40

Анонимен

преди 6 години

Нее, не подкрепяме престъпника, но със сигурнност има защо да осмиваме пострадалите. В ерата на интернет, с достъп до сайтовете на всички авиокомпании, при наличието на сайтове за сравняване и намиране на най-ниски цени за билети, да се оставиш на някакъв напълно непознат, и да си толкова бос, че да му пращаш лични данни, каквито не са необходими за купуване на самолетен билет, е достойно за яко осмиване. А размера на предлаганото намаление е равно на стойността на пострадалите дребни душици.

39

Анонимен

преди 6 години

Сред измамените има ..........!!! мениджър на банка, адвокат, журналисти......и т.н.Само вижте какви са ви хората с виШутУ и си правете сметка какви са останалите.Всички сте ТИКВИ за това и Тиква ви Оправя.........

38

Анонимен

преди 6 години

"Умните и красивите" ги "врътнал нек'ъв АНОНИМНИК.КРАСИВО!!

37

Анонимен

преди 6 години

Винаги съм твърдял че българите са баламурници по рождение.Едни хвърлят кинти през балконите а други ги "пържат" в социалките.....Балъка си е балък FOREVER!П.П. "Господин за един ден"

36

Анонимен

преди 6 години

Хора, това че си измамен по този начин е благодарение на собствената ти семплост и желание за нещо на авантичка. Аз искам да сигнализирам за друга измама-чрез смс за някакъв си абонамент в сайт за игри. Ако не му обърнеш внимание те товарят с такса всеки месец. Аз реагирах веднага, но въпреки това ми взеха първоначалната такса, за което подадох жалба къде ли не...еми останах си ограбена. Така че и да се пазиш, пак намират начин безнаказано да те обират разни ***!

35

Анонимен

преди 6 години

До AngelНикой не защитава престъпника, но "пострадалите" са пострадали, защото са се мислели за големи хитреци.В края на краищата те са нямали нищо против да измамят системата и да получат нещо за по-малко пари или както му викахме навремето "по втория начин", но пък ореваха орталъка като се оказаха прекарани, нали?

34

Анонимен

преди 6 години

:)) след 20 години измамените от Александър, ще започнат да хвърлят хилядарки от балкона, за да ловят телефонни измамници ...

33

Angel

преди 6 години

Чета коментарите и не мога да повярвам, че съществуват такива *** които защитават престъпника и оплюват пострадалите. В нормалните държави този измамник се нарича con artist и директно отива в затвора. Явно в България останаха само престъпници търсещи лесни пари и пенсионери останали без пари. Жалки сте всичките които обиждате пострадалите.

32

Анонимен

преди 6 години

Че само тоя да беше фалшив. Всичките профили на журналисти в днеса, дето уж преписват тия статии са фалшиви. Измислени имена с фалшиви снимки.

31

Анонимен

преди 6 години

Тези, които изпращат 4000 лева в сметката на непознат глас от непознат номер си заслужават ужилването.

30

Анонимен

преди 6 години

"супер делавера - градиш 5 години фалшив образ в ФБ за да гепиш един 4 бона"Ако за тези 5 години беше работил честно щеше да има не 4 а 40 бона.

29

Анонимен

преди 6 години

Борянче, от статията ти не се научава нищо. Уж се знае кой е и как се казва и живеел на село, пък после се твърди, че никой не знаел къде живее, после пък пишете, че полицията уж знаела, но не казвала нищо.

28

мародери МНЗ

преди 6 години

Идете в Окръжна болница да видите как изнудват пациенти с остри болки като им предлагат нов вариант на операция с лазер а тя се оказва половинчата за 2000лв.Лекуващият персонал само се усмихват и споглеждат когато става въпрос за плащане.Изпращат те в регистратурата, където ти вземат парите без приемо-предавателен документ а само те карат да се подпишеш на бял лист! ВЗЕМЕТЕ ПРИМЕР.ОТ ТЯХ!!!

27

Анонимен

преди 6 години

Човека поне е имал далавера от смотания фейсбук. А тъпацитe да продължават съществуването си в фейса и да се оплакват от щяло и нещяло.

26

Анонимен

преди 6 години

Класически измамник-рибар с малко повече талант :) Ало-измамниците например залагат много дънни въдици и чакат някой заблуден пенсионер да клъвне. А този е някакъв спинингист, сменя непрекъснато тактиката :D

25

Сандо

преди 6 години

супер делавера - градиш 5 години фалшив образ в ФБ за да гепиш един 4 бона

24

Анонимен

преди 6 години

Да дадеш 4000лв на непознат....... Утре ще хвърлят от терасата 20 000лв за да станат герои

23

Анонимен

преди 6 години

До поукаТочно така.Всяка измама се базира на алчноста и донякъде на глупоста на измамения.А комбинацията - алчен и глупав е често срещана по нашите места.

22

Анонимен

преди 6 години

Ами този може да измами само некви турбоглупаци но не и истински разсъждаващи хора

21

Анонимен

преди 6 години

А дали случайно има съмнения, че това е старателно изграден фалшив образ и дори зад него стои организирана престъпна група? Че само няколко пъти сте го повторили и не разбрах.