113

Анонимен

преди 6 години

Щом Каталуния може, значи Руската Федерация трябва да се разпадне. Всяка държава има право на самоопределение.

112

Анонимен

преди 6 години

Путинофиилистите пак останаха с пръстче в устатаа :)))))))) Къде сте кутевскии помиярииии :)))))

111

РъкатаНаМъртвеца

преди 6 години

До АнонименА Вие какви познания имате та да ми говорите на " ти " да сте " анонимен " тук и да ми казвате кое какво е - кое има значение и кое не ? Аз показвам едно съвпадение но за знаещи като Вас е излишно да влизате тук - явно сте недооценен в средата която обитавате и сте дошли тук да демонстрирате авторитета който Ви липсва ! Нямате пари за психолог ?

110

Дедо Гого

преди 6 години

Всичко е до стандарта на живот...Къде е Украйна, къде е богата Каталуния ! Хората не искат да рискуват, което имат срещу КАКВО ? Независимост ? Да не е Кралство, а да е Република ? Или, както пише колегата - ВСИЧКО Е ЗА ПАРИ, МНОГО ПАРИ !!! (то и вида на тоя, малко на мошеник бие)

109

Анонимен

преди 6 години

Аде слезнете на земята, за Испания става дума, там говорят на испански (и не само), познанията ти по руски нямат никакво значение. Иначе руският е велик език!

108

РъкатаНаМъртвеца

преди 6 години

Не знам каталонски но " Пуч " на руски значи бунт революция а "Демон" няма да коментирам - та този "бунтовен демон" клати Испания и Европа щото много обича правдата !

107

Анонимен

преди 6 години

тоя ще жъне големи.... бури.... у панделата в най-скоро време, натам вървят нещата

106

Анонимен

преди 6 години

За каквото и да Ви говори Пучдемон, да знаете едно-става дума за едно- ЗА ПАРИ, но не за парите на Каталония, а за парите , които той е прибрал и са му обещали в бъдеще.ВЕРВАЙТЕ МИ.

105

Анонимен

преди 6 години

puig на каталонски значи "хълм", demont - "от планината, планински". Рuigdemont може да означава "на баир лозе", знам ли?

104

Анонимен

преди 6 години

От ЕС може да се избяга,но от Испания никога!

103

Анонимен

преди 6 години

тоя взе да дава на заден ход, но късно е либе за китка - ще има дълго да тегли

102

хм

преди 6 години

Какво значи Пучдемон-пучи дявол?

101

Анонимен

преди 6 години

Испания победи и прати Ицо в канавката!

100

Ко речи

преди 6 години

Боже, боже. Отцепване може да стане само ако хората го искат, ако се чувстват подтиснати. А ей така няколко олигарха да навият на ината си НЕ СТАВА.

99

ДС

преди 6 години

Дам, ясна работата. Видя че нито Франция, нито Англия го подкрепиха, Иалия замълча тактично. Да не говорим, че на референдума гласуваха под 50% от имащите право на гас а от тях 80 % бяха "ЗА". Което означава, че няма необходимата подкрепа. Аз се хващам на бас че ще го вкарата в затвора. И там му е мястото за назидание на другите с такива мисли в Европа.

98

Ангел

преди 6 години

Това че дава на заден не значи че трябва да му се размине! Испанците точно сега трябва да действат и да го заличат него и поддръжниците му.Почна да губи доверие и уважение и ако го заличат няма да се превърне в култ .Сега ви е момента Испанци.Мачкайте и ще пратите тази кауза в историята!

97

Анонимен

преди 6 години

Покемон се огъна, жалко!

96

760ЧЧЧЧ

преди 6 години

Абе....да почакаме още няколко седмици........ДА , ама фирмите не чакат Фолсфаген и те се изнасят.от Каталуния.....15000 работници и служители.

95

Някой

преди 6 години

Каталуня е една от най-богатите провинции благодарение на Испания иЕс.За 1седмица над 15 от най-големите фирми напуснаха Каталуня,дори Ла Кайса и Сабадел техните най-големи банки и това е само началото.Бедна им е фантазията какво ги очаква статута им на недосегаеми го загубиха сега могат да се наведат пред Мадрид и да се държат за палците.

94

Анонимен

преди 6 години

Костюмари с очила и дебели банкови сметки революция не могат да направят.Четат някакви декларацийки, които само те си ги разбират, играят си с хората, ще има-няма да има, изобщо бъркотия. Видяха се разочарованите лица на хората в Барселона.Пучдемон се подогра със собствените си подръжници. Вече е една кръгла политическа нула!