47

77

преди 6 години

Сега като водещ на политическо предаване Тодоров ще е много по-опасен за продажните политици и журналисти.

46

The big щепсел

преди 6 години

Герберски цъвултянин!

45

шайка 3 2 1 0

преди 6 години

До Анонименнадей се, няколко "медии" с голяма аудитория телезрители предложили на седмичния бестселър "Мумията" часове за "хуморна" алабалистика между рекламите на сапунките.останалите теме.рути и та.пири да драпат по-бавно по стълбичката на детската си мечта, че горните много лошо настъпват по пръстите

44

Анонимен

преди 6 години

Браво! Така се прави - съблазняваш непокорните, купуваш ги, пускаш ги да вършат глупости, изстискваш ги, окарикатуряваш ги и ги изхвърляш на бунището. Защото ако не са продажници, можеха да бъдат герои...Алчността и глупостта са затрили много хора, много народи...

43

Швед

преди 6 години

Аааахоахоахоа ххоа хоа хоа хоахххххх! Бай гъзар го изсухлиха!

42

бай Петко

преди 6 години

Сега ще изритат и Виктор Николаев и този миш.к ще седне на неговото място като ТВ журналист и ще продължава да трови ефира, даже и с по-голяма заплата, бас държа !

41

Гошо

преди 6 години

Вие да не сте решили да искате за своите депутати публичен вот за доверие? Делянчо премина, А.Тодоров го изгонихте; сега е ред на В.Симеонов. Забравихте обаче вашите ценни кадри Л.Влайков от Септември, екскмета Г.Георгиев и сина му Дитко и депутата М.Тинчев от Ботевград, областните координатори на София област и Плевен. Цецо, това се твои ценни кадри, а някои от тях и твои близки приятели.

40

Анонимен

преди 6 години

https://youtu.be/nC4clxWBPtQ

39

гейчо

преди 6 години

Сега вече няма имунитетдупе да му е якоче го скъса ме

38

смях

преди 6 години

Биха му шута. Точка !

37

панализатор

преди 6 години

СЛЕДВАЩИТЕ СА ВАЛЕРИ СИМЕОНОВДЕСИСЛАВА СТОЯНОВТОМА БИКОВПАРЛАМЕНТА ЩЕ РАБОТИ НОРМАЛНО - тизи нямат морал всеки сам си взема становище за тях

36

ТОМА

преди 6 години

Всички от ГЕРБ разбрали какво е казал Химлера, само Тома Биков го "усетил" различно.Май му държи дръжката чадъра....

35

Answer

преди 6 години

"Вие искате да свалите правителството и не го криете, при това в момент, в който увеличаваме пенсиите, обществото се успокои и хората започнаха да харчат пари, когато идва председателството ни на ЕС", реагира завършилият за театрален актьор в ЮЗУ-Благоевград Т.Биков. Не бе, човек, но вдигането на пенсиите беше само за *** и чистачките и то само 20 лв, а вашите gate-ове ни омръзнаха и потресоха. Вие се държите като ОПГ, бронирало властта завинаги. IV Райх ли смятате да правите?

34

Анонимен

преди 6 години

Една мумия по-малко, един хубав ден за българската демокрация. Дано не се връща повече, с такива символи на опростачването на политиката не ни чака нищо добро.

33

Анонимен

преди 6 години

Болния колко глупости направи и нищо. Тоя каза две думи на журналист и край.Явно само журналистите са хора в тази държава и известните. Ако някой депутат заплаши обикновен човек нищо не се случва.По това приличаме на Русия, за пореден път.

32

Драйвър

преди 6 години

Завръщането на мумията не се състоя. Да се готви Симеонов...

31

реалист

преди 6 години

До колкото разбрах сутринта, щели да му намерят друг държавен пост. Друго си е да имаш някой зад гърба, особено управляващ. Схемите продължават. ОСТАВКА!!!

30

анонимен

преди 6 години

и марешки до сега гласува винаги с герб защо ли

29

Анонимен

преди 6 години

Той точно си го каза, но те нещата се изопачиха както е угодно. Много ясно, че той го предупреди това за други хора, но както и да е.

28

ами

преди 6 години

Тия от ГРОБ са толкова...............че на черното казват бяло......не бил заплашвал,а какво бяха думите му,комплименти???......