анонимен

преди 6 години

В цялата Русия ома 2 града - Москва и Ленинград.Другото е кал, бедност и нещастен живот, полят с лосион за вана, антифриз и Тройной одеколон.

81

Анонимен

преди 6 години

Русия, Куба, С. Корея, Венецуела - бедняци комунисти.Това е комунизма.А Монако, Кувейт и Люксембург са едни градчета, но мноооого богати !Защото там нямат комунисти и руснаци.

80

Анонимен

преди 6 години

Цялата Русуя е по-зле от Сирия и Афганистан - гледайте в Ютуб.Жизнь в Россия - реалния труден живот на руснаците.Тия живеят в 11-ти век !

79

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 87Абсолютно ! Събориха Алепо после айде идвайте да строим наново

78

Анонимен

преди 6 години

Психопата Путин иска някой друг да възстановява градовете, които неговмите соколи от ВКС разрушиха до основи. Няма да стане! Руската *** да отделя от бюджета си за да възстанови пони материалните щети, които нанесе спасявайки *** на касапина Асад. А най-добрия вариант е Сирия да се раздели подобно на Германия и по възстановяването да си проличи, кое е възсатонвено от руските *** и кое от Запада.